Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → SMS zinute jo telefone

SMS zinute jo telefone

spanguole

S

10 įrašai

2010/07/30 10:28:26 10:28:26

tikras: Aš irgi manau, kad jei norite artimesnio ryšio su tuo žmogum, tai neverta "būti gera", verčiau būti nuoširdžia. Jei rūpi, kas ta Linutė, tai ir klauskit. Tiesa, prieš tai reiks prisipažinti, jog per savo smalsumą naršėt jo telefoną.

O pabandykit isivaizduoti situacija is kitos puses Turit drauge, kuria pazistat neseniai. Iseinat is duso ir isgirstat klausima: "tu gavai sms nuo Linutes. Kas ji tokia?" Kai tuo tarpu, neisgirde sio klausimo, atsakytumet, jog sms nuo brolio. Kaip reaguotumete i toki klausima? Ar tikrai noretumete testi santykius su naujaja mergina, zinodami, kad ji jau nuo draugystes pradzios zvilgcioja i jusu telefona.Ar nepagalvotumet, o kas bus toliau, draugystei isivaziavus?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/30 10:30:27 10:30:27

Pezat nesamones. Miegot kartu gali, o va jau paklaust kas ta linute nevalia?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/30 10:32:36 10:32:36

gyt: Neklausk. Tiesiog buk gera, tokia gera, kad pamazu Linutes zinutes imtu reteti, nes vaikinas nebeturetu laiko, noro ir motyvacijos jai atrasyti. Ka cia klausti, ir taip aisku, jis nera tikras, metosi tarpdveiju, bet nebutinai pasirinks ja... juk pati sakei, kad jus kartu dar neseniai.

Va taip ir atsiranda "mane mushe, zemino... o as nesuprantu uz ka... juk buvau jam tokia gera...". Labiau apsurdisko patarimo nesu macius ir girdejus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/30 10:37:47 10:37:47

gyt: Neklausk. Tiesiog buk gera, tokia gera, kad pamazu Linutes zinutes imtu reteti, nes vaikinas nebeturetu laiko, noro ir motyvacijos jai atrasyti. Ka cia klausti, ir taip aisku, jis nera tikras, metosi tarpdveiju, bet nebutinai pasirinks ja... juk pati sakei, kad jus kartu dar neseniai.

O gal jis yra kaip tik labai tikras ir visai nesimeto tarp dvieju, o tik patogiai gyvena tarp dvieju

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/30 10:41:39 10:41:39

Nereikia: Pezat nesamones. Miegot kartu gali, o va jau paklaust kas ta linute nevalia?

Taip, jei kartu miegi, tai gali ir sms neatsiklausus skaitineti.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/30 10:46:46 10:46:46

Svečias:
Nereikia: Pezat nesamones. Miegot kartu gali, o va jau paklaust kas ta linute nevalia?

Su skaitymu problemu turi?

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/30 10:55:41 10:55:41

Nereikia:
Svečias:

Su skaitymu problemu turi?

Turiu. Siaip as sutinku su tavimi, jei jau turi tiek naglumo ir durnumo, kad neatsiklausus svetimas smskes skaityti, tai jau "kas ta linute?" nepaklausti, butu absurdas.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/30 10:59:53 10:59:53

[/quote]
Turiu. Siaip as sutinku su tavimi, jei jau turi tiek naglumo ir durnumo, kad neatsiklausus svetimas smskes skaityti, tai jau "kas ta linute?" nepaklausti, butu absurdas.[/quote]

Tikrai turi. Bet nieko, as nusiteikusi tau padeti. S K A I T Y K : "Norejau paziureti nuo ko. Linutė. Pranešimo NEATIDARIAU, bet pažiūrėjau, kad jų ten dar gausybė, senų, jau perskaitytų."

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/30 11:10:07 11:10:07

Nereikia:

Turiu. Siaip as sutinku su tavimi, jei jau turi tiek naglumo ir durnumo, kad neatsiklausus svetimas smskes skaityti, tai jau "kas ta linute?" nepaklausti, butu absurdas.[/quote]

Tikrai turi. Bet nieko, as nusiteikusi tau padeti. S K A I T Y K : "Norejau paziureti nuo ko. Linutė. Pranešimo NEATIDARIAU, bet pažiūrėjau, kad jų ten dar gausybė, senų, jau perskaitytų."[/quote]
Oj nu prie smulkmenu gal nesikabinam. Esme lieka ta pati.

Svetele

S

20 įrašai

2010/07/30 11:22:47 11:22:47

Aš visiems save pateikiu (ir pati taip manau), kad esu labai rimta moteris. Neseniai susipažinau su vyruku, kuris man labai patinka. Man pritrūkus jo dėmesiui iš nerimo pradėjau kalbinti ir rašinėtis dar su 3 vyrukais, organizuotis pasimatymus, varyneti flirtą. Aš manau, kad taip elgiuosi taip iš nesaugumo ir nepasitikėjimo savimi ir juo. Bijau nežinios, trūksta kontrybės, bijau ateities ir negaliu susikontroliuoti situacijos, todėl ir pradedu daryti nesąmones. O pačiai atrodo, kad "nieko aš tokio čia nedarau". Jei sužinočiau, kad mano vyriokas taip elgiasi... nu nežinau... nežinau...

Gal tavo vaikinas toks pat kaip ir aš?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume