Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → SMS zinute jo telefone

SMS zinute jo telefone

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/30 11:35:29 11:35:29

Svečias:
Nereikia:

Turiu. Siaip as sutinku su tavimi, jei jau turi tiek naglumo ir durnumo, kad neatsiklausus svetimas smskes skaityti, tai jau "kas ta linute?" nepaklausti, butu absurdas.

Tikrai turi. Bet nieko, as nusiteikusi tau padeti. S K A I T Y K : "Norejau paziureti nuo ko. Linutė. Pranešimo NEATIDARIAU, bet pažiūrėjau, kad jų ten dar gausybė, senų, jau perskaitytų."[/quote]
Oj nu prie smulkmenu gal nesikabinam. Esme lieka ta pati.[/quote]

Tau nera skirtumo tarp "perskaiciau ir neperskaiciau"? man skirtumas labai didelis.

tikras

T

35 įrašai

2010/07/30 11:39:56 11:39:56

Spanguole:
tikras: Aš irgi manau, kad jei norite artimesnio ryšio su tuo žmogum, tai neverta "būti gera", verčiau būti nuoširdžia. Jei rūpi, kas ta Linutė, tai ir klauskit. Tiesa, prieš tai reiks prisipažinti, jog per savo smalsumą naršėt jo telefoną.

O pabandykit isivaizduoti situacija is kitos puses Turit drauge, kuria pazistat neseniai. Iseinat is duso ir isgirstat klausima: "tu gavai sms nuo Linutes. Kas ji tokia?" Kai tuo tarpu, neisgirde sio klausimo, atsakytumet, jog sms nuo brolio. Kaip reaguotumete i toki klausima? Ar tikrai noretumete testi santykius su naujaja mergina, zinodami, kad ji jau nuo draugystes pradzios zvilgcioja i jusu telefona.Ar nepagalvotumet, o kas bus toliau, draugystei isivaziavus?

Sunku įsivaizduoti save tokioj situacijoj, bet jei naglu snukiu paklaustų kas ta Linutė, tai aišku reaguočiau labai neigiamai. Jei visgi pripažintų, kad pasielgė nedaramai naršydama telefone ir atsiprašytų ir tada paklaustų kas ta Linutė, tuomet reakcija priklausytų nuo to, kas iš tikrųjų yra ta Linutė, ir ką man reiškia ta klausianti moteris.

spanguole

S

10 įrašai

2010/07/30 11:45:59 11:45:59

Hmm..jau smalsu, tai visgi, kas gi yra ta Linute

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/30 14:14:55 14:14:55

Spanguole: Hmm..jau smalsu, tai visgi, kas gi yra ta Linute

Linute, tai ta kur smsus raso

tikras

T

35 įrašai

2010/07/30 14:27:44 14:27:44

Svečias:

O gal ten jis? Tai kad vienam telefone parašyta "Linute", nereiškia, kad kito telefono mygtukus spaudo moteris

spanguole

S

10 įrašai

2010/07/30 15:25:36 15:25:36

tikras:
Svečias:

O gal ten jis? Tai kad vienam telefone parašyta "Linute", nereiškia, kad kito telefono mygtukus spaudo moteris

as taip pat pagalvojau, o gal ten "jis" o gal to vaikino brolis yra pasidares lyties keitimo operacija ir tapes Linute

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/30 17:41:40 17:41:40

Svetele: Aš visiems save pateikiu (ir pati taip manau), kad esu labai rimta moteris. Neseniai susipažinau su vyruku, kuris man labai patinka. Man pritrūkus jo dėmesiui iš nerimo pradėjau kalbinti ir rašinėtis dar su 3 vyrukais, organizuotis pasimatymus, varyneti flirtą. Aš manau, kad taip elgiuosi taip iš nesaugumo ir nepasitikėjimo savimi ir juo. Bijau nežinios, trūksta kontrybės, bijau ateities ir negaliu susikontroliuoti situacijos, todėl ir pradedu daryti nesąmones. O pačiai atrodo, kad "nieko aš tokio čia nedarau". Jei sužinočiau, kad mano vyriokas taip elgiasi... nu nežinau... nežinau...

Gal tavo vaikinas toks pat kaip ir aš?

Eeeo kas jums įteigė, kad jūs labai rimta moteris?
Aš tai laikausi principo: kai žmogus sako vieną, daro kitą reikai žiūrėti į tai, ką jis daro

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/30 17:48:18 17:48:18

Svečias: Jo telefone radau merginos zinute, kaip reaguoti? Mes miegojome kartu, jis isejo maudytis. Tikrai nebuciau skaiciusi ir studijavusi jo telefono, bet suskambo zadintuvas, paemiau aparata, kad nutildyciau erzinanti garsa, pamaciau vokeli, nesusitvardziau ir iejau i zinutes. Norejau paziureti nuo ko. Linutė. Pranešimo neatidariau, bet pažiūrėjau, kad jų ten dar gausybė, senų, jau perskaitytų. Jis jau grįžinėjo iš dušo, padėjau telefoną atgal. Pasakiau, kad jam atėjo žinutė, jis perskaitė ir pasakė, kad brolis rašo. Nuleidau viską tylomis, nenoriu skndalų ir jau atrodė, kad rutuliojasi normalūs santykiai. Mes dar neseniai susipažinę, nenoriu jo spausti prie sienos, pasirodyti pavyduolė ir paranojikė. Nežinau, kaip elgtis...

O tu būtum norėjusi, kad jis tau būtų pasakęs, kad parašė mano kita simpatija Linutė?

Filosofas

F

252 įrašai

2010/07/30 19:13:18 19:13:18

O gal ta Linute – vaikystes drauge?.. Vaikinas galejo sumeluoti vien todel, kad isvengtu nereikalingu klausimu ir itarinejimu apie nekalta draugyste ar pazinti. Juk normalu, kad zmogus turi ne tik draugu, bet ir draugiu.
O gal ta kita pazintis ne tokia jau nekalta. 50/50. Aisku kad niekas neaisku.
Ka daryt tokioj situacijoj? Manau, yra du variantai. Galima nieko nedaryt, nieko neklausinet ir ziuret kaip seksis bendravimas toliau, o sia neaiskia situacija vertint kaip sprigta i nosi uz nederama smalsuma. Kitas variantas vadinasi “jeigu ibridom i purva – tai brendam iki galo”: kai sekanti karta vaikinas paliks telefona – reikia perskaityt ta nelemta zinute ir padaryt galutines isvadas: galutinai nusiramint jeigu ten nekaltas tekstas arba nutraukt santykius, jei tekstas “kaltas”. Is kitos puses, nutraukt santykius neissiaiskinus irgi neprotinga (kartais itartinas tekstas, nezinant konteksto, reiskia ne tai, kaip atrodo), o aiskintis – reiskia prisipazinti, jog esi kiauliskai smalsi, o tai velgi nemalonu. Abu variantai blogi. Klausinet neperskaicius zinutes neverta – nes tai tolygu prisipazinimui apie kiauliska smalsuma, nesvarbu kad visko neperskaitei, svarbu jog [i:1ntyfj4r]si ta[/i:1ntyfj4r] perskaitei, kas svetima. Maza kiaule, ar didele kiaule – vis vien kiaule. As asmeniskai rinkciausi pabut kiaule ir sudeliot visus taskus ant “i”, nei gyvent nezinioje. Bet kokiu atveju, reikes paciai sau atsakyt o klausima: “ar ziuresiu i zinutes ateityje”. I si klausima reikia atsakyt permastant savo vertybes ir ju tikruma, nes pagunda ziuret bus didziule.

Avelė

A

1 įrašai

2010/07/30 19:52:24 19:52:24

is principo yra nemalonu jausti, kad lovoj, be taves ir vaikino, guli dar kazkas trecias, apie kuri tu nezinojai faktas, kad draugas i akis meluoja apie "broli Linute", mane zemintu. Nieko neklausineciau, tiesiog pasitraukciau ir leisciau tam bicui apsispresti, su kuo nori buti. Gal tai uztruktu kelias dienas, gal savaites ar ilgiau. Gal ir pati per ta laika susivokciau, ar jis man reikalingas ir ar noreciau, kad mums besidulkinant skambinetu Linutes. Patikekit, faktas, kad dabar miega su jumis, dar nieko nereiskia. Gal tiesiog su ta kita mergina iki sekso dar nepriejo. bet prieis. Juk ne bendradarbe nakti raso sms. Gal ji jo suzadetine, apie kuria nieko nezinot, raso is komandiruotes ar nuvaziavus aplankyti tevu. Sakau is patirties. Viena diena susirado mane kazkokia mergina ir klausia, "ar jus susitikinejat? zinok, mes kartu gyvenam." Nuraminau vargsele, kad sekso tarp musu nebuvo (melas del sv.ramybes ) ir su dziaugsmu pasitraukiau, - kam man meluojantis bicas? Tegu jinai ji turi ir gano (jo nesuskaiciuojamas meiluzes - taip pat)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume