Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Moterys, kiek gaunate laiškų ?

Moterys, kiek gaunate laiškų ?

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/29 21:34:12 21:34:12

Na, į mėnesį sulaukiu poros laiškučių čia skaitosi daug nežinau, ar vyrų trūkumas, ar labai išrankūs, bet dėmesio man čia tikrai trūksta... dabar vienintelis malonumas diskutuoti diskusijose, o kad sulaukti laiškučio iš vaikino - naivu tikėtis, todėl net nesvajoju apie tai

Skrajūnas

S

12 įrašai

2011/01/29 22:10:41 22:10:41

pati rašyk laiškus nereiks kankintis belaukiant

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/29 22:16:03 22:16:03

Negaunu beveik visai. Bet nesikankinu delto. Kitose svetainese paraso. O cia forumas

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/30 10:14:58 10:14:58

Skrajūnas: pati rašyk laiškus nereiks kankintis belaukiant

Nedrįstu pirma parašyti na, o jei rimtai - bijau, kad vaikinas nekokią nuomonę apie mane susidarys - galvos jau kokia pasikėlus, mandri tikriausiai jei jau pirma limpa

Skrajūnas

S

12 įrašai

2011/01/30 10:49:57 10:49:57

VanillaSky:

Nedrįstu pirma parašyti na, o jei rimtai - bijau, kad vaikinas nekokią nuomonę apie mane susidarys - galvos jau kokia pasikėlus, mandri tikriausiai jei jau pirma limpa

Na, dažniausiai pasikėlusios yra tos merginos, kurios pačios pirmos niekad nerašo, nes jos mano, kad yra per daug tobulos, kad rodytų iniciatyvą - taigi jos tokios neįtikėtinos ir tobulos, kad jomis visi turi žavėtis ir joms rodyti dėmesį, o neduok die jos pirmos parašys - taigi nukris jų lygis,... Be to, šiaip pamąsčius, kaip gali vaikinas nekokią nuomonę susidaryt dėl to, kad jam kas nors parašo? Kaip tik, sulauktas merginos laiškas pralinksmina, pakelia nuotaiką ir nemažai pasako vaikinui apie merginą - rašanti mergina domisi vaikinu, nėra pasikėlusi, yra draugiška ir drąsi, o tai didžiuliai pliusai, nuteikiantys maloniai pažinčiai Taip, kad nėra ko bijoti, rodyk dėmesį ir vaikinai tau neliks skolingi O vaikinams ir linkiu aktyvumo, kad merginos nesiskųstų dėmesio trūkumu

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/30 10:54:11 10:54:11

Vieni pagalvos taip, kiti, kad beviltiška, pati rašo, nes jai niekas nerašo.
Iš tikro, nerašo beveik niekas. Ir čia pasitvirtina viena žurnale skaityta mintis, kad pažintyse labai lengva merginoms iki 30 ir vyrams apie 50.Jiems didžiausias pasirinkimas. Taigi moterims virš 40 beviltiška ko nors laukti, vaikinams iki 30 taip pat sunkiau.
Kituose forumuose rašo, matyt, dėl to, kad galvoja apie seksą, pramogas. O čia nykuma.Ir anketos duomenys nieko nereiškia, užtenka gimimo datos. Viskas.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/30 12:36:56 12:36:56

Skrajūnas:
VanillaSky:

Na, dažniausiai pasikėlusios yra tos merginos, kurios pačios pirmos niekad nerašo, nes jos mano, kad yra per daug tobulos, kad rodytų iniciatyvą - taigi jos tokios neįtikėtinos ir tobulos, kad jomis visi turi žavėtis ir joms rodyti dėmesį, o neduok die jos pirmos parašys - taigi nukris jų lygis,... Be to, šiaip pamąsčius, kaip gali vaikinas nekokią nuomonę susidaryt dėl to, kad jam kas nors parašo? Kaip tik, sulauktas merginos laiškas pralinksmina, pakelia nuotaiką ir nemažai pasako vaikinui apie merginą - rašanti mergina domisi vaikinu, nėra pasikėlusi, yra draugiška ir drąsi, o tai didžiuliai pliusai, nuteikiantys maloniai pažinčiai Taip, kad nėra ko bijoti, rodyk dėmesį ir vaikinai tau neliks skolingi O vaikinams ir linkiu aktyvumo, kad merginos nesiskųstų dėmesio trūkumu

Tik, Jūs, gerb. ponaiti mane įkvėpėte tam - jau parodžiau dėmesį kažin kaip man seksis

Skrajūnas

S

12 įrašai

2011/01/30 12:45:48 12:45:48

VanillaSky:

Tik, Jūs, gerb. ponaiti mane įkvėpėte tam - jau parodžiau dėmesį kažin kaip man seksis

Džiugu, net neabejoju, kad seksis geriau, negu iki šiol ;D

paswwaiste

P

10 įrašai

2011/01/30 14:52:05 14:52:05

Na, nėra čia jau taip blogai... Girdėjau apie susituokusias poras virš 40, susipažinusias DP. Aš pati gaunu laiškų pakankamai, susipažinau su gana įdomiais vyriškiais. Didelių vilčių neturiu, bet pabendrauti yra su kuo. Kartais parašau pirma, su nerimu laukiu atsakymo... Nedrąsu būna, nes nežinau kaip sureaguos į moters iniciatyvą, bet atsako, ir už nuotrauką padėkoja. Bet dar tas manasis Princas kažkur jodinėja...

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/30 15:14:09 15:14:09

Dar tebejodinėja ant kitos princesės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume