Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → vyrai bijo protingu moteru?

vyrai bijo protingu moteru?

mindfree0

M

2 įrašai

2011/06/18 13:09:44 13:09:44

Svečias:
Svečias: As tai dar nesu sutikusi uz save protingesnio vyro. Vieni dundukai ir seip visokie luzeriai,tik ir taikosi ant svetimo sprando atsisesti.

jap jap jap

Tai prastai tau sekasi, užuojauta arba per daug protinga,pasensi viena,su savo protu ir dar,kuo kvailesnis,tuo jis mano ,kad yra protingesnis už visus(as) Tu gal maišai protą su savo ego..

Linute

L

19 įrašai

2011/06/18 13:17:26 13:17:26

Vyrams reikia jausti, kad jie gali padaryti ir padaro savo moteri laiminga. Jeigu jie jaucia, kad pralaimi si "musi", jie bega i "krumus".

Protingos moterys tiesiog suvokia, kad padarytu vyra laiminga, jos turi tiesiog stengtis maziau arba padeti jiems padaryti ja laiminga.
Deja, bet ne visada pavygsta stengtis maziau ...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/06/18 15:40:32 15:40:32

Linute: Vyrams reikia jausti, kad jie gali padaryti ir padaro savo moteri laiminga.

Paisjauciau kazkoks ne vyras. Kurie vyrai sugeba padaryti savo moteris laimingas? butent laimingas?! noreciau pasimokinti!
Vyrams reikia jausti?! kazko suabejojau. Pasijauciau arsakingu uz kito zmogaus busena laimingas arba nelaimingas. Gal sito ir siekiama?!

Linute: Protingos moterys tiesiog suvokia, kad padarytu vyra laiminga, jos turi tiesiog stengtis maziau arba padeti jiems padaryti ja laiminga.

Man atrodo, kad tavo atveju reiktu nustoti vaidinti protinga ir tai padarytu vyra laiminga.
Protingos moterys ir vyrai nedalyvauja protmusiuose del valdzios. Kuris yra protingesnis?!
Man pasirode, kad tu tik taip noretum, kad tavo vyras turetu noreti tave padaryti laiminga. Turiu nuvilti.
Pasijausti mylima ne tas pats kas laiminga. Mano pastebejimu, kad kai kurie pamato, kad buvo mylimi, tik tada kai netenka.

MiškoDvasia

M

9 įrašai

2011/07/28 21:56:59 21:56:59

Taip, jei moterys tikrai protingesnės - tada vengia. Tai natūralu, normalu ir suprantama.

Tačiau moterys kvailų vyrų nevengia... ką ten nevengia, dievina tiesiog. Juk jie tokie žavūs, nenuspėjami "blogiukai", juk juos reikia atvesti į doros ir proto kelią. Tik va paskui - vienos gauna per galvą nuo tokių ir tyli, o kitos, jei jųjų numylėtiniai neagresyvūs, tai giriasi paskui draugėms arba forumuose "kaip apsuko apie pirštą savo sugyventinį / vyrą"... Koktu iš tikro.

MiškoDvasia

M

9 įrašai

2011/07/28 22:01:49 22:01:49

Kita vertus, kartais žmonės nepamatuotai laiko save protingais, tiek moterys, tiek vyrai. Šiuo atveju - moterys. "Ach, kokia aš protinga ir daug pasiekusi - dirbu net soliariumo administratore, baigiau net Balbieriškio melžėjų kolegiją" - kartais įsivaizduoja kokia moterėlė ir mato, kad vyrai nelinkę su ja prasidėti. Ir aišku, remdamasi savo protu (kurio realiai ne per daugiausiai) padaro toli siekiančią išvadą "vyrai (tarp jų net ir protingi) bijo protingų moterų"

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/29 04:59:43 04:59:43

Bobos irgi bijo protingų vyrų, ne tik diedai protingų damų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/29 06:48:49 06:48:49

MiskoDvasia: Kita vertus, kartais žmonės nepamatuotai laiko save protingais, tiek moterys, tiek vyrai. Šiuo atveju - moterys. "Ach, kokia aš protinga ir daug pasiekusi - dirbu net soliariumo administratore, baigiau net Balbieriškio melžėjų kolegiją" - kartais įsivaizduoja kokia moterėlė ir mato, kad vyrai nelinkę su ja prasidėti. Ir aišku, remdamasi savo protu (kurio realiai ne per daugiausiai) padaro toli siekiančią išvadą "vyrai (tarp jų net ir protingi) bijo protingų moterų"

visi žmonės (tiesa, ne bijo, o vengia) ne protingų, o protingais save laikančių žmonių - su jais būna labai sudėtinga bendraut. Koks gali būti konstruktyvus dialogas su žmogum, kuris mano, kad jis vienintelis žino TIESĄ, o jį supa debilai? Užtenka nesutikti su jo "tiesa", ir jis ir tave priskirs prie debilų. Kažkokia tendencija matosi ir DP forume.
Pažįstu daug skirtingų žmonių, tarp jų yra tikrai protingų, išmintingų, išsilavinusių. Ir tie labiausiai protingi žmonės niekada niekam nesako, kad jie yra protingi, todėl kad pažinimui ribų nėra, kuo tolyn į mišką, tuo daugiau medžių. Kuo daugiau išmoksti, tuo daugiau klausimų kyla, dėl to ir atrodo, kad nieko nežinai.
Ir dar, protingi žmonės turi tokią savybę - moka jausti pašnekovą. Jie sugeba su paskutiniu degradu kalbėti neakcentuojant savo žinių, tam kad nerodyti pranašumo. Tai jiemis leidžia palaikyti pokalbį visose kompanijose, niekur nepasirodant pasikėlusiu. Tai yra protas, o ne vienos ar kelių filosofinių knygų ar žurnalų perskaitymas, ir paskui viskuom tuom mosikavimas aplinkiniams.

Svečias

S

689 įrašai

2011/07/29 13:14:57 13:14:57

o kas yra protinga moteris ar protingas vyras? cia jau labai subjektyvus vertinimo kriterijai. Jeigu zmogus mano, kad jis vienas "zino" tiesa-tai nelabai sita savybe noretusi skirti prie protingumo greiciau kaip tik-prie nepasitikejimo savimi.
O kas patinka vyrams? Tai cia turbut lygiai toks pats klausimas, kuris neturi atsakymo...kaip ir klausimas: ko nori moterys?
Amzina diskusija - be teisingu atsakymu

Svetė

S

256 įrašai

2011/07/29 14:48:36 14:48:36

svecias: o kas yra protinga moteris ar protingas vyras? cia jau labai subjektyvus vertinimo kriterijai. Jeigu zmogus mano, kad jis vienas "zino" tiesa-tai nelabai sita savybe noretusi skirti prie protingumo greiciau kaip tik-prie nepasitikejimo savimi.
O kas patinka vyrams? Tai cia turbut lygiai toks pats klausimas, kuris neturi atsakymo...kaip ir klausimas: ko nori moterys?
Amzina diskusija - be teisingu atsakymu

Nesutikau dar tokio vyro, kuris laikytų save kvailiu, lygiai kaip ir moterų Bet vis tik Lietuvos moterys labiausiai išsilavinusios visoje Europos Sąjungoje. Ar išsilavinimas prideda proto ar ne - spręskite pats, lygiai taip kaip ar vyrai bijo ar ne.

MiškoDvasia

M

9 įrašai

2011/07/29 15:36:29 15:36:29

Gal ir labiausiai išsilavinusios, bet diplomų ar baigtų specialybių skaičius nepasako dar apie žmogaus protą. Ne, nebūsiu iš tų, kurie kliedi, kad neretai neva nieko nebaigę yra protingesni už tuos, kurie studijavo, mokėsi, nes realiai kiekvienas protingas žmogus siekia išsilavinimo. Tik ne kiekvienas baigęs kažką yra protingas. Taip čia ir su labiausiai išsilavinusiomis moterimis Europoje. Kas iš to išsilavinimo (tiksliau, ne išsilavinimo, o gauto popiergalio), jei skonis menui, muzikai ir pan. liko toks pats niekinis, koks ir buvo, bendras supratimas apie supantį pasauli irgi daug maž nulinis - "kas toliau, kaip mano tvora, manęs neliečia, man neįdomu" ir t.t.

Iš tikro Lietuvoje tiek puikių žavių, protingų moterų, tiek tokių pat vyrų yra daug maž panašiai - nedaug. Tik labai daug kvailučių, manančių, kad jos jau kokia tai dovana, kurias reiktų ant rankų nešioti, nors iš tikro yra nusivylusios namų šeimininkės, su namų šeimininkės mentalitetu ir elegancija. Užtai nuolat ir girdim, skaitom, matom, kiek daug nuomonių yra "oi kokie vyrai blogi Lietuvoje". Vyrai Lietuvoje yra tokie, kokių ir vertos Lietuvos moterys. Gi iš to pačio molio.

Plius, deja, ir tosios žaviosios - protingosios, ypač kol jaunos, kartais pamiršta galvoti galva, ir susideda su tokiais, nuo kurių bėgti šiaip reiktų. O paskui, pasitampiusios su keletu tokių paskui, deja, taip pat gali papildyti nusivylusių šeimininkių gretas...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume