Svečias: Jau kurį laiką, gal metai ar du, negaliu užmegzti ilgalaikių normalių santykių,l kažkai visos pažintys trunka neilgiau mėnesio ir jos kažkur diongsta, arba aš pajaučiu, kad tai ne mano žmogus. Jau prarandu viltį. Atrodo neesu ir baisuoklis, ir kazkaip bendra kalba greitai suprantu, bet jau imu galwoti, kad esu beviltiskas ir kad nebeturesiu normaliu santykiu ir ilgalaikes parneres. Gal as per greitai, o gal per letai einu i kontakta? Gal per mazai pasimatymu? O gal per daug? Nežinau, kaip tas moteris perskaityti, užburta knyga jos man.
Toks jausmas, kad rašo vaikinas, kurį aš pažįstu . Nors nemanau, kad jis čia rašo... O ta vaikiną aš buvau įsimylėjus ir esu jam neabejinga. Tik jei ka , tai norėčiau iš jo pusės ryžto....
Bet vaizdelis tai toks, kad jam gerai vienam. Nes aš jam kaip jo antroji pusė neįtinku, ir net nežinau kodėl. Su kitom merginom, anot jo - nesiklijuoja santykiai,na su manim irgi nesiklijavo. Bet metelių jau virš 30 ir gerokai (, kad nežinotų apie kalbu, tiksliai nerašau metų, nors puikiai žinau kiek jų visrš tų 30 ) .. O mano akim žiūrint tai puikus šeimos žmogus, tik bijantis atsakomybės. Ir klausimas kodėl bijo ???
Mano nuomonė - jei jis nebijotų atsakomybės būtų jau seniai šeima sukūręs. manu netgi ir su manim galėtų tai būti, jei jau kitų nėra aplinkui. Bet negalima žmogaus priversti būt su kažkuo, kažka įsimylėt ir pan...
Tai čia gal nėra visai atsakymas į klausimas, bet tik padrikos mintys. Bet manau, kad problema tavyje, kad negali užmegzti ilgalaikių santykių. Nes kogero tau jų tiesiog nereikia ir tu bijai atsakomybės už kita žmogų, už santykius, už dar bala žino ka...
Beje vėl ne atsakymas į klausimą. Jei tas vaikinas , kurį minėjau, žengtų įtikinantį žingsnį, mes būtume kartu, ir šiandien, bet esmė, kad jis kažko bijo. Mes nuolat matomės, pastebiu, kad jis žvilgčioja į mane nuolat ir tas žvilgsnis nėra kaip šiaip į pažįstamą merginą, tas žvilgsnis kitoks. Tik niekaip nesuprantu kodėl jis bijo kažko ???
Tai vat čia išsakiau iš moteriškos pusės požiūrį, gal jis padės tau surast atsakyma dėl ilgalaikių santykių nebuvimo...
SORRYYY už padrikas mintis...