Svečias: Rasau is antro karto . del to , kad nesumaigiau reikiamu patvirtinimo raidziu Na bandysiu prisiminti minciu seka.
Skaitant susidaro ispudis kad verkslenanciu kompanijos susirinkimo vieta.
Jei svecias labai atydziai isiskaitytumet ka paraset apie tai , kad jums parasius detalu savo gyvenimo aprasyma tavo kalbinama damute nepamena ka rasei ? Atsakymas paprastas . Kas skaito readme failiukus pridedamus prie programos ? kas skaito manualus ?
Taip ir jus su savo detalia ukine veikla ir ilgai nuobodzia biografija liekat neprisiminti. Na o jei dar ir papriekaistavai del to , kad ji nepamena taves tai esi 100% asilas. Ir laisko nebesulauksi . Va as (personum) esu zinoma kaip , kad viena issireiske slyksciu parases . na , bet juk ne siaip sau Jei panele tiesiog kiekvienoje raideje parasytoje rodo savo buka arogancija su tavimi kalba kaip su kasininku maksimoje tai ir atsakau papildamas zibalo i ta deginanti pasilabinima Taigi mano nuomone jei jus rasote apie tai kaip seriat gyvulius kas ryta ir kaip giliai kvepuojat metanu kiekviena diena darbuodamiesi apie tvarta bei panasius dalykus , aba dar blogiau , imat kalbeti kaip oru pranesejai apie dalykus kurie ir taip visiems aiskus, tai atsakys jums sypsenele ir klausimu - kuom gyvenime uzsiimi ?
Taigi mano isvada : Bukit isradingesni , rasykit savo mintis , kad ir kokios skurdzios jos butu, bukit nuosirdus nuo pirmos raides laiske, tada , gal but pabreziu! Galbut surasite savo pusele , moteri! kuriai , gal nereikia imantriu paistalu, kurybisko zodziu isdestymo, eiliu . Gal jai tik nuosirdaus bico reikia ?
Echh kokia puiki naktis , seniai taip pakiliai nesijauciau , net komentaras pusetinai teigiamas gavosi
Na jei paklausus ka veiki gyvenime atsakyciau tik tiek kad dirbu pvz advokatu tai kazin ar tai butu isradingas atsakymas. Bet jei atsakai , kad dirbi advokatu , domiesi ir giliniesi dar tuom ir tuom, svajoju apie ta ta. Keli sakinukai ir tai nera detalus gyvenimo aprasymas kaip kad Jus isireiskete. Tai atsiprasau jei cia labai monotoniskas atsakymas po kurio moteris is nuobodulio pamirsta ir dar karta to paties paklausia.Nesu as advokatas, bet veikla mano prasminga bei pelninga. Todel nereiketu is karto pulti asilais cia vadintis ar apie tvartus sneketi. Zodziu del to kaip aprasyti ka veiki gyvenime su Jumis nesutinku. O toliau bendraujant del monotoniskos kalbos galbut ir esate teisus/teisi. Galbut nebemoku rasyt uzvedanciu laisku. Tik zinau , kad mokejau arba buvau susipazines su savo tipo moterimis. Kai susirasinedavai kasdien , o kartais net po du laiskus i diena. Zodziu reikia tik rasti savo tipo zmogu, o visos kitos tegu eina ...toli toli. Bet deje nebepavyksta tokiu surasti. Zinoma gal ir as pats pasikeites i blogaja puse. Tai tiek, geros dienos
Per daug jau cia tu sveciu prisirinke as ciur busiu ciburaska