Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Normalios merginos baigia išnykti?

Normalios merginos baigia išnykti?

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/21 06:59:30 06:59:30

Svečias:
Nuoširdžiai: Tsss... Tikrai tikrai tikrai nepakanka būti turtingu, netgi nepakanka būti ir turtingu ir gražiu vienu metu Nesakau.. kiekviena mergina turi individualius poreikius, tačiau mitas, kad ale mums visoms reikia tik turtų arba raumenų Niekada nesižavėjau vaikinu tik dėl jo dovanajamų gėlių, kelialapių, saldumynų (nors juos begalo mėgstu ) ar dėl to, kad jis itin sportiškas ir mano draugėms atrodo tikras saldainis. Priešingai, man svarbus vyro vidus, humoro jausmas ir kad su tuo žmogumi jausčiausi gerai, jausčiausi mylima, gerbiama ir tiesiog - laiminga Net kai jo kišenėje tik 5 litai Reziumė - man asmeniškai patraukliausi yra vyro smegenų vingiai, o kiti dalykai yra šalutiniai, kurie neturi jokios reikšmės.

Smegenų vingių kiekis ir yra proporcingas piniginės storiui. Netiesiogiai, bet patvirtinai, kad pinigai tau svarbiausi.

Kaip durnas taip ir plikas kaip tilvikas. Tik pasidulkint nachaliavai norintis. Šiais laikais nelabai išeis, nes panelės nebėra durnos kaip anksčiau, o - normalios.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume