Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → SMS zinute jo telefone

SMS zinute jo telefone

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/30 20:18:38 20:18:38

Dar neaišku ką ir galvoja...

Pasileidusi:
Svetele: Aš visiems save pateikiu (ir pati taip manau), kad esu labai rimta moteris. Neseniai susipažinau su vyruku, kuris man labai patinka. Man pritrūkus jo dėmesiui iš nerimo pradėjau kalbinti ir rašinėtis dar su 3 vyrukais, organizuotis pasimatymus, varyneti flirtą. Aš manau, kad taip elgiuosi taip iš nesaugumo ir nepasitikėjimo savimi ir juo. Bijau nežinios, trūksta kontrybės, bijau ateities ir negaliu susikontroliuoti situacijos, todėl ir pradedu daryti nesąmones. O pačiai atrodo, kad "nieko aš tokio čia nedarau". Jei sužinočiau, kad mano vyriokas taip elgiasi... nu nežinau... nežinau...

Gal tavo vaikinas toks pat kaip ir aš?

Eeeo kas jums įteigė, kad jūs labai rimta moteris?
Aš tai laikausi principo: kai žmogus sako vieną, daro kitą reikai žiūrėti į tai, ką jis daro

Kaikada

K

298 įrašai

2010/07/31 18:05:37 18:05:37

Šlykštu landžioti į kito žmogaus telefoną. Atėjo sms, atėjo, bet žiūrinėti, kiek ten jų yra, bjauru. Net ištekėjusios moterys neturėtų to daryti, o ne tik pradėjusios draugauti...kiekvienas žmogus turi ne tik viešą, bet ir privačią erdvę.
Va dabar kas? Pačiai skauda galvą ir jūsų santykiai nebėra normalūs...
Gal tai ir kita draugė. O gal buvusi, su kuria nori gražiai atsisveikinti, o gal tiesiog pažįstama.
Aš žinau viena -žmogus įlindo į mano privačią erdvę, juo niekada nevepasitikėsiu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/31 19:43:17 19:43:17

Kas jo telefone ne jūsų reikalas, moteriškės. Taip pat, kas ir žmonos telefone - ne vyro reikalas! Kaip galite kelti tokius durnus klausimus? Tai labai amoralu ir negarbinga. Tai labai žema. Jums reiktų užsirašyti į etikos kursus.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/08/02 10:31:36 10:31:36

visai gali buti, kad Linute planuoja kokia nors diversija ar teroristini akta. Gal specialiosioms tarnyboms pranesti?!
O rimtai, kiek diskusijos del sms!
Kai darai "nusikaltima" tai tada ir yra ka slepti.
Kas yra Linute, Birute ar sevisas, kad iskarto butu aisku. Manau gyvenimas per trumpas, dalyvauti ziemos povandeniniu saskiu stumdymo varzybose.
O jei jau zvelgiant liberaliai, isties nera ko kistis.

vėjas

V

1 įrašai

2010/08/06 22:43:20 22:43:20

Šiaip tai...patarimai nekreipti dėmesio ir apsimesti, kad nieko nebuvo yra nieko verti. Įtarimo šešėlis perbėgo ir jis kabės, kol nebus išsiaiškintas. Kaip jūs įsivaizduojat jų santykius, kai mergina vis galvos - "linute", "linutė". Nei sekso normalaus, nei pokalbio atviro, tik vis didėjantis įtarimų šešėlis, nes kiekviena smulkmena bus nuo šiol perleidžiama per padidinamąjį stiklą ir gali sukelti baisią laviną..arba tylos sieną. Realiai tai Linutė gali būti ir bendradarbė, ir pusseserė ir kas tik nori, nebūtinai "kita mergina". Bet gali būti ir kita. Dėl to, jei tokie santykiai netenkina, geriau išsiaiškinti iškart. Ir nieko nemeluoti - tieisiog visą situaciją ir papasakoti - "užspaudžiau žadintuvą ir pamačiau žinutę nuo Linutės. Dabar man neramu". Jei jis ims kažką trinti - viskas aišku. O jei nieko tokio - jis pats tau kokią žinutę parodys.
Turėjau porą tokių pažįstamų, kurie gyveno su keliomis...pvz. su viena savaitgaliais, su kita - darbo dienom. ..oficiali versija tai savaitgalinei buvo, kad darbo dienom ištisai komandiruotės. O kitai - kad savaitgaliais komandiruotės. 7 metus bičas pratraukė, kol išaiškėjo.
O kitas pažįstamas turėjo 3 , bet visos tai žinojo..kažkaip matyt toleravo?

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/08/11 07:23:16 07:23:16

Perdaug kištis į kito asmeninę erdvę smalsumo vedinam yra negerai. Čia smalsumas pažiūrėti kas gautose sms parašyta, norint kažką rasti įtartino, intymių detalių, kas sukeltų pavydą, būdingas visiems ir nepriklausomai nuo to ar tai mergina/vaikinas kankinamas to smalsumo paimti antros pusės telefoną ir atlikti patikrą, bet ir draugai, giminaičiai yra smalsūs ir kiša savo ilgą nosytę kur jiems nereikia. Jei jau negalima, tai negalima. Ateis laikas ir parodysim po truputį vis atskleidžiant tam tikras detales. Štai mano sesuo ot kokia smalsutė, net į mano skype praeity lenda pasikuisti, siekdama kažką įtartino, provokuojančio, intymaus atrasti. Nėra ramybės. O po to atradę kažką tokio labai jau nedoro imame ir lipiname nedoras etiketes. Pirma reikia išsiaiskinti ar tai kas parašyta yra tiesa, ar tai tik žaidimo formoje.
Visada prieš norint smalsumą patenkinti, reikia atsiklausti ar galima, ar negalima kišti nosį ten kur nereikia. Labai jau sunku nekišti tą nosį kur nereikia, bet reikia mokintis susilaikyti. Jei iš veido išraiškos, balso tono, elgesio jaučiasi kažkas įtartina, dėl to labai baisiai nepergyventi, smalsumą patenkinti vėliau. Bet kai įtarimas pasitvirtins, geriau nepulti isteriškai ant to žmogaus. viską ramiam stiliuj išsiaiskinti. gal problema slypi ne jame, o jusyse, dėl ko taip elgiasi.
Dar kai ką prisiminiau, intymią zinutę gali atsiųskti kažkas per klaidą. Tiesiog sumaišė telefono numerį. Sakysit negali taip būti. Atsakymas, jog gali, nes gyvenam informacinėje visuomenėje, kurioje praktiškai visi turim po telefoną ir tikimybė nusiusti sms nebūtinai su intymiu turiniu, bet ir kitokiais tikslais, yra labai didelė.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/11 07:30:50 07:30:50

Tarp artimu zmoniu neturi buti jokiu paslapciu....

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/11 07:49:40 07:49:40

Svečias: Tarp artimu zmoniu neturi buti jokiu paslapciu....

Nebuk kvaila, surimtek. Arba mus kvailiais laikai ir makaronus cia kabini ar abu kabinate?

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/08/11 13:29:52 13:29:52

Svečias: Tarp artimu zmoniu neturi buti jokiu paslapciu....

Turite teise tyleti. Viskas ka pasakysite, gali buti panaudota pries jus. Kai kuriu dalyku istiesu geriau nezinoti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/12 10:45:21 10:45:21

Geriau tokiu dalyku nebutu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume