2013/10/16 15:47:01 15:47:01
Svečias: Svečias:
TAIP, patys renkasi turtingi vyrai ir gražios moterys. Kitus - neturtingus ir negražias pasirenka ar ne:)
Su šitais tavo žodžiais galėtų temą ir uždaryt. 1 Sakinys apibendrina 5 puslapių
2013/10/16 15:47:55 15:47:55
2013/10/16 21:09:09 21:09:09
Svečias: Svečias: Moteris, D.: ai, kalbate tuščiai. Šiais laikais vyrai mato tik tuos vienetus gražuoliu, nes nori pries draugus pasipuikuoti. O dvasiniu vertybiu jie seniai nebeturi. Todel vyrai šiais laikais perka/parduoda/verslauja, o meile jiems seniai nebereikalinga. Vyrams tos merginos kaip verslas - šiaindien jos gražios, tai madoje, perka. Ryt pasens, išeis iš mados - išmes lauk ir pirks naują, kaip mašiną....
Deja, tokie jie yra, tie vyrai.
Tavo žodžiai tik dar kartą įrodo,kad turtingas gali rinktis
TAIP, patys renkasi turtingi vyrai ir gražios moterys. Kitus - neturtingus ir negražias pasirenka ar ne:)
Ot ir ne. Manes nepavyko suvilioti turtingam. Ir pazistu kelias tikrai grazias merginas, kankinamas meiles be atsako. Manau jus visi esate mate tokius dalykus.
2013/10/17 05:18:47 05:18:47
Svečias:
Ot ir ne. Manes nepavyko suvilioti turtingam. Ir pazistu kelias tikrai grazias merginas, kankinamas meiles be atsako. Manau jus visi esate mate tokius dalykus.
Arba esi negraži, todėl turtingas net nesistengė, arba jis nepakankamai turtingas. O dėl tų tavo pažįstamų viskas aišku-gal ir ne baisios, bet ir ne gražios, nes gražios nesikankintų.
2013/10/17 17:45:53 17:45:53
Tsss... Tikrai tikrai tikrai nepakanka būti turtingu, netgi nepakanka būti ir turtingu ir gražiu vienu metu Nesakau.. kiekviena mergina turi individualius poreikius, tačiau mitas, kad ale mums visoms reikia tik turtų arba raumenų Niekada nesižavėjau vaikinu tik dėl jo dovanajamų gėlių, kelialapių, saldumynų (nors juos begalo mėgstu ) ar dėl to, kad jis itin sportiškas ir mano draugėms atrodo tikras saldainis. Priešingai, man svarbus vyro vidus, humoro jausmas ir kad su tuo žmogumi jausčiausi gerai, jausčiausi mylima, gerbiama ir tiesiog - laiminga Net kai jo kišenėje tik 5 litai Reziumė - man asmeniškai patraukliausi yra vyro smegenų vingiai, o kiti dalykai yra šalutiniai, kurie neturi jokios reikšmės.
2013/10/17 19:10:14 19:10:14
Svečias: Svečias:
Arba esi negraži, todėl turtingas net nesistengė, arba jis nepakankamai turtingas. O dėl tų tavo pažįstamų viskas aišku-gal ir ne baisios, bet ir ne gražios, nes gražios nesikankintų.
Oho kokios izvalgos, ir is kur taip zinai? Tikriausiai dalyvavai visose tose situacijose...
2013/10/17 19:11:25 19:11:25
Nuoširdžiai: Tsss... Tikrai tikrai tikrai nepakanka būti turtingu, netgi nepakanka būti ir turtingu ir gražiu vienu metu Nesakau.. kiekviena mergina turi individualius poreikius, tačiau mitas, kad ale mums visoms reikia tik turtų arba raumenų Niekada nesižavėjau vaikinu tik dėl jo dovanajamų gėlių, kelialapių, saldumynų (nors juos begalo mėgstu ) ar dėl to, kad jis itin sportiškas ir mano draugėms atrodo tikras saldainis. Priešingai, man svarbus vyro vidus, humoro jausmas ir kad su tuo žmogumi jausčiausi gerai, jausčiausi mylima, gerbiama ir tiesiog - laiminga Net kai jo kišenėje tik 5 litai Reziumė - man asmeniškai patraukliausi yra vyro smegenų vingiai, o kiti dalykai yra šalutiniai, kurie neturi jokios reikšmės.
Dar viena protinga moteris, kuriu cia vos viena kita.
2013/10/18 16:03:27 16:03:27
Nuoširdžiai: Tsss... Tikrai tikrai tikrai nepakanka būti turtingu, netgi nepakanka būti ir turtingu ir gražiu vienu metu Nesakau.. kiekviena mergina turi individualius poreikius, tačiau mitas, kad ale mums visoms reikia tik turtų arba raumenų Niekada nesižavėjau vaikinu tik dėl jo dovanajamų gėlių, kelialapių, saldumynų (nors juos begalo mėgstu ) ar dėl to, kad jis itin sportiškas ir mano draugėms atrodo tikras saldainis. Priešingai, man svarbus vyro vidus, humoro jausmas ir kad su tuo žmogumi jausčiausi gerai, jausčiausi mylima, gerbiama ir tiesiog - laiminga Net kai jo kišenėje tik 5 litai Reziumė - man asmeniškai patraukliausi yra vyro smegenų vingiai, o kiti dalykai yra šalutiniai, kurie neturi jokios reikšmės.
Smegenų vingių kiekis ir yra proporcingas piniginės storiui. Netiesiogiai, bet patvirtinai, kad pinigai tau svarbiausi.
2013/10/18 19:55:07 19:55:07
Sveiki tai kad tikrai yra tu geru ir kaip kam idealiu merginų, visada kai ieškai tai ne randi, reikia laiko.. suprantama noras yra stiprus turėti ta savaja
Nuoširdžiai to svečias
N
1 įrašai
2013/10/18 20:04:53 20:04:53
Na, man išties gaila, kad Jūs susiduriate su materialistėmis arba Jūsų santykių pagrindas yra tik pinigais grįstas Tikiuosi, kad kada nors pasiseks ir turėsite progos įsitikinti, kad taip nėra
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume