Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Norėčiau užmegzti santykius...

Norėčiau užmegzti santykius...

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/09/24 12:34:00 12:34:00

nusivylusi www.darnia pora: Labai panašu, kad čia niekas nieko neieško. Tai tik puiki vieta pasibėdavoti, pasidergti, parodyti savo ale "šaunumą" ir prie to paties pasiskųsti kad manęs niekas nemyli, ir esu neudačnikas. O tuo tarpu į konkrečius kvietimus susipažinti, net nesureaguojama. Ši svetainė prarado savo pagrinddines funkcijas, jei iš vis kada jas atliko.

Tai cia tik forume neudacnikai reiskiasi, o kiti tyliai eina i pasimatymus.

Garbana4

G

16 įrašai

2010/09/24 13:03:57 13:03:57

Na va ir aš taip sakau, man geriau sekasi suvesti drauges su vyrais, bet pačiai tikrai niekaip nesiseka. Gal šioje svetainėje dar trūksta kokios gyvos dvasios, o gal ir mūsų pačių geranoriškumo ir atvirumo. Juk paskaičius čia vykstančias diskusijas net plaukai piestu stojasi, (nors ir esu garbanė) kokius žodžius vartojame, užgauliojame vieni kitus. O juk tikrai nepažįstame vieni kitų. Taigi pakantumo, geranoriškumo tikrai norėčiau pakinkėti mums visiems.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/24 13:24:45 13:24:45

Gerai pažadu būt mandagus bet vistiek rašysiu tiesiai šviesiai ką galvoju, patinka kam nors tai ar ne,manau čia forumo pirmininkaujančio nera kurio nuomones deretų klausyti.

angelas

A

12 įrašai

2010/11/05 20:34:23 20:34:23

nusivylusi www.darnia pora: Labai panašu, kad čia niekas nieko neieško. Tai tik puiki vieta pasibėdavoti, pasidergti, parodyti savo ale "šaunumą" ir prie to paties pasiskųsti kad manęs niekas nemyli, ir esu neudačnikas. O tuo tarpu į konkrečius kvietimus susipažinti, net nesureaguojama. Ši svetainė prarado savo pagrinddines funkcijas, jei iš vis kada jas atliko.

pilnai pritariu jusu nuomonei....as ir buvau sioje svetainei nare,taciau neilgai...nematau prasmes......toks jausmas jog cia kai kurie susirinke tik PASILAZDAVOTI

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume