vot būtent niekas nevertina ką gali turėt bet vertina ką turi.

rimukas0
2010/03/12 15:04:06 15:04:06
vot būtent niekas nevertina ką gali turėt bet vertina ką turi.
Rikki
2010/04/16 13:33:53 13:33:53
Aš esu normali mergina. Esu protinga, domiuosi daile, veterinarija, ekologija, mėgstu važinėtis dviračiais, eiti į turistinius žygius. Nemėgstu naudoti daug makiažo, rengiuosi neiššaukiamai, į soliariumus nevaikštau. Ko gero dėl šių priežasčių ir nekrintu kam nors į akį. Pamatęs mane minioje, tikrai niekas manęs nepastebėtų, nes nebūčiau nei gražiausia nei baisiausia.
Pažįstu daug tokių merginų kaip aš. Tokių, kurios galėtų būti geros žmonos, meilužės ir motinos. Tačiau jos nesikaria vyrams ant kaklų, nesegi mini sijonėlių ir dažnai lieka neįvertintos ir nepastebėtos.
ieva
2010/04/16 15:34:40 15:34:40
Rikki, pamiršai dar amžių nurodyti, bet itariu jau būsi prie viresniųjų, žininčių gyvenimo skonį...
ieva
2010/04/16 17:42:50 17:42:50
Na, as pavyzdziui panasios kaip tu ir ieskau. Taciau jos, pasirodo, ne ka maziau isrankios. Pasirodo, dauguma vistiek iesko superiniu vyru (issilavinimas, materialine padetis, isvaizda ir visa kita turi buti auksciausio lygio). O tokie vyrai turi pakankamai trumpasijoniu, besikarianciu ant kaklo. Taip ir gaunasi uzdaras ratas - tu man per prastas, as noriu geresnio nei vidutiniskas, nors as ir per prasta geresniam, ir t.t. Pasaka be galo. O paskui sako "vyrai i mane neziuri". Ziuri, tik ne tie, kurie tu nori, kad ziuretu.
Diore
2010/04/16 20:54:30 20:54:30
Ar moteris, kuri tvarko namus, gamina valgyti, atsiduoda lovoje, dar neatitinka siuolaikinio vyro zmonos reikalavimu? Ji dar privalo ir bizona (ar mamuta) parvilkt i namus?
ieva
2010/04/16 21:08:42 21:08:42
Nereikia klijuoti to seno seno stereotipo. Siuolaikinese seimose vyrai, kaip ir moterys kartu (arba pasidalindami) gamina valgyti, tvarkosi namus, vienas kitam "atsiduoda" lovoje, gaudami abipusi malonuma. Siuolaikinese seimose, moteris turi kartu, pagal galimybes prisideti prie seimos gerbuvio kurimo. Gal todel tiek daug ir yra vienisu moteru Lietuvoje? Moterys prisimena tik privilegijas, pamirsdamos pareigas...
--svecias--
Diore
2010/04/17 17:54:14 17:54:14
Ka su jais gali kalbetis, jeigu jie vengia kalbetis ir meluoja? Nors kuola ant galvos tasyk, nesuprantu niekaip vyru! Ko jie nori, ko siekia, ko tikisi, ko jiems reikia? Man vyrai atrodo bailiai, bejausmiai cinikai, kuriems galvoje tik seksas ir jokiu jausmu moteriai. Visi neistikimi, visi bijantys atsakomybes ir isipareigojimu. Na, tokie katinai, megstantys vaikscioti vieni, progai pasitaikius, pripuolantys tam tikrus instinktus patenkinti. Veidmainiai. Butent - ju zodziai skiriasi nuo veiksmu. Priciulbes visko, kad gautu, ko jiems reikia ir adjos! Krc, nerimti jie visi.
ieva
2010/04/17 18:46:32 18:46:32
Juokinga esi. Rinkis normalius vyrus. Pilna paleistuviu, veidmainiu, cinisku ir visokiu kitokiu asmenybiu tiek tarp vyru, tiek tarp moteru. Ismok atskirti, nesimesk i glebi neatsakingiems zmonems. Suprantu, kad skausmas ir neapykanta kalba tavyje, bet vistiek... jau absurdo lygi pasiekei. Neisizeisk. Bet lieji tulzi kaip didele
Diore
2010/04/17 19:22:27 19:22:27
O kaip atskirti neatsakingus ir normalius, rimtus vyrus? Tikrai nepuolu i glebi bet kam. Ir, apskritai, nepuolu. Patikek, bendrauju su, atrodytu, normaliais, rimtais zmonemis, bet kai juos artimiau imi pazinti, pamatai, ko jie verti... Uztikrinu, vyrai tikrai buna brandus, solidus (ne tik amziaus prasme), daug pasieke gyvenime, turintys tvirta pagrinda po kojomis, protingi vyrai ir taip vaikiskai, kvailai, juokingai elgiasi. Tai ka apie juos galvoti belieka? Atitinkama nuomone ir susidarai.
Pasileidusi
2010/04/17 20:22:19 20:22:19
Diore, o kokia tavo nuomonė apie moteris?