Ir vis tik - egoistiškas vyriškas požiūris - moteris turi įsiteikinėti vyrui, vyras diktuoja sąlygas ką galima ir ko negalima kalbėti per pirmą pasimatymą
Manęs paklausė aš atsakiau.
Niekur nekalbu apie įsiteikinėjimą, neskiriu konkrečiai lyčiai, visa tai galioja tiek vyrams, tiek moterims.Klausimas buvo bendras - Kam skirti pirmieji pasimatymai, manau į jį atsakiau.
Na pati pagalvokit susitinku su žmogumi gyvai pirmą kartą ir pradedu pasakoti apie nuolat retėjantį ozono sluoksnį, tirpstančius ledynus ir pasaulio pabaigos prognozes. Pasakoju ką veikiau darbe, stengiuosi atpasakoti viską kuo smulkiau, nes juk man tai taip aktualu. Pasakoju koks vienas ar kitas bendradarbis/ -ė , draugas/-ė parazitas, kaip blogai su manim pasielgė, kaip man nesiseka, kaip kamuoja kažkokie skausmai ar kitos negandos, kaip retėja plaukai ar dedasi celiulitas, kaip niekas manęs nesupranta ir neįvertina etc. Aš tave myliu – tuokiamės.
matai, nekalbėdamas apie ozono sluoksnį tu tiesiog nepasakysi, kad tau tai svarbu ir įdomu. Tai - tema bendram pokalbiui, Kaip ir temos apie politiką, grybavimą, keliones, sportą, operą, siuvinėjimą kryželiu, madas - ieškai žmogaus, kuriam svarbūs/ įdomus panašūs dalykai. Ir jei tave kamuoja kokia tai neganda - laiptinės kaimynas kasdien tave apstaugia, kam vedžioji šunį be antsnukio, o po gero mėnesio bendravimo paaiškės, kad naujas pažįstamas išvis mano, kad šunų savininkus reikia statyti prie sienos - bendravimo laukia nusivylimas. Pats sakai - pirmas pasimatymas - tai apsiuostymas.
Na, jei tau atrodo, kad per pirmą pasimatymą reikia pasakyti - aš myliu tuokiamės - tai kodėl gi ne?