Haha_: O kam pamazgas ant draugės mamos pilti? Man rodosi visiškai normalu, kad motina domisi su kuo draugauja jos dukra, iš kokios jis šeimos, kaip gyvena, ko siekia. Ne taip jau ir senamadiška galvoti, kad obuolys nuo obels netoli rieda.
O kas čia blogo, kad pasmalsavo apie finansus? Kiek suprantu vaikinui 22, reiškia ir merginai tiek pat ir tikriausiai mergina dar ir išlaikoma tėvų. O tarkim per tas gražias draugystes ims ir pastos mergina - o pas ką ji augins vaiką? Ar nebus, kad ne tik dukrą, jos vaiką, bet dar ir žentą reikės išlaikyti? Beje, o kur merginos tėtis? Ko jis klausinėjo?
Kita vertus - vaikinas pats sako - turi kompleksą dėl to, kad yra neturtingas ir gėdijasi savo šeimos. Ar negali būti, kad jis labai jau skausmingai reaguoja į normalius įprastus klausimus susipažinus su draugės tėvais?
Ir... kelias valandas jį tardė... Atsiprašau, bet vadinasi leidaisi tardomas, nelabai pats moki bendrauti, dar yra ko mokytis iki tampant suaugusiu.
Pamazgu ir nepilu, nieko nekeikiu, nenoriu jos smeisti, o tik labai glaustai paaiskinu, apibudinu kokia tada buvo situacija. Patikek manim, tada tikrai buvo akivaizdus isankstinis nusistatymas, isvartydavo mano zodzius, taip kad jiem suteikti blogaja prasme - koks as negerietis, deja, jai nepatikau is pat pradziu. Jus, pone Haha, perspjovet ja, susidare ispudis, jog ji rupinosi ar as tinkamas vesti jos dukra jau sekancia diena, o anot jusu spejimo ji jau rupinosi ar mudu turesime salygas auginti netyciuka. Normali motina tuo klausimu te butu dukros asmeniskai, tyliai, mandagiai paprasius "neuzpyk, kad primenu, bet bukite rupestingi, apsisaugokite".
Dauguma geriausiu mano draugu yra merginos, ir teko susipazinti su daugeliu ju motinom, su visom bendrauju mandagiai kaip esu aukletas, is visu esu girdejes apie save tik gerus atsiliepimus ir is ju jauciau palankuma. Kol nesutikau jos, niekad nepagalvojau, jog as su drauges motina galeciau nesutarti. Aplamai, netgi norejau susipazinti su drauges tevais ir del to nei kiek nesinervinau. Pokalbis truko kol vakarieniavom, galiu jus uzgarantuot, jog bendravimo igudziu tikrai nestingu, dar kaip tik neseniai kolegos manes paprase parodoj pristatyti darba komisijai.