Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Paliko neščią žmoną

Paliko neščią žmoną

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/06/22 11:46:56 11:46:56

Buvusi Ugnelė: Vadinkit kaip norit - pagiežinga ar dar kokia... Mažiausiai naudos matau iš tokių pasakymų - oi, kokia tu vargšė. Niekada jokioje situacijoje nebūna kaltas vienas. O ir čia aš nesakau, kad ji dėl visko kalta. Sakau, kad turi prisiimti ir savo kaltės dalį. Nes jei nepasidarys kokių išvadų, tai po mėnesio susiras kitą lygiai tokį (va gi jau užsiregistravo čia, DP, dar ašaroms nenudžiūvus) ir situacija kartosis.
Gal tas vyras ir nedorėlis, aš gi to neginčiju. Tada reikia tik džiaugtis, kad moteris išsivadavo iš jo. Bet juk čia tik vienos pusės skundai. Kažkaip labai neįtikėtina, kai vyras nuo tokios atsidavusios žmonos išeina pas kitą, turinčią irgi vaikų. O dar ir tėvai užima tokią poziciją. Tai ir tėvai visai nejautrūs išeina? Užtat ir siūlau moteriai apmąstyti viską blaiviai, pažiūrėti iš šono.
Lengviausia viską suversti ant kitų.
O autorei linkiu tikrai daug ištvermės ir manau, kad jei būsite potinga, viskas susitvarkys.

Todėl, kad žmogui dar ne laikas mastyt ir galvoti o kas gi čia kaltas.
Tiesiog, ne metas lipti iš duobės, o metas nustoti grimzti dar giliau. O tu tikrai galvoji, ad ji taip niekada niekada ir nepagalvojo kokia čia jos kaltė?

Tokie pasisakymai - tiesiog veri posakio - geriausias vaistas nuo pleiskanų - giljotina.

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/06/22 12:12:18 12:12:18

Mieloji, mąstyti reikia visada. Dabar, aišku, daugiau reikia mąstyti apie tai, kaip lengviausiai išsikapanoti iš esamos situacijos. Bet kartais būna ir taip, kad moterys ir 3-4-5 kartus užlipa ant to pačio grėblio ir visada būna kaltos tik kiaulės. O juk, kai žmogus neleidžia sau būti auka, budelių neatsiranda...
Autorei: išsimiegoti, atgauti sveiką protą, nusiraminti, neskubėti, susigaudyti savyje (nes dabar dar lyg ir nežino ar tikrai nenori atgal priimti to ''nenaudėlio'') ir tada pradėti ramiai galvoti. Rytas už vakarą protingesnis.

Ana

A

49 įrašai

2010/06/22 19:31:00 19:31:00

Susanna Tamaro savo knygoje rase: ''Kai prieisi daug kelių ir nežinosi, kuriuo pasukti, neskubėk ir palauk. Alsuok giliai ir patikliai tarsi ką tik gimęs kūdikis, apie nieką negalvok, tik lauk, lauk ir lauk. Sėdėk ir tyloje klausykis širdies. O jai prabilus, stokis ir eik, kur ji tau liepia." Zinokit, isbandziau si buda ne karta ir veiksmingumas garantuotas. Pabandykit, juk tai nieko nekainuoja,,

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/22 19:48:10 19:48:10

Ana: Susanna Tamaro savo knygoje rase: ''Kai prieisi daug kelių ir nežinosi, kuriuo pasukti, neskubėk ir palauk. Alsuok giliai ir patikliai tarsi ką tik gimęs kūdikis, apie nieką negalvok, tik lauk, lauk ir lauk. Sėdėk ir tyloje klausykis širdies. O jai prabilus, stokis ir eik, kur ji tau liepia." Zinokit, isbandziau si buda ne karta ir veiksmingumas garantuotas. Pabandykit, juk tai nieko nekainuoja,,

o jie liepia šokti į šulinį?

27801id_rugiaake

2

9 įrašai

2010/06/23 07:10:40 07:10:40

sveiki,
mano tevai turi tris priezastis, kurios itakoja ju elgesi: 1. didziule paskola banke, 2. esu vyriausia is 4 vaiku ir siais metais viena jaunele seseri reikia i mosklus isleisti, o siais laikais tai tikrai kainuoja.. 3. vyras yra skolingas mano tevams nemaza suma pinigu ir tam, kad bent ju dali atgautu, jie negali elgtis itin agresyviai.
o kas liecia mano nuolaiduma.. tai galiu pasakyti tik tiek - kai zmogus kazko labai nori, daro dideles nuolaidas santykiu pradzioje, bet veliau, jau gyvenant kartu pasirodo tikrasis charakteris. taip buvo ir su vyru - is pradziu jis eidavo i kompromisus ir buvo svelnus visur, bet po pusmecio ar daugiau eme rodytis visai kitas charakteris. galu gale viskas eme galutinai griuti pries kelis menesius, kai darbdadys vos pastebejes mano nestuma atleido is darbo. parsidejo konfliktai, kol viena diena jis isejo pas kita..

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/06/23 08:05:52 08:05:52

trumpai kalbant. Perskaityk savuosius postus, daug kartu. Pati viska suprasi.
Vakar cia, rytoj ten. Poryt velniop.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/06/23 08:54:09 08:54:09

trikapeikis intelektualas: trumpai kalbant. Perskaityk savuosius postus, daug kartu. Pati viska suprasi.
Vakar cia, rytoj ten. Poryt velniop.

Čia tik mums, išminčiams, iš šono pažiūrėjus ir paskaičius svetimus postus viskas aišku.. pačiam žmogui save įsivertinti objektyviai be galo sunku...
Iš to pelnosi psichoterapeutai..

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/23 09:00:21 09:00:21

rugiaake: sveiki,
mano tevai turi tris priezastis, kurios itakoja ju elgesi: 1. didziule paskola banke, 2. esu vyriausia is 4 vaiku ir siais metais viena jaunele seseri reikia i mosklus isleisti, o siais laikais tai tikrai kainuoja.. 3. vyras yra skolingas mano tevams nemaza suma pinigu ir tam, kad bent ju dali atgautu, jie negali elgtis itin agresyviai.
o kas liecia mano nuolaiduma.. tai galiu pasakyti tik tiek - kai zmogus kazko labai nori, daro dideles nuolaidas santykiu pradzioje, bet veliau, jau gyvenant kartu pasirodo tikrasis charakteris. taip buvo ir su vyru - is pradziu jis eidavo i kompromisus ir buvo svelnus visur, bet po pusmecio ar daugiau eme rodytis visai kitas charakteris. galu gale viskas eme galutinai griuti pries kelis menesius, kai darbdadys vos pastebejes mano nestuma atleido is darbo. parsidejo konfliktai, kol viena diena jis isejo pas kita..

kazka tu cia suoki...darbdavys negalejo atleisti besilaukiancios.

Filosofas

F

252 įrašai

2010/06/23 09:33:16 09:33:16

rugiaake: Po dvieju metų pažinties ir keturių metų santuokos vyras paliko mane besilaukiančią taip išsvajoto sūnelio ir pirmagimę dukrytę dėl kitos moters (išsiskyrusios ir su dviem vaikais). Rodos žmogui atidaviau visą save.. gaminau.. dariau masažus.. pagimdžiau dukryte, o ir sunus pakeliui.. visada palaikiau, nuolaidžiavau.. Labai ji mylėjau.. [..]
Patarkit ką daryti..

Regis, tai klasikinis santykiu, seimos idealizavimo atvejis. Nueik i knygyna ir paklausk A.Svijašo knygu, pvz "Išmintingas pasaulis". Yra ir kitu geru jo knygu.

Viešnia

V

281 įrašai

2010/06/23 16:47:25 16:47:25

Nereikia: Oj... net neperskaiciau visko iki galo. Uzteko frazes "lepinau, nuolaidziavau...". Moterys, kas jums darosi? As pasakysiu negraziai, BET, tas jusu "nuolaidziavau" man skamba kaip "buvau asmeninis skuduras". Lakstymas paskui vyra neprides nei meiles, nei pagarbos.

Lygiai taip pat pakako frazės "lepinau, nuolaidžiavau" ir vakarienė , masažai... Asmenybė kur? Čia kaip sename multfilme apie kiškį ir briedį. Gal tau dainelę sudainuoti, gal tau šieno po galva padėti. Iki koktumo saldu. Užsimanė vyriškis pipiriukų. O šiaip tai, koks jis vyras, jei žmoną nėščią palieka.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume