Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → vyrai bijo protingu moteru?

vyrai bijo protingu moteru?

svete2

S

12 įrašai

2011/07/29 18:52:39 18:52:39

svete:
svecias: o kas yra protinga moteris ar protingas vyras? cia jau labai subjektyvus vertinimo kriterijai. Jeigu zmogus mano, kad jis vienas "zino" tiesa-tai nelabai sita savybe noretusi skirti prie protingumo greiciau kaip tik-prie nepasitikejimo savimi.
O kas patinka vyrams? Tai cia turbut lygiai toks pats klausimas, kuris neturi atsakymo...kaip ir klausimas: ko nori moterys?
Amzina diskusija - be teisingu atsakymu

Nesutikau dar tokio vyro, kuris laikytų save kvailiu, lygiai kaip ir moterų Bet vis tik Lietuvos moterys labiausiai išsilavinusios visoje Europos Sąjungoje. Ar išsilavinimas prideda proto ar ne - spręskite pats, lygiai taip kaip ar vyrai bijo ar ne.

Butu idomi diskusija tema: vyrai bijo ar ne?
Del ko vyrai iseina neatsisveikine-del to, kad bijo ar del to, kad bijo?
Tik gal cia prasideda stereotipai? Nes moterys lygiai taip pat..bijo

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/29 20:32:56 20:32:56

protingi vyrai protingu moteru nebijo, tik visokie pasipute kvailiai.

40442id_VytasR

4

108 įrašai

2011/07/30 16:00:16 16:00:16

Svečias: protingi vyrai protingu moteru nebijo, tik visokie pasipute kvailiai.

Tiesa. Dar pastebejau, kad protingos daznai nebuna fyfos greiciau visai priesingai, o tai daliai vyru gali ir neitikti.

As is tikruju jei moteris protinga vertinu tai netgi kaip pliusa.

[quote:1xmgrqlx]o kas yra protinga moteris ar protingas vyras? [/quote:1xmgrqlx]
Na neinant i gilius filosofinius svarstymus. Tai tarkim tiesiog jau baiges universiteta. Apie pusei gal protingesniu LT gyventoju tai pavyksta, jei apsiribosim tik VU isrinksim taip dar siauresni rata. Zinoma dar gali but protingas zmogus kuris visai nenori universitetu, tai cia jau butu sunkiau, bet nemanau, kad tokiu daug.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/07/30 17:10:06 17:10:06

VytaiR, universiteto diplomas rodo protą???? nuo kada? ir dar tik VU? Prajuokinot. Universitetas suteikia žinių, gebėjimo valdyti ir naudoti informaciją, socialumo įgūdžių. Proto reikėjo dar prieš patenkant į jį. Ar iki to laiko jūs jo neturėjote? O gaila... Be to, elementaraus žmogiškumo paskaitų ten irgi nėra (na taip, tai galima pritempti prie socialinių įgūdžių, be to, platesnis akiratis didina toleranciją ). Nors taip, ne VU absolventė esu. Tai jau turbūt prie tų, kur nelabai protingi

Jeigu renkatės moterį pagal tokius kriterijus - sėkmės didžiausios
Manyčiau, kad reikia ne tik turėti proto, bet dar ir juo naudotis

40442id_VytasR

4

108 įrašai

2011/07/30 17:56:36 17:56:36

[quote:2jhanaud]
universiteto diplomas rodo protą???? nuo kada?
[/quote:2jhanaud]
Va nuo sito tavo pacios sakinio:
Proto reikėjo dar prieš patenkant į jį.
Prie to dar galiu pridurt, kad patekti tik tam , kad taip paciais metais is jo ismestu tai irgi proto nerodo daug. Gal tiesiog kaip nors pasiseke per valst egz? Bet as sutinku, kad universitetas proto nesuteikia, tiesiog jo reikia ,kad ten atsidurt ir islikt.

Siap as tikrai neskatinu niekaip rusiuot zmones protingi/neprotingi: Cia tik pagyros arba izeidinejimai dazniausiai.
Lygiai kaip stiprus - silpnas. Ta prasme visi kazkiek stiprus ir protingi.

Jei ir renkuosi na ir kas? Ateinu i sita puslapi ir [b:2jhanaud]visos[/b:2jhanaud] anketos tokius menkus kriterijus tenkina. Dar nemaciau, kad nebutu studente. Cia tikriausiai taip reik suprasti kad kitom per sunku uzsiregistruoti.
Bet gerai pagalvojus tai man nera taip jau svarbu.

O man tada idomu kaip manai pati KAS rodo prota?

jaucianti

J

452 įrašai

2011/07/30 18:26:40 18:26:40

VytasR: [quote:mnrs81z1]
universiteto diplomas rodo protą???? nuo kada?

Va nuo sito tavo pacios sakinio:
[quote:mnrs81z1]
Proto reikėjo dar prieš patenkant į jį.
[/quote:mnrs81z1]
Prie to dar galiu pridurt, kad patekti tik tam , kad taip paciais metais is jo ismestu tai irgi proto nerodo daug. Gal tiesiog kaip nors pasiseke per valst egz? Bet as sutinku, kad universitetas proto nesuteikia, tiesiog jo reikia ,kad ten atsidurt ir islikt.

Siap as tikrai neskatinu niekaip rusiuot zmones protingi/neprotingi: Cia tik pagyros arba izeidinejimai dazniausiai.
Lygiai kaip stiprus - silpnas. Ta prasme visi kazkiek stiprus ir protingi.

[quote:mnrs81z1]
[/quote:mnrs81z1]
Jei ir renkuosi na ir kas? Ateinu i sita puslapi ir visos anketos tokius menkus kriterijus tenkina.

O man tada idomu kaip manai pati KAS rodo prota?[/quote:mnrs81z1]

Protą rodo gebėjimas jį naudoti. Bendravimas - vienas iš būdų Aš nepiktai juk.
P.S. negi tikrai neteko matyti jokios patrauklios anketos? (apie savo nekalbu, gilintis nereikia ) ir su kuo bendrauti atsirenkate tik pagal anketų duomenis? Atsiprašau, šiandien noriu pasikandžiot

40442id_VytasR

4

108 įrašai

2011/07/30 20:22:23 20:22:23

Tai as ir nepiktai, galiu net pasipasakoti...
[quote:a6tsqtcs]
ir su kuo bendrauti atsirenkate tik pagal anketų duomenis?
[/quote:a6tsqtcs]
Na tam tikra prasme taip, bet tai nera galutinis atsirinkimas. Pvz. jei mergina kuriai neparasiau paziurejes jos anketa man parasytu tai dar nereiskia, kad su ja nebendrauciau. Ir atv. jei kam nors parasau, tai apie ta zmogu man idomu suzinot daugiau nei yra anketoje: tik tiek nieko daugiau nieko maziau. Kad cia visai neatrasineja daugybe merginu tai buvo kita tema. Bet laimei radau patrauklia anketa ir pasirasinejus visai miela pasirode ir susirasinejam per facebook dabar.

Ir kaip protas susijes su bendravimu as vistiek nlb suprantu. Protas man atrodo gan daznai netgi gali trugdyti bendravimui. Argi protingas zmogus butinai ras kalba bendra kokioj girtu kvailiu kompanijoj? Arba arciau einant link temos tai pvz argi protinga zmogu gali dominti kokios nors pop zvaigzdutes sneku citavimai? Ne, o tai zlugdo bendravima, nebent jis apsimetines. Bet tada visai ne veltuj gales but kaltinamas, kad dviveidis ir .t.t

p.s. apie tavo anketa ka galiu pasakyt ir patarima duoti, kad ryskiai truksta nuotraukos.
Na vel galima is to kazin ka isvedzioti, bet tiesiog jei nera nuotraukos tai is tokiu anketu buna paprastai nieko gero, kaip pvz pasirodo, kad zmogus labai kompleksuoja del savo isvaizdos.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/07/31 20:00:31 20:00:31

VytasR: Tai as ir nepiktai, galiu net pasipasakoti...
[quote:7mv32bqs]

p.s. apie tavo anketa ka galiu pasakyt ir patarima duoti, kad ryskiai truksta nuotraukos.
Na vel galima is to kazin ka isvedzioti, bet tiesiog jei nera nuotraukos tai is tokiu anketu buna paprastai nieko gero, kaip pvz pasirodo, kad zmogus labai kompleksuoja del savo isvaizdos.

[/quote:7mv32bqs]

Manau, kad su mano išvaizda viskas gerai, ramiakas :p Na, ne idealas, žinoma Bet ačiū už rūpestį Ir džiugu, kad pasisekė rast mielą merginą

tikimybe

T

12 įrašai

2011/08/06 20:19:55 20:19:55

Sakyciau kad vyrai bijo ne protingu moteru, o stipriu...Juos baugina moterys kurios gali priimti sprendimus ir nemeluoja.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/06 20:40:24 20:40:24

Taip, šalia moters, kuri pati pakankamai ramiai ir šaltakraujiškai moka priimti sprendimus sudėtingoje situacijoje, vyrai jaučiasi nieko verti...
Problema tame, kad vis daugiau atsiranda tai sugebančių moterų ir vis mažiau vyrų gali tuo pasigirti. Gal todėl išteka tik švelnios plaštakės, kurias reikia ginti nuo visko - pradedant finansų tvarkymo problemomis, baigiant vorais...Tos, kurių tai negąsdina, lieka vienos, nes vyrai, deja, neturi ko joms pasiūlyti, todėl neria į krūmus, bijodami pasirodyti menkesniais. Nors, aišku, atranda kitokių paaiškinimų - negraži, nemoteriška (moteriškumas suprantamas kaip cypimas pasilipus ant kėdės, pamačius pelę) ir t.t.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume