Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/09 10:41:10 10:41:10

Pati sau ponia: Dažniausiai nepakanka to, ką turime ir mes norime užkariauti trokštamą turtingą elito klasės vyruką, todėl visuomet dairomės į šalis, tikėdamos, jog iš už kampo išnirs princas ant balto Bugatti arba sutiksime Paris Hilton. Ir nereikia to neigti, nes mes, moterys, niekuomet nepasitenkiname tuo, ką pasiekiame.

[i:t24hrudp]nes mes, moterys, niekuomet nepasitenkiname tuo, ką pasiekiame.[/i:t24hrudp] - pirmiausia kalbėk už save. Dauguma normalių subrendusių dvasiškai merginų ir moterų, sutikusios mylimą žmogų, yra pilnai patenkintos tuo ką turi.
Besidairydama į šalis, nepamiršk, kad ateis ir tavo jaunystės saulėlydis, kuomet jau princų horizonte nebebus, o kampai apstos visi keturi aplink tave . Visada atsiras ir turtingesnių ir gražesnių vyrų, negu tavo nusižiūrėti. Et, nepatikimas elementas esi.

Pati sau ponia

P

3 įrašai

2010/02/09 11:34:11 11:34:11

Nepakanka to, ką turi, na ir ko čia purkštaujate? Šiandien daugybė merginų turi ne vieną, ne du, o tris ir daugiau vaikinų sekso pramogoms. Jei paklaustumėte, kam mums tiek vaikinų, tada mes galime į jus pažiūrėti, kaip į visišką neišmanėlį. Jurgis vedasi mane į kiną, Petras nešioja ant rankų, o Antanas padovanojo butą ir didžiulį pliušinį meškiną, Miroslavas suveikė direktorės pareigas. Kaipgi man pasirinkti tarp jų? Aš, būdama intelektuali, sveika ir savarankiška, negaliu šiandien nuspręsti, ką man daryti. Pagalvosiu apie tai rytoj ir jūsų paklausiu patarimo, juk tai tipiškas emacipuotos, laisvos, išsilavinusios, jaunos moters - nerūpestingos direktorės mąstymas. Kaip galima pasirinkti, jei jie visi pretendentai į mano lovą tokie simpatiški vaikinai ir skiria man labai daug dėmesio. Dėl manęs pasiryžę mesti net savo žmonas, jei tokių turi.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/09 11:43:22 11:43:22

Pati sau ponia: Nepakanka to, ką turi, na ir ko čia purkštaujate? Šiandien daugybė merginų turi ne vieną, ne du, o tris ir daugiau vaikinų sekso pramogoms. Jei paklaustumėte, kam mums tiek vaikinų, tada mes galime į jus pažiūrėti, kaip į visišką neišmanėlį. Jurgis vedasi mane į kiną, Petras nešioja ant rankų, o Antanas padovanojo butą ir didžiulį pliušinį meškiną, Miroslavas suveikė direktorės pareigas. Kaipgi man pasirinkti tarp jų? Aš, būdama intelektuali, sveika ir savarankiška, negaliu šiandien nuspręsti, ką man daryti. Pagalvosiu apie tai rytoj ir jūsų paklausiu patarimo, juk tai tipiškas emacipuotos, laisvos, išsilavinusios, jaunos moters - nerūpestingos direktorės mąstymas. Kaip galima pasirinkti, jei jie visi pretendentai į mano lovą tokie simpatiški vaikinai ir skiria man labai daug dėmesio. Dėl manęs pasiryžę mesti net savo žmonas, jei tokių turi.

Nerūpestinga direktorė . Skamba kaip vodevilis. Arba pasakaitė lengvatikiams. Tebūnie. Tik apie meilę negirdėti šiame parinkčių kaleidoskope. Be kurios trumpi visi smagumai.

Pati sau ponia

P

3 įrašai

2010/02/09 12:09:48 12:09:48

Tai ne pasakaitė, o labai rimta, nes tai – Realybė. Nėra man čia laiko su jumis analizuoti savo ir buvusių bei esamų mylimųjų poelgius. Kam gaišti laiką kvailiems aptarinėjimams, kai uždarame turtingųjų klube lengvai gali pasigauti naują gyvenimo partnerį, nes esu graži ir protinga. Praleisti su juo laisvalaikį ir patirti didžiulį malonumą - orgazmą. Visas mūsų malonumas tame, kad mes vaikomės naujų santykių, prestižo, garbės, valdžios, įtakų, o ne meilės. Ir taip elgiasi beveik visos jaunos, savimi pasitikinčios, išsilavinusios moterys, merginos, net paauglės apie tai ne tik sapnuoja, bet ir nuolat svajoja. Netikite, pasiklauskite. Mes gerai žinome, kad meilės nėr, kad ji tik nukvakusių bobučių pasakaitės. Stengiamės mesti viską, ką turėjome, pamiršti senus santykius, senus boy – friend‘us ir palikti visą jų bagažą, kurį sukaupėme su jais. Šokame į solidžių vyrų traukinį ir tikimės, jog jis nuveš mus į naują ir šviesų gyvenimą be rūpesčių ir vargų. Negi nematote, kad dauguma paauglių - panelių šiandien tik lengvabūdiškai žiūri į rimtus santykius ir nevengia nei svingo, nei grupinio, nei anal anei oral. Juos užmegzdamos galvojame tik apie tai, jog visuomet galima bus lengvai pavaryt į šalį ir išsiskirti su pabodusiu, įkyrėjusiu vaikinu ir susirasti naują mylimąjį. Tikrą vyrą, o ne lochą. Kuo blogas toks požiūris į tokius “meilės žaidimus“, jums, matyt, nesuprast.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/09 12:45:05 12:45:05

Pati sau ponia: Tai ne pasakaitė, o labai rimta, nes tai – Realybė. Nėra man čia laiko su jumis analizuoti savo ir buvusių bei esamų mylimųjų poelgius. Kam gaišti laiką kvailiems aptarinėjimams, kai uždarame turtingųjų klube lengvai gali pasigauti naują gyvenimo partnerį, nes esu graži ir protinga. Praleisti su juo laisvalaikį ir patirti didžiulį malonumą - orgazmą. Visas mūsų malonumas tame, kad mes vaikomės naujų santykių, prestižo, garbės, valdžios, įtakų, o ne meilės. Ir taip elgiasi beveik visos jaunos, savimi pasitikinčios, išsilavinusios moterys, merginos, net paauglės apie tai ne tik sapnuoja, bet ir nuolat svajoja. Netikite, pasiklauskite. Mes gerai žinome, kad meilės nėr, kad ji tik nukvakusių bobučių pasakaitės. Stengiamės mesti viską, ką turėjome, pamiršti senus santykius, senus boy – friend‘us ir palikti visą jų bagažą, kurį sukaupėme su jais. Šokame į solidžių vyrų traukinį ir tikimės, jog jis nuveš mus į naują ir šviesų gyvenimą be rūpesčių ir vargų. Negi nematote, kad dauguma paauglių - panelių šiandien tik lengvabūdiškai žiūri į rimtus santykius ir nevengia nei svingo, nei grupinio, nei anal anei oral. Juos užmegzdamos galvojame tik apie tai, jog visuomet galima bus lengvai pavaryt į šalį ir išsiskirti su pabodusiu, įkyrėjusiu vaikinu ir susirasti naują mylimąjį. Tikrą vyrą, o ne lochą. Kuo blogas toks požiūris į tokius “meilės žaidimus“, jums, matyt, nesuprast.

ir labai teisingai. Valiai.
Protinga tu bent paziurek kokioje temoje esi ir apie ka diskutuoji.

Kalbant apie jaunimo poziuri i darba ir karjera, turiu pastebeti, kad jie turetu pasakyti "aciu" tau.
Juk tau lengviau issiskiesti, nei "perskaityti vadoveli" ar tinkamai atlikti pavesta. Juk lengviau"paciulpti" nei sukurti "kazka" naujo.
Vargas pavaldiniams su tokia direktoriene.
Ka ten su tavim analizuoti. Vyriskas organas ir pinigai galvoj jei ne siknoj. (kazko Lelio braiza primena, o pastarasis vis neapsisprendzia vyras jis ar moteris)

4eva

4

34 įrašai

2010/02/09 14:28:55 14:28:55

as uz grupini o tos kurios ne isikaskit dantim savo antras puses ir drebekit, kad neprarastumet

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/09 14:58:49 14:58:49

4eva: as uz grupini o tos kurios ne isikaskit dantim savo antras puses ir drebekit, kad neprarastumet

Ka tu veiksi po desimties metu "grupinio"?

Svečiui

S

9 įrašai

2010/02/09 14:59:25 14:59:25

O pats boba ar vyras irgi niekaip neapsisprendi? Svecias yra vyriskosios gimines, o viesnia - moteriskosios.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/09 21:54:30 21:54:30

Pati sau ponia: Tai ne pasakaitė, o labai rimta, nes tai – Realybė. Negi nematote, kad dauguma paauglių - panelių šiandien tik lengvabūdiškai žiūri į rimtus santykius ir nevengia nei svingo, nei grupinio, nei anal anei oral. Juos užmegzdamos galvojame tik apie tai, jog visuomet galima bus lengvai pavaryt į šalį ir išsiskirti su pabodusiu, įkyrėjusiu vaikinu ir susirasti naują mylimąjį. Tikrą vyrą, o ne lochą. Kuo blogas toks požiūris į tokius “meilės žaidimus“, jums, matyt, nesuprast.

Na, tai irgi požiūris, ką čia bepridursi...Dėl paauglių tai nesutikčiau. Gal kažkieno įtakoje, norėdamos būti madingos, neatsilikti nuo klikos jos ir demonstruoja tokias vertybes. Bet užaugusios, subrendusios jos vis tiek pažins tikrasias. Meikė nėra bobučių pasaka, tik, matyt ji ne visiems duota patirti...

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 05:27:36 05:27:36

Sveciui: O pats boba ar vyras irgi niekaip neapsisprendi? Svecias yra vyriskosios gimines, o viesnia - moteriskosios.

Apsispredziau kaip gimiau, todel svecias.
Demesio man taip pat pakanka.
Glaudus rysys man labiau svarbus nei pavirsutinis.
Grubiai tariant, valandos i dvidesimt keturias nemainysiu.
Ta pacia proga priminsiu primatus. Elgtis taip kaip banda, kopijuoti taip kaip kiti daro...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume