Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Norėčiau užmegzti santykius...

Norėčiau užmegzti santykius...

malvina 0120

M

11 įrašai

2010/05/20 12:25:44 12:25:44

Manau siuolaikiniai vyrai yra islepinti moteru demesio, todel paprasciausiai tingi "pajudinti uzpakali". Sedi namie, narso internete, laukia mergaiciu "is katalogu". O puikios, simpatiskos, protingos, draugiskos, svelnios ir t.t. - normalios moterys lieka nepastebetos. Turiu ne viena vienisa, bet tikrai nuostabia drauge-moteri. Ir nesuprantu, kur ziuri vyrai - juk panosej tokie "aukso grynuoliai".

Pukuska

P

104 įrašai

2010/05/20 12:26:49 12:26:49

Svečias: As tai visada leidziu vyrui rodyti iniciatyva... Bet kai ilgiau bendraujam, nejucia pati pradedu daugiau laisku parasyti, daugiau zinuciu ir dazniau skambinti... Nes man tas zmogus pasidaro svarbus, prisirisu ir nebegaliu varzyti savo jausmu. Ar tai blogai? Ar tai atbaido vyrus? Kad jie nebejaucia, jog kiekviena diena reikia mane uzsikovoti?

Dabar belaukiant iniciatyvos is vyru ir gilios senatves vienisai galima sulaukt

as :)

A

1 įrašai

2010/05/20 15:37:46 15:37:46

Svečias: Jau kurį laiką, gal metai ar du, negaliu užmegzti ilgalaikių normalių santykių,l kažkai visos pažintys trunka neilgiau mėnesio ir jos kažkur diongsta, arba aš pajaučiu, kad tai ne mano žmogus. Jau prarandu viltį. Atrodo neesu ir baisuoklis, ir kazkaip bendra kalba greitai suprantu, bet jau imu galwoti, kad esu beviltiskas ir kad nebeturesiu normaliu santykiu ir ilgalaikes parneres. Gal as per greitai, o gal per letai einu i kontakta? Gal per mazai pasimatymu? O gal per daug? Nežinau, kaip tas moteris perskaityti, užburta knyga jos man.

Toks jausmas, kad rašo vaikinas, kurį aš pažįstu . Nors nemanau, kad jis čia rašo... O ta vaikiną aš buvau įsimylėjus ir esu jam neabejinga. Tik jei ka , tai norėčiau iš jo pusės ryžto....
Bet vaizdelis tai toks, kad jam gerai vienam. Nes aš jam kaip jo antroji pusė neįtinku, ir net nežinau kodėl. Su kitom merginom, anot jo - nesiklijuoja santykiai,na su manim irgi nesiklijavo. Bet metelių jau virš 30 ir gerokai (, kad nežinotų apie kalbu, tiksliai nerašau metų, nors puikiai žinau kiek jų visrš tų 30 ) .. O mano akim žiūrint tai puikus šeimos žmogus, tik bijantis atsakomybės. Ir klausimas kodėl bijo ???

Mano nuomonė - jei jis nebijotų atsakomybės būtų jau seniai šeima sukūręs. manu netgi ir su manim galėtų tai būti, jei jau kitų nėra aplinkui. Bet negalima žmogaus priversti būt su kažkuo, kažka įsimylėt ir pan...

Tai čia gal nėra visai atsakymas į klausimas, bet tik padrikos mintys. Bet manau, kad problema tavyje, kad negali užmegzti ilgalaikių santykių. Nes kogero tau jų tiesiog nereikia ir tu bijai atsakomybės už kita žmogų, už santykius, už dar bala žino ka...

Beje vėl ne atsakymas į klausimą. Jei tas vaikinas , kurį minėjau, žengtų įtikinantį žingsnį, mes būtume kartu, ir šiandien, bet esmė, kad jis kažko bijo. Mes nuolat matomės, pastebiu, kad jis žvilgčioja į mane nuolat ir tas žvilgsnis nėra kaip šiaip į pažįstamą merginą, tas žvilgsnis kitoks. Tik niekaip nesuprantu kodėl jis bijo kažko ???

Tai vat čia išsakiau iš moteriškos pusės požiūrį, gal jis padės tau surast atsakyma dėl ilgalaikių santykių nebuvimo...

SORRYYY už padrikas mintis...

Šypsenele

Š

13 įrašai

2010/09/09 12:25:56 12:25:56

Radau seną temą, traukinys matau jau nuvažiavo.. ir visi ją pamiršo, nespėjau "įšokti", einu iš paskos..

O eidama dairausi.. ieškau vaikinuko, rimto, subręndusio, protingo, su moraliniu stuburu, vyriško, patikimo, mokančio elgtis su moterimi, nuoširdaus, jautraus, laisvo, paprasto. Amžius iki 35m. Visi punktai svarbūs, nei vienas negali būti ignoruojamas. Jei kam pasirodys per daug, atsakau - neprašau nieko ko negalėčiau pasiūlyti. Tavo materialinės gerybės ir finansai manęs nedomina, kaip ir nuotykiai.
Jei esi toksai ir ieškai panašios, palieku Tau savo emaila: [email protected]

Bus įdomu pabendrauti

keri

K

1 įrašai

2010/09/09 12:39:03 12:39:03

sypsenele: Radau seną temą, traukinys matau jau nuvažiavo.. ir visi ją pamiršo, nespėjau "įšokti", einu iš paskos..
O eidama dairausi.. ieškau vaikinuko, rimto, subręndusio, protingo, su moraliniu stuburu, vyriško, patikimo, mokančio elgtis su moterimi, nuoširdaus, jautraus, laisvo, paprasto. Amžius iki 35m. Visi punktai svarbūs, nei vienas negali būti ignoruojamas. Jei kam pasirodys per daug, atsakau - neprašau nieko ko negalėčiau pasiūlyti. Tavo materialinės gerybės ir finansai manęs nedomina, kaip ir nuotykiai.
Jei esi toksai ir ieškai panašios, palieku Tau savo emaila: [email protected]

Bus įdomu pabendrauti

Na ir keistuolių žmonių yra, lyg kiti čia susirinkę "durnių volioja" jie taipogi nori sutikti kažką su kuo būtų "įdomu pabendrauti"

Bronius.

B

79 įrašai

2010/09/09 18:38:19 18:38:19

Hmm .............
Nu ir idomiai cia paskutinius postus permasciau . Na ideciau maila . Kas ? Nemanau , kad kas rasytu kaip neatvaziavo ir i meeta organizuota. Beto kazin ar rasciau laiko, noro skaityti, tikrinti, pagal reikalavimus atrasiusios merginos, moters o gal net kokio iskrypelio laiskus.
Nes metai sioje svetaineje atnese vien tik siubavima jausmu . Siek tiek vilties ir po to ziaurus nusivylimas . Kam tai ? Blembacki ar nors viena tikra pora aplamai cia atsirado apart meiluziu ?

Kitas draugelis

K

45 įrašai

2010/09/09 18:45:09 18:45:09

malvina 0120: Manau siuolaikiniai vyrai yra islepinti moteru demesio, todel paprasciausiai tingi "pajudinti uzpakali". Sedi namie, narso internete, laukia mergaiciu "is katalogu". O puikios, simpatiskos, protingos, draugiskos, svelnios ir t.t. - normalios moterys lieka nepastebetos. Turiu ne viena vienisa, bet tikrai nuostabia drauge-moteri. Ir nesuprantu, kur ziuri vyrai - juk panosej tokie "aukso grynuoliai".

Ne viskas auksas kas auksu žiba!

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/09 19:02:45 19:02:45

Broniau, na bet neįtikėtina, kad nekvailas vyras, turintis konkretų tikslą, pakliūvantis, spėju, į tą sąrašą, kai vyrų paklausa viršija pasiūlą, nieko neranda. Na netikiu, nors tu ką...
Gal kažkokių didelių bendravimo problemų turi ar reikalavimus nerealius nuotakoms keli?

Bronius.

B

79 įrašai

2010/09/09 19:20:05 19:20:05

Nekeliau as jokiu kazkokiu reikalavimu . Tiesiog nuosirdumo . Visa kita juk nebesudaro kazkokiu neperzengiamu kliuciu. Ir odekolona galima nusipirkti kita ir dirbu ir namus turiu ir visa kita kaip pas vyriskos lyties atstova Nu nesekmiu lavina sakyciau Tam , kad ju isvengti, ramiai skaitau tokiu pat neudacniku logus cia forume ir kaip tikras lietuvis dziaugiuosi , kad ne vienas toks, ira ir blogesniu pavyzdziu

Taip , kad sekmingos internetines pazinties bilietuko neistraukiau ir aukso puodo neislosiau

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/09 19:41:40 19:41:40

O tu issirink 10, na nors 5 tinkamiausias iš to savo sąrašo ir parašyk joms be jokių ten apsimetinėjimų ar issikalinėjimų. Be jokių išankstinių nuostatų. Ir pamatysi - kokios 2-3 atrašys. Jei bus nieko, pakviesi kavos. Įvykių neforsuok, būk savim. Ir viskas bus gerai, pamatysi:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume