2010/07/27 09:09:13 09:09:13
Bet pasiziurekit i save 40metes+++++! As sutinku , kad intelektas, vidinis zavesys ir visa kita kas jauku ir miela sirdziai subrandinta labiau.
Bet. Kokios jus niurios! Daugumai net isorinis grozis apsiriboja brangesniu skuduru. O kur sveikas kunas? kur enegija svytintis veidas ?
Dauguma i sporto klubus pradeda eiti tik pries siltaji sezona nes , kad ir koks brangis skuduras nebepridengia saves nemylincios moters kuno liniju. Tai ir pasirinkimas bent jau mano butu . Renkiesi dar neiskliarusia 30++++ save mylincia bet jau ir tikru vertybiu uzuomazgas turinca kandidate.
Na aisku intelekto nepamatuosi joms , bet tam ir yra laiskai :/ o kai dar rasau tokias rebusais )))))) Tai labai greitai ir atsijoji , kur zmogus i mokykla ejo ne nuo lietaus sleptis O kur jaukus dialogas gali virsti daugiau nei virtualiybe
Taigi , atrasau visoms ir gaunu labai daug laisku nuo moteru, pakalbinu net tik apsilankiusias ir praktiskai ignoruoju sistemos pasiulytas nes jos jau buna labai senai prisijungusiu nariu anketos todel per daug laiko atima apziurineti kiekvienos paskutinio prisijungimo laika Taip , kad nesiskuskit ir maziau verkslenkit.
Sapo1295820256_db
S
533 įrašai
2010/07/27 10:11:13 10:11:13
Norisi man paklausti ar tu visame kame svečio teisėmis :[quote:kbzl5wmu]Renkiesi dar neiskliarusia 30++++ save mylincia bet jau ir tikru vertybiu uzuomazgas turinca kandidate.
[/quote:kbzl5wmu]
2010/07/27 11:24:55 11:24:55
Is tikro taip jau yra moteru daugiau bet tikrai vyru sitam partale normaliutai ka man sakyt draugu partale esu uzsiroves ant geju kai nuotrauka moters tad prasau bukit geros pagal kelis nespreskit apie visus as galiu pasakyt dauguma jusu atstoviu nori pinigu ir vienkartiniu santikiu visdelto nesam 16 tad vienas kito poreikius tikrai galim suprast paprasciause vienas kita gerbkim tai ir linkiu visom optimizmo meiles supratimo.....
2010/07/27 11:31:20 11:31:20
Pats esi iškleręs netoli 50-ies kogero. Kiekvienas sprendžia pagal save.
2010/07/27 12:02:30 12:02:30
Sapo: Norisi man paklausti ar tu visame kame svečio teisėmis :[quote:2189j1zc]Renkiesi dar neiskliarusia 30++++ save mylincia bet jau ir tikru vertybiu uzuomazgas turinca kandidate.
[/quote:2189j1zc] Va ir sarkazmo protukis Tau as svecias .
O tam sveciui kutiam atrodau 50ties Nezinau ar ka galiu pasakyti Kai tiek turesiu, sedesiu sauletoje tersoje besisypsodamas su savo zmogumi, gurksnosiu vyna, kava su ta kuriai, kad ir 60+++++
Juk to mes siekiam , ar as klystu ?
Sapo1295820256_db
S
533 įrašai
2010/07/27 12:07:48 12:07:48
Svečias: Sapo: Norisi man paklausti ar tu visame kame svečio teisėmis :[quote:13wqjn4k]Renkiesi dar neiskliarusia 30++++ save mylincia bet jau ir tikru vertybiu uzuomazgas turinca kandidate.
Va ir sarkazmo protukis Tau as svecias .
O tam sveciui kutiam atrodau 50ties Nezinau ar ka galiu pasakyti Kai tiek turesiu, sedesiu sauletoje tersoje besisypsodamas su savo zmogumi, gurksnosiu vyna, kava su ta kuriai, kad ir 60+++++
Juk to mes siekiam , ar as klystu ? [/quote:13wqjn4k]
Labas svety,
nedrąsūs tie svečiai,
kažkodėl slepiasi
2010/07/27 12:48:18 12:48:18
Nesislepiu Sapo . Tu per daug uzsiemusi paieskos procesu . Tik pamirsai kokiu tikslu tai darai Tau as ir liksiu pasisveciaves
Sapo1295820256_db
S
533 įrašai
2010/07/27 13:00:18 13:00:18
Svečias: Nesislepiu Sapo . Tu per daug uzsiemusi paieskos procesu . Tik pamirsai kokiu tikslu tai darai Tau as ir liksiu pasisveciaves
Tai primink man kokiu tikslu, aš tai darau (pirminis tikslas kartais keičiasi, paaiškėjus nekurioms aplinkybėms)
O kas link svečio , tai nevisai koncentravausi į Tave, kalbėjau apie šio portalo svečio statusą , kuris man yra ganėtinai keistas ir nesuprantamas. Prisiregistruoti darnipora.lt, bet komentuoti ne kaip nariui, o kaip praeiviui netyčia čia užklydusiam.Man tai primena vaikų žaidimą, kai paskambina į duris ir dingsta - nieko nėra nieko nemačiau ir negirdėjau ir aplamai - čia ne aš.
2010/07/27 13:23:06 13:23:06
As del tos pacios priezasties ir nusimeciau net ta kauke kuria turejau . Puslapio savininkams visiskai nerupi , kad turime skaityti spama (brukala) .
Juk galima , cia jei nezino adminas padaryti skilti, jei pamirso adminas uzrakinta , kurioje komentarus skaityti , rasyti galetu tik registruoti nariai . Pazadu sedeti ten savo nicku ir pilti tuos prieskonius be karciu izeidinejimu
Aciu jei administracija, bent pagalvos apie mano pasiulima
2010/07/27 13:29:19 13:29:19
Aš irgi čia komentuoju svečio teisėmis.
Kažkada draugė pasigyrė, jog užsiregistravusi labai rimtoje pažinčių svetainėje. Susigundžiau, prisiregistravau, bet man kažko čia trūksta, gal kažko paieškose nesupratau... ilgai nesilankiau. dabar jau nebepamenu nei savo susikurto vardo, nei slaptažodžio. Gal kartais anketa ir yra, bet "esu mirusi siela".
O forumas man patinka, paskaitinėju, parašau.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume