teisingai tas vyrukas pasake, kad normalios mergaites baigia isnykti, as ir pats ieskau sau paneles, bet jos pacios nzn ko nori is vyru ir is gyvenimo.Mergaites nebukit tokios.

norvegai
2010/04/18 08:17:34 08:17:34
teisingai tas vyrukas pasake, kad normalios mergaites baigia isnykti, as ir pats ieskau sau paneles, bet jos pacios nzn ko nori is vyru ir is gyvenimo.Mergaites nebukit tokios.
Pasileidusi
2010/04/18 08:40:33 08:40:33
Žino tos mergaitės ko nori. Tik nežino, kad viską pačios turi pasiekti ir pasidaryti - joks vyras neatneš tos taip trūkstamos savigarbos, pasitikėjimo savimi ir brandos. o visa kita - jau iš to ateis...
norvegai
2010/04/18 08:51:24 08:51:24
nu gal tu ir teisi, kad vyrams reikia biski pakvailioti ar paisdykauti su moterims, nes toks gyvenimas ir yra, nejeigu tu visada nori buti tokia rimta ir nesuvaldoma. reikia dziaugstis gyvenimu o ne i pinigines ziureti. mano galva jums moreriskes ar mergaites, reiketu pabuti biski paprastes, nuosirdesnes ir nesavanaudems. ir vyrai kitaip ziures i jumis
Pasileidusi
2010/04/18 09:08:19 09:08:19
Eilinė klaida - visus apibendrinti savanaudiški būna ir vyrai ir moterys nesavanaudiški - irgi
kaip ten REAM: everybody is looking for something... some of them to use you, some of them want to be used by you, some of the want to abuse you, some of them want to be abused...
ieva
2010/04/18 12:36:00 12:36:00
Didziausia vyro svajone- kur ikisti nemokamai. Dar but gerai, kad ir komplimentu sakyt nereiketu...
Diore
2010/04/18 15:53:18 15:53:18
Jeigu parasysiu, kad visokiu moteru yra, tai atsakysi, kad vyru taip pat. Is tiesu, gal ir taip. Gal kada nors sutiksiu ir as normalu vyra...
ieva
2010/04/19 20:00:43 20:00:43
as tai pavyzdziui ieskau vaikino, ganetinai ilgai. Pasirinkt tikrai buvo is ko, bet geros kokybes, arba bent jau tokio kuris man butu prie sirdies galeciau suskaiciuot ant vienos rankos pirstu. ! Na man, pasakius atvirai, svarbu su kokia masina mano vaikinas vazineja, koki darba dirba ir pan. NES butent visa sita atspindi koks vaikinas pries mane stovi( jejgu jis turi gera darba , vadinasi nera kvailas, siekia savo tikslu, jejgu turi gera masina ir gera buta, vadinasi protingas , nes zino kaip tinkamai pagal savo kisene investuoti i daiktus kuriuos jis gali sau leisti nusipirkti.) Tarkim pamacius gatvej vaikina vaziuojanti su ziguliuku ir apdriskusiais rubais, jis manes nesuzavetu, o mintyse tiesiog pagalvociau- vargselis. Tokia jau ta tiesa pripazinkit! Vaikinas gerai atrodantis tikrai traukia zvilgsni, bet tai dar nereiskia kad puikiai atrodantis vaikinas mane trauks tik savo protu ir turtais. Ne dar prie viso sito reiketu ir traukos. kad ir kiek jis butu turtingas, jejgu as jam nejausciau nieko , tikrai su juo nebuciau. Net jejgu man patinkantis vaikinas viena diena netektu savo turtu, tikrai butent del sios priezasties jo nepalikciau.
O dabar Jus vaikinai pagalvokit pamatot tarkim 2 merginas(jejgu save laikot nematerialistais). abi grazios, bet viena traukia aki labiau. Jus pasirinksit pastaraji varianta, NES jums imponuoja grozis. Jus nepagalvojat kad galbut ta kita mergina yra visom prasmem geresne uz ta kuri patrauke jusu aki.
ieva
2010/04/19 21:42:34 21:42:34
Zinok, tarp barakudu didele konkurencija!
Samanta
2010/04/20 06:01:38 06:01:38
Prisimenu gerą posakį: "Kiek varlių tenka išbučiuoti, kol atrandi princą..." Kantrybės ir įžvalgumo. Jei intuicija "tyli" - tenka bučiuoti varlius . O kad yra ir kitokių vyrų - tai faktas, nereikalaujantis patikrinimo. Kažkada maniau kaip ir jūs. Kaip maniau - taip turėjau. Nuomonę pakeičiau - ir išvengusi varlių bučiavimo, atradau ką ieškojau.
Samanta
2010/04/20 06:05:59 06:05:59
Mat kaip, jūs vyrus kokybe matuojate, kaip daiktus. Ilgaaai ieškosite. O radusi - ilgai neišlaikysite....Nes ir geros kokybės vaikinas trokšta žmogumi kaip gimęs būti...