Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Paliko neščią žmoną

Paliko neščią žmoną

x,x,x

X

476 įrašai

2010/06/23 19:27:06 19:27:06

tai gal ne nuo jo nescia? kazkaip nelabai tikiu kad taip padaryt galima, nezinau,bet jei gerai pagalvojus jei paliktų veliau ar geriau būtų o remt visada gali nieks netrugdo. .

27801id_rugiaake

2

9 įrašai

2010/06/27 12:24:00 12:24:00

vaikelio laukiuosi nuo vyro, žinoma. dabar jis net juokiasi ir tyčiojasi: "tai ir tu susirask kita žmogų. juk santuoka tik oficialumas, bevertis popiergalis. visi siais laikais neistikimi, tad kodel ir tu negali ar negalėjai.."

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/27 19:01:40 19:01:40

rugiaake: vaikelio laukiuosi nuo vyro, žinoma. dabar jis net juokiasi ir tyčiojasi: "tai ir tu susirask kita žmogų. juk santuoka tik oficialumas, bevertis popiergalis. visi siais laikais neistikimi, tad kodel ir tu negali ar negalėjai.."

Klausyk, aš čia kažko neikaip nesuprantu: o kam ji tau toks degradas reikalingas?
tu tik pati paskaityk ką rašai - jei tavo draugei tiap nutiktų. Ką tu jai sakytum?

gerimanta

G

1 įrašai

2010/06/28 18:47:40 18:47:40

oJ OJOJ PAZISTAMAS REIKALAS MAN PACIAI PANASI SITUACIJA,O PALIKT NIEKAIP NESUGEBU NES NENORIU GYVENTI GATVEJ IR MARINT SAVE BEI DAR NEGIMUSI VAIKELI .ARTIMUJU AR TURTINGU TEVELIU NETURIU,O JEI TURECIAU TAI MAUCIAU PAS JUOS, BET VISOKIU TEVU IR GAN ZIAURIU SIUO POZIURIU BUNA,TAI VA,TIK PAS KITA VYRELIS DAR NEISEJO ,NE TIK PAKOLIOTI MEGSTA BET IR SUDUOTI ,VISU PIRMA TAU PATARCIAU NEKLAUSYTI SENU BOBU PEZALU KAIP CIA VIENA PAMOKSLININKE ISSIREISKE KAD TU TUREJAI KAIP KOKS EKSTRASENSAS MATYT ATEITI ,VISU PIRMA TU JOS DUONOS NEPRASAI TAD TOKIOS DAVATKOS NETURI SMERKTI JAUNU MAMYCIU,VISU ANTRA TAU PATARIU JEI TURI KUR ISEIT ISEIK,JEI NE,TAI TO VALKATOS NEISILEISK I NAMUS,PAKEISK SPYNA,TU BENT TURI KUR GYVENTI , O KAD JI DAR MYLI AR GAL GALVOJI APIE SUSITAIKYMA IRGI TAVE SUPRANTU /NES VIENAS LABAI PROTINGAS ZMOGUS YRA PASAKES ,KAD SMURTAUTOJAI PRIES MOTERYS YRA LABAI GUNDANTYS IR ISPILDYS VISUS MUSU NORUS KAD ATLEISTUME,IR KAD VEL GALETU MUS KANKINTI.ZODZIU AS JAU TUKSTANTI KARTU ATLEIDAU BET IS BUTINYBES JAU 3METAI BET NIEKAS NEPASIKEITE.O TU TEISINGAI PADAREI KAD CIA PRISIREGISTRAVAI MAZU SUSIRASI SAVO SVAJONIU ,TIKRA VYRA ,KURIS MYLES TAVE IR VAIKUS,IR MATERIALIAI JUMIS PASIRUPINS BENT JAU IKI TO LAIKO KOL ATSISTOSI ANT KOJU IR ATMINK VISAM GYVENIMUI KAD VYRAI MYLI ,,KALES ,, SAVANAUDES IR SAVYMILAS MOTERIS KURIOS ZINO SAVO VERTE ,KAIP SAKOMA GERIAU BUTI MYLIMAM NEI MYLETI... PATIKEK IS TO DAUGIAU NAUDOS.SEKMES TAU...

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/28 21:04:49 21:04:49

gerimanta: oJ OJOJ PAZISTAMAS REIKALAS MAN PACIAI PANASI SITUACIJA,O PALIKT NIEKAIP NESUGEBU NES NENORIU GYVENTI GATVEJ IR MARINT SAVE BEI DAR NEGIMUSI VAIKELI .ARTIMUJU AR TURTINGU TEVELIU NETURIU,O JEI TURECIAU TAI MAUCIAU PAS JUOS, BET VISOKIU TEVU IR GAN ZIAURIU SIUO POZIURIU BUNA,TAI VA,TIK PAS KITA VYRELIS DAR NEISEJO ,NE TIK PAKOLIOTI MEGSTA BET IR SUDUOTI ,VISU PIRMA TAU PATARCIAU NEKLAUSYTI SENU BOBU PEZALU KAIP CIA VIENA PAMOKSLININKE ISSIREISKE KAD TU TUREJAI KAIP KOKS EKSTRASENSAS MATYT ATEITI ,VISU PIRMA TU JOS DUONOS NEPRASAI TAD TOKIOS DAVATKOS NETURI SMERKTI JAUNU MAMYCIU,VISU ANTRA TAU PATARIU JEI TURI KUR ISEIT ISEIK,JEI NE,TAI TO VALKATOS NEISILEISK I NAMUS,PAKEISK SPYNA,TU BENT TURI KUR GYVENTI , O KAD JI DAR MYLI AR GAL GALVOJI APIE SUSITAIKYMA IRGI TAVE SUPRANTU /NES VIENAS LABAI PROTINGAS ZMOGUS YRA PASAKES ,KAD SMURTAUTOJAI PRIES MOTERYS YRA LABAI GUNDANTYS IR ISPILDYS VISUS MUSU NORUS KAD ATLEISTUME,IR KAD VEL GALETU MUS KANKINTI.ZODZIU AS JAU TUKSTANTI KARTU ATLEIDAU BET IS BUTINYBES JAU 3METAI BET NIEKAS NEPASIKEITE.O TU TEISINGAI PADAREI KAD CIA PRISIREGISTRAVAI MAZU SUSIRASI SAVO SVAJONIU ,TIKRA VYRA ,KURIS MYLES TAVE IR VAIKUS,IR MATERIALIAI JUMIS PASIRUPINS BENT JAU IKI TO LAIKO KOL ATSISTOSI ANT KOJU IR ATMINK VISAM GYVENIMUI KAD VYRAI MYLI ,,KALES ,, SAVANAUDES IR SAVYMILAS MOTERIS KURIOS ZINO SAVO VERTE ,KAIP SAKOMA GERIAU BUTI MYLIMAM NEI MYLETI... PATIKEK IS TO DAUGIAU NAUDOS.SEKMES TAU...

Viskas būtų gerai ir teisingai išskyrus DURA TU PASKUTINE visos tavo bėdos ir yra iš to, kad galvoji, kad kažkas turi ateiti ir pasirūpinti tavimi ir išdidumo būti savarankiškai neužtenka - tai kažkokių turtingų tėvelių reikia????? Kas čia er nesąmonė, tai esami tėveliai negeri, tai kad ir koks idiotas vyrelis būtų - atseit turi išlaikyti tave kaip melžiama karvė ir dar vienas atsiras kuris "pasirūpins tavimi ir tavo vaiku materialiai".
Kol visą gyvenimą matysi, kad viskas arba tu išnaudoji arba tave išnaudoja tol ir sukiesi tame užburtame rate.
valio, pirmą žingsnį jau padarei - supratai, kad tave išnaudoja ir kad reikia rišti su tokiu bendravimu, nepasiduoti. Bet nesustok ir neužklimpk toje vietoje, EIK TOLIAU IR TOBULĖK PATI, keiskis. Tau gi vaiką reikia išauklėti, kad būtų laimingas, drąsus ir tvirtas, kad nesakytų - neturiu turtingų tėvelių, kuri padėtų, o turimi tėveliai man per prasti.. tegu sako kažką visiškai kito. Tegu nugyvena savo gyvenimą

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/29 07:03:42 07:03:42

"visos tavo bėdos ir yra iš to, kad galvoji, kad kažkas turi ateiti ir pasirūpinti tavimi ir išdidumo būti savarankiškai neužtenka - tai kažkokių turtingų tėvelių reikia????? Kas čia er nesąmonė, tai esami tėveliai negeri, tai kad ir koks idiotas vyrelis būtų - atseit turi išlaikyti tave kaip melžiama karvė ir dar vienas atsiras kuris "pasirūpins tavimi ir tavo vaiku materialiai".
Kol visą gyvenimą matysi, kad viskas arba tu išnaudoji arba tave išnaudoja tol ir sukiesi tame užburtame rate."

sutinku.

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/07/08 19:16:47 19:16:47

rugiaake: Po dvieju metų pažinties ir keturių metų santuokos vyras paliko mane besilaukiančią taip išsvajoto sūnelio ir pirmagimę dukrytę dėl kitos moters (išsiskyrusios ir su dviem vaikais). Rodos žmogui atidaviau visą save.. gaminau.. dariau masažus.. pagimdžiau dukryte, o ir sunus pakeliui.. visada palaikiau, nuolaidžiavau.. Labai ji mylėjau..
Prieš pusę metų gryžau į mokslus, kurie buvo nutrūkę dėl dukrytės gimimo, bet dėl neplanuoto nėštumo ir iškilusių neštumo komplikacijų mokslų iki galo nepavyko pabaigti.. Po savaites vyras išėjo pas kitą moterį, o dar po kelių dienų - teko dalyvauti močiutės laiduotuvėse..
Dabar esu tikrai nepavydėtinoje padėtyje: pagal galiojančius įstatymus negaliu niekur įsidarbinti; negaliu gauti bedarbio pašalpos, nes buvau studentė; socialinės paramos negaliu gauti, nes vyras dirba pagal individualų patentą ir jo pajamos neaiškios. Tėvai ne tik turi bendrų verslo reikalų su mano vyru, bet jis jiems dar skolingas daug pinigų (tai sužinojau tik dabar), taigi tėvai sako man, kad verslo reikalai yra verslo reikalai, o mano asmeninis gyvenimas - tik mano reikalas. Butą, kuriame gyvename nuomojame.
Jau mėnuo laiko, kaip šis pragaras tęsiasi.. svoris katastrofiškai nukrito, visa, ką suvalgau išvemiu, kankina nemiga.. o tai gali pakenkti kūdikėliui.
Teko išvažiuoti iš namų, nes nebegalėjau pakęsti kasdienių jo apsilankymų namie ir ant manęs išliejamos agresijos ir grasinimų.. Tokių kaip nuolatinis rėkimas - "Aš atimsiu iš tavęs vaikus", ar "Darykis abortą. Kam tas vaikas reikalingas? Juk jis kankinsis su tokiais tėvais.", ar "Aš galėjau tave ir toliau apgaudinėti. Galėjau išlaukti, kol pagimdysi ir tada tave nunuodyti vaistais ar narkotikais. Būčiau našlys, o ne išsikyręs ir abu vaikai mano"
Gyvenu pragare.. Ir net nebežinau, ar norėčiau, kad jis sugryžtų..
Matau, kad jis pasimetęs ir pats kartais nebežino ko nori..
Dar tik mėnesį gyvena su ta moterim, o jau pats sako, kad ilgai tai netruks. Niekas nepadaro pusryčių, pietų, o ir vakarienė nevisada būna. Jokių masažų, jokio lepinimo ir nuolaidžiavimo. Labiausiai nervina jo man keliamos pavydo scenos, kai pats gyvena su kita, manęs visai negerbia ir net nepasiima visų savo daiktų iš namų..
Poto, kai taip į sielą prišiko nebenoriu jo savo gyvenime. Tik vaikų gaila..
Patarkit ką daryti..

Palik tu tą vyrą. jei tave tėvai priims pas save, tai gerai, arba jei turi kaip pati nuomotis ar pnš., tai eik į ten. bet viena žinau - nesitaikstyk, palik tu jį. vaikams ir motiniškos meilės pakaks. tik nors ir bus sunku, bet optimizmo krislelis, vaikų juokas, bus tau geriausi vaistai. o kas dėl finansinės padėties. tai susirask gerą socialinį darbuotoją, kuris tikrai padės. žinoma jo konsultacijos tik tau patarimai, kuriuos pati turi realizuoti, nes niekas kitas už tave to nepadarys.
Stiprybės

patirtis

P

4 įrašai

2010/07/08 20:36:44 20:36:44

Pirmiausia, eini i to miesto kur gyveni savivaldybe ir tau bus suteiktas nemokamas advokatas, kuris parasys ieskini i teisma. Alimentu gimus antram vaikui gausi min uz abu 800Lt (duonai uzteks), poto kreipsiesi i Soc rupyba ir skirtuma iki 1050Lt gausi is ju. Beto pradedi bylinetis su buvusiu darbdaviu, nes istatymas yra NEGALIMA atleisti nescios moters, net jei tik ir bandomasis laikotarpis. Laimejus byla gausi kompensacija uz pravaikstas. Ta "vyra" paprasta sutvarkyti eini i savo priklausoma nuovada ir rasai pareiskimus, kaip jis tave terorizuoja (jie beje labai pravers skyrybu byloje).Soc.rupybos paprasysi laikinos globos kol vyksta teismas, jie suteiks busta ir butiniausius daiktus. Veliau irasys i eile gauti nuosava socialini busta. Per ta laika manau atsistosi ant koju.
Tikrai galima isgyventi. Pati analogiskoje...gal net sunkesneje situacijoje esu, bet va gyva. Vyras isejo pas kita (kaip nejuokinga susirado per interneta irgi su dviems vaikais dar net neisiskyrusia meiluze) musu pirmagimei buvo tik 3 men, po 3 men parsliauze ant keliu zliumdamas kad jam cia buvo tik laikina pogimdyvine psichose....permasciau viska, atleidau...gimus neuzilgo antram vaikeliui prasidejo vel tas pats pragaras ...atsibodo man jo tos pogimdyvines psichozes su shalavom...sukroviau lagaminus ir palinkejau gero vejo....geriau jokio negu toks, o ir koks vaikams pavyzdis... likau su dviem mazameciais vaikais...butas ikeistas bankui...teismu maratonas tesiasi jau 2m ir dar galo nesimato...oficialiai esu bedarbe nes dirbau jo vardu registruotoje imoneje....kol kas vaiko nemokamose prieziuros atostogose....vaikus auginu visiskai viena nieksnei materialiai nei moraliai nepadeda ...ir bet kuria minute bankas gali arestuoti buta...darba, sedejus be pertraukos 5metus vaiku auginime(gime vienas po kito) praradus kvalifikacija rasti neimanoma ypac kai anketoje pamato dar tokius mazycius vaikelius.... net vyra rasti KAIP? eiti i pasimatymus su vaikais? o forumuose kai paskaitai kaip vyrukai "kratosi" moteru su vaikais net juokas ima...tad sakytum pasaulio pabaiga...sukisti vaikus tik i Baukutes Gyvybes langelius, o paciai nuo tilto? Bet...galvoju atvirksciai, kad gyvenimas man dave jau daug turiu du nuostabius sveikus vaikus, esu pati sveika ir manau kad per didele man butu prabanga dar buti ir pesimistei...o kur mums skirtas Tikras vyras dar tikrai gyvenime atsiras, ne siandien tai ryt ar po metu svarbu neskubeti ir pagyventi savo malonumui, bei vaikams buti geru pavyzdziu, kad sugebame myleti ir save, o netik issirinkti kazkokius neatsakingus iskrypelius. Sekmes!

AndriusXQ

A

78 įrašai

2011/02/16 14:32:52 14:32:52

Tas vyras tikras kiaule, padugne. Kabinkis i gyvenima, nera padeties be iseities, susirasi geresni vyra ir as tai tokiam marmuze ismalciau, kaip vyras- vyruj. Pirma padaro, poto dzin ant savo kuno ir kraujo. Jis nevertas buti vyru

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/23 23:52:35 23:52:35

AndriusXQ: Tas vyras tikras kiaule, padugne. Kabinkis i gyvenima, nera padeties be iseities, susirasi geresni vyra ir as tai tokiam marmuze ismalciau, kaip vyras- vyruj. Pirma padaro, poto dzin ant savo kuno ir kraujo. Jis nevertas buti vyru

Kvailas jus Andriusas. Ka padesite tai moterytei ismaldamas marmuze jos vyrui?
Geriau jus gera advokata syraskite jai ar padekit buta susirasti ir lengvatinem salygos isnuomoti,
Vat tada tai cia bus nauda.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume