Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Moterys, kiek gaunate laiškų ?

Moterys, kiek gaunate laiškų ?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/27 13:32:35 13:32:35

Svečias: As del tos pacios priezasties ir nusimeciau net ta kauke kuria turejau . Puslapio savininkams visiskai nerupi , kad turime skaityti spama (brukala) .
Juk galima , cia jei nezino adminas padaryti skilti, jei pamirso adminas uzrakinta , kurioje komentarus skaityti , rasyti galetu tik registruoti nariai . Pazadu sedeti ten savo nicku ir pilti tuos prieskonius be karciu izeidinejimu
Aciu jei administracija, bent pagalvos apie mano pasiulima

O Jus manote, kad administracija skaito kiekviena cia pasirodanti komentara? Manau kad darbu yra ir kitokiu, todel siulyciau pageidavimus siusti jiems e-mailu.
O be to, dauguma zmoniu bijo issakyti savo nuomone, todel jei neliktu "svecio" statuso, neliktu ir forumo. Bendrauti tektu 3se-4se.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/27 13:37:54 13:37:54

[quote:3p3n5rhk]Pazadu sedeti ten savo nicku ir pilti tuos prieskonius be karciu izeidinejimu
[/quote:3p3n5rhk]
Kai sėdėsi savo niku beleką ką gali pilti , ištversim

Ciburaska

C

1 įrašai

2010/07/27 15:53:45 15:53:45

Svečias: Rasau is antro karto . del to , kad nesumaigiau reikiamu patvirtinimo raidziu Na bandysiu prisiminti minciu seka.
Skaitant susidaro ispudis kad verkslenanciu kompanijos susirinkimo vieta.
Jei svecias labai atydziai isiskaitytumet ka paraset apie tai , kad jums parasius detalu savo gyvenimo aprasyma tavo kalbinama damute nepamena ka rasei ? Atsakymas paprastas . Kas skaito readme failiukus pridedamus prie programos ? kas skaito manualus ?
Taip ir jus su savo detalia ukine veikla ir ilgai nuobodzia biografija liekat neprisiminti. Na o jei dar ir papriekaistavai del to , kad ji nepamena taves tai esi 100% asilas. Ir laisko nebesulauksi . Va as (personum) esu zinoma kaip , kad viena issireiske slyksciu parases . na , bet juk ne siaip sau Jei panele tiesiog kiekvienoje raideje parasytoje rodo savo buka arogancija su tavimi kalba kaip su kasininku maksimoje tai ir atsakau papildamas zibalo i ta deginanti pasilabinima Taigi mano nuomone jei jus rasote apie tai kaip seriat gyvulius kas ryta ir kaip giliai kvepuojat metanu kiekviena diena darbuodamiesi apie tvarta bei panasius dalykus , aba dar blogiau , imat kalbeti kaip oru pranesejai apie dalykus kurie ir taip visiems aiskus, tai atsakys jums sypsenele ir klausimu - kuom gyvenime uzsiimi ?
Taigi mano isvada : Bukit isradingesni , rasykit savo mintis , kad ir kokios skurdzios jos butu, bukit nuosirdus nuo pirmos raides laiske, tada , gal but pabreziu! Galbut surasite savo pusele , moteri! kuriai , gal nereikia imantriu paistalu, kurybisko zodziu isdestymo, eiliu . Gal jai tik nuosirdaus bico reikia ?
Echh kokia puiki naktis , seniai taip pakiliai nesijauciau , net komentaras pusetinai teigiamas gavosi

Na jei paklausus ka veiki gyvenime atsakyciau tik tiek kad dirbu pvz advokatu tai kazin ar tai butu isradingas atsakymas. Bet jei atsakai , kad dirbi advokatu , domiesi ir giliniesi dar tuom ir tuom, svajoju apie ta ta. Keli sakinukai ir tai nera detalus gyvenimo aprasymas kaip kad Jus isireiskete. Tai atsiprasau jei cia labai monotoniskas atsakymas po kurio moteris is nuobodulio pamirsta ir dar karta to paties paklausia.Nesu as advokatas, bet veikla mano prasminga bei pelninga. Todel nereiketu is karto pulti asilais cia vadintis ar apie tvartus sneketi. Zodziu del to kaip aprasyti ka veiki gyvenime su Jumis nesutinku. O toliau bendraujant del monotoniskos kalbos galbut ir esate teisus/teisi. Galbut nebemoku rasyt uzvedanciu laisku. Tik zinau , kad mokejau arba buvau susipazines su savo tipo moterimis. Kai susirasinedavai kasdien , o kartais net po du laiskus i diena. Zodziu reikia tik rasti savo tipo zmogu, o visos kitos tegu eina ...toli toli. Bet deje nebepavyksta tokiu surasti. Zinoma gal ir as pats pasikeites i blogaja puse. Tai tiek, geros dienos

Per daug jau cia tu sveciu prisirinke as ciur busiu ciburaska

Narys

N

13 įrašai

2010/07/27 16:24:36 16:24:36

Gal truputį įžeidžiančiai pasakysiu, bet dauguma čia rašančiu labai trumparegiai ir savanaudžiai. Kad geriau pasijustumėte išsiliejate čia gal ir gerai ir visus (-as) kas nenorėjo bendrauti pasiųskime na*** geriau pasijusime. O iš tikrųjų siūlau visiems bendrauti kaip moka ir kaip nori, tiesiog atvirai ir sąžiningai. Jeigu ieškom antros pusės ūkyje tai ir rašom kad žemę ariam, jeigu ieškom meniškos sielos tai ir patys rašom pamąstymus apie paskutinį matytą spektaklį ar paveikslą galerijoje, o jeigu norim tiesiog paprastos antros pusės paprastai ir rašom. Jeigu nepatinka ką parašėm vadinasi neskirta būti kartu, nesutampa mintys ir norai. Tik nereikia norint įtikti kažkam vaidinti kuo nesi, nebent esat pasirengę ir visą likusį gyvenimą atlikti tą vaidmenį

Seniai nebekreipiu dėmesio į neatrašančias ar neberašančias po kelių laiškų, gi ir patys kartais matom, kad nieko neišeis ir nutraukiam prasidėjusią pažintį.

valetas

V

23 įrašai

2010/07/27 16:40:23 16:40:23

Reikia pripazinti, graziai Nario cia pasakyta.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/27 18:17:33 18:17:33

Pritariu nario energingai kalbai. bet diskusija pradzioje buvo apie tai , kad neatsimena kazkurio verkslentojo isdestyto gyvenimo aprasymo.
As taip ir parasiau, kad rasytu isradingiau. O pasirodo cia ne i tema , turiu rimtu konkurentu
Gerai reiskia yra kur tobulet
cia dar buvo issakyta apie tai , kad forumas taptu nebepopuliarus uzrakinus. Tiesiog skripte yra nustatymai kurie vienoje is pasirinktu kategoriju galetu rasyti tik registruoti uzeriai. Visi ir toliau galetu rasyti kitose skiltyse , bei skaityti kas uzrakintoje temoje. tam , kad isvengti tokio spaminimo , kaip kad dabar tai vyksta butu sprendimas, na bent pastangos.

Cia tas kur nori labai skaityti bei rasyti forume su nicku

Vilma 79

V

2 įrašai

2010/07/28 19:34:26 19:34:26

Esu neseniai šiame pažinčių skyrelyje, o ir aplamai pirmą kartą bandau taip susipažinti.Gavau vieną vienintelį laiškutį su "labukas" pagalvojau, kad drovus tai pati ėmiausi iniciatyvos ir pakalbinau daugiau, tai atsakymai visiškai nekonkretūs, nepilni.Atsiprašiau ir daugiau nebesirašinėjam.Esu labai smalsi asmenybė, man viskas įdomu, bet niekas neparašo, o pačiai pradėti rašyti nekyla ranka, vis dar laukiu iniciatyvių vyrų.Bet tikrai susidaro įspūdis ,kad visiems reikia tik jaunučių be vaikučių, paūliavoti o ne rimčiau pabendrauti.Juk atrodo niekas gi į"zaksą "neveda iš karto, o ir patys tegu kritiškiau pasižiūri į save.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/28 20:16:07 20:16:07

Narys: Gal truputį įžeidžiančiai pasakysiu, bet dauguma čia rašančiu labai trumparegiai ir savanaudžiai. Kad geriau pasijustumėte išsiliejate čia gal ir gerai ir visus (-as) kas nenorėjo bendrauti pasiųskime na*** geriau pasijusime. O iš tikrųjų siūlau visiems bendrauti kaip moka ir kaip nori, tiesiog atvirai ir sąžiningai. Jeigu ieškom antros pusės ūkyje tai ir rašom kad žemę ariam, jeigu ieškom meniškos sielos tai ir patys rašom pamąstymus apie paskutinį matytą spektaklį ar paveikslą galerijoje, o jeigu norim tiesiog paprastos antros pusės paprastai ir rašom. Jeigu nepatinka ką parašėm vadinasi neskirta būti kartu, nesutampa mintys ir norai. Tik nereikia norint įtikti kažkam vaidinti kuo nesi, nebent esat pasirengę ir visą likusį gyvenimą atlikti tą vaidmenį
Seniai nebekreipiu dėmesio į neatrašančias ar neberašančias po kelių laiškų, gi ir patys kartais matom, kad nieko neišeis ir nutraukiam prasidėjusią pažintį.

Šventa tiesa.

angelas

A

12 įrašai

2010/10/21 19:54:42 19:54:42

sveiki...pritariu Vilmai...esu naujoke,man buvo begalo sunkus zingsnis tapti nare...skaitau ir nelabai suprantu kur as papuoliau,....kodel tiek daug pykcio .Manau jau tai kad mes esame cia si ta reiskia,sakyciau kad tai mus vienyja.Ar cia jus pastumejo ne vienatve......

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/21 20:28:55 20:28:55

angelas: sveiki...pritariu Vilmai...esu naujoke,man buvo begalo sunkus zingsnis tapti nare...skaitau ir nelabai suprantu kur as papuoliau,....kodel tiek daug pykcio .Manau jau tai kad mes esame cia si ta reiskia,sakyciau kad tai mus vienyja.Ar cia jus pastumejo ne vienatve......

Miela Angelas, zmones iskaudinti ir nusivyle,priimkite juos tokius kokie yra ir jei galite - dalinkite jiems savo geruma.Pati taip bandau daryti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume