Haha_: Nagi, atsakydama į paskutinį jūsų klausimą, pagaliau pradėkime nuo pradžios, t.y. nuo sukurtos temos pradžios
-Paukstukas-: Sveiki,
trupuciuka norejosi kazkam pasipasakoti ir pasiteirauti patarimu, nuomoniu.
Papasakokite kas turi panasiu problemu, gal kas kaipnors tokia problema issisprende? O gal apsirinku, gal megzti naujas pazintis vengiu del konors kito? Kas patartu kur del ko verciau stengtis? Eit iskart dirbti, kaip kaikurie mano kolegos padare ar studijuot iki galo? Kokia priesingos lyties atstoviu nuomone, kiek tai problemu sudarytu santykiuose? Apskritai ar tai butu didelis minusas vaikino patrauklumui?
P. S. Tiems, kurie be izeidinejimu ir keiksmu neturi ka pasakyti, tai bukit geri, prasom susilaikyti nuo komentaru.
-Paukstukas-: Tai, ponia Haha, ar visdar manot, jog del tokios situacijos kaltas as pats, kaltas mano paties kompleksas, ar kaltas mano jautrumas kritikai, ar anot Froido kalta mano motina?
Taip, manau, kad dėl tokios situacijos, kad renkiesi santykius su tokiomis merginomis, kur santykiai pasmerkti dideliems sunkumams tu renkiesi pats. Pinigai, pikta mama ar dar kas - tik pretekstas.
Nesakau, kad darai tai sąmoningai ir apgalvotai ir suprasdamas kas iš to gausis - turi teoriją, kad tu nevertas santykių, tad ir papuoli ir matai ir akcentuoji tik tokias situacijas, kurios tai patvirtina. Juk nepasakoji, kokią šaunią draugę turėjai, kad net jos sesuo bandė su tavim draugiškai pajuokauti apie savo mamos bjaurų būdą, o prisimeni ir prisimeni kokia valdinga buvo jos mama.
Taip, manau, kad dėl tokios situacijos kalta tavo mama, kuri kalta dėl tavo kompleksų, kurie ir kuria situacijas ir jautrumą kritikai - protu supranti, kad ji buvo neadekvati, o verdi net ir prisiminęs keletui metų praėjus.
Jau seniai uzgijusios tos zaizdos, ir visi prisiminimai liko kaip pamoka kokiu zmoniu buna. O kokia faina drauge turejau ir apie nuostabiausia akimirka, kai ji tenais buvo salia, kuomet man labiausiai jos reikejo, as jums nepasakosiu, nes matau jus to neverta, nes turbut isdestysit koks as ispaikintas, ir man buvo per gerai. Man panasiau, jog jus pati prisikabinot del jos motinos ir koks as negerietis jos atzvilgiu. Nenorejau smulkintis, bet jus pati paskutini zodi istrauket, todel isdesciau placiau istorija kas buvo ir kuo baigesi, [b:33rq4kek]bet taip ir nesupratau is jusu kaip as, mano motina, mano kompleksai galejo buti kalti, jog is pirmo karto pasirinksiu draugauti su puikia mergina, veliau su kurios motina susipazinus ji isprasys mane is namu ir is jos dukros sirdies?[/b:33rq4kek] Nematau jokio rysio, juk as jai neitikau, o as tada dar sukau galva kaip su ja susibendrauti.
Ponia Haha, kuo toliau tuo darosi idomiau, bent jau psichologiniu poziuriu, dar karta perskaiciau visus jusu komentarus ir galvoju is kur pas jus toks pyktis? Pagal jusu poziuri matau tik koks as negeras ir perdaug susireiksmines, na, feminizmo ir vyru nekentimo neizvelgiu, nes priesingu atveju mano motina butu del nieko nekalta. Tai gal kartais pati turit zenta, kurio labai nemegstat?