Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Klausimas merginoms

Klausimas merginoms

-Ramuniukas-

-

30 įrašai

2010/01/18 15:27:43 15:27:43

Grįžtant prie temos Merginoms kurios žiūri tik į vaikino materialinę padėtį galiu pasakyti tiek-kad ir kiek vyras uždirbtų pinigų, jis vistiek išlieka mirtingas O gyvenimas būna žiaurus. Tarkim mergina susiranda apsirūpinusį vyrą ir vyras, dėl vienokių ar kitokių priežaščių, miršta. Ir nebėra kas ją ir vaiką išlaiko, o gyventi reikia toliau O vyrai nelaukia išskėtę rankų bedarbiu moterų ir dar su vaikais, gal ir yra tokių kurie priglaustų, bet tik vienetai Todėl pamastykite ar tokiu atvėju, kol susirasite kitą pasiturintį vyrą, galėsite išlaikyti ne tik save bet ir savo vaiką ar net keletą vaikų. Jei jums tikrai rūpi vaikai, tai pačios parodykite iniciatyvą jų išlaikymui.
O antra, moterys sako jog ieško pasiturinčių vyrų kad jie galėtų išlaikyti vaikus-bet moteris tai ne vaikas Bet kaip gyvenimas parodo yra ir infantilių moterų kurios prilygina save vaikams

Manau nepaisant to, kiek vyras daug uždirba, moteris turėtų prisidėti prie bendro šeimos gerovės kūrimo. O ne bėgti ieškotis kito jei šeimoje atsirado finansinių problemų.
Čia tik mano nuomonė

Ruti1316120649_db

R

26 įrašai

2010/01/18 18:49:10 18:49:10

-Ramuniukas-: Grįžtant prie temos Merginoms kurios žiūri tik į vaikino materialinę padėtį galiu pasakyti tiek-kad ir kiek vyras uždirbtų pinigų, jis vistiek išlieka mirtingas O gyvenimas būna žiaurus. Tarkim mergina susiranda apsirūpinusį vyrą ir vyras, dėl vienokių ar kitokių priežaščių, miršta. Ir nebėra kas ją ir vaiką išlaiko, o gyventi reikia toliau O vyrai nelaukia išskėtę rankų bedarbiu moterų ir dar su vaikais, gal ir yra tokių kurie priglaustų, bet tik vienetai Todėl pamastykite ar tokiu atvėju, kol susirasite kitą pasiturintį vyrą, galėsite išlaikyti ne tik save bet ir savo vaiką ar net keletą vaikų. Jei jums tikrai rūpi vaikai, tai pačios parodykite iniciatyvą jų išlaikymui.
O antra, moterys sako jog ieško pasiturinčių vyrų kad jie galėtų išlaikyti vaikus-bet moteris tai ne vaikas Bet kaip gyvenimas parodo yra ir infantilių moterų kurios prilygina save vaikams
Manau nepaisant to, kiek vyras daug uždirba, moteris turėtų prisidėti prie bendro šeimos gerovės kūrimo. O ne bėgti ieškotis kito jei šeimoje atsirado finansinių problemų.
Čia tik mano nuomonė

sveiki, perskaiciau ka visi jus manote sia tema, labiausiai patiko sis pasisakymas, tikrai tiesa net zinau tikrai tokia viena gyvenimiska istorija kaip sakoma lazda turi du galus, jei vieno nepastebesi, kita teks

o siaip, temos autoriui, ministrui, pritariu tik tiek, kad siame tinklapyje sunku susirasti pradzioje tinkama pasnekova. Man kaip merginai visuomet paraso vaikinai, kuriu pirmosios frazes dazniausiai pavadinkim banalios ir nuvalkiotos, prasidedancios "grazi foto", "ko tokia grazi panele laukia? " ar kazkas panasaus, tuomet galima daryti isvada: Bendrauju su tavim nes man patinka tavo isvazda! Realiai labai malonu, bet aciu man reikia tiesiog paparastos zinutes prasidencios "Labas, noriu susipazinti? " pamatysi retai tai vat cia skoniu reikalas, nei teiskit, nei ka ZMOGUS GRAZUS KAI TU JI PAZISTI REALIAI

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 19:28:40 19:28:40

Ruti:
-Ramuniukas-: Grįžtant prie temos Merginoms kurios žiūri tik į vaikino materialinę padėtį galiu pasakyti tiek-kad ir kiek vyras uždirbtų pinigų, jis vistiek išlieka mirtingas O gyvenimas būna žiaurus. Tarkim mergina susiranda apsirūpinusį vyrą ir vyras, dėl vienokių ar kitokių priežaščių, miršta. Ir nebėra kas ją ir vaiką išlaiko, o gyventi reikia toliau O vyrai nelaukia išskėtę rankų bedarbiu moterų ir dar su vaikais, gal ir yra tokių kurie priglaustų, bet tik vienetai Todėl pamastykite ar tokiu atvėju, kol susirasite kitą pasiturintį vyrą, galėsite išlaikyti ne tik save bet ir savo vaiką ar net keletą vaikų. Jei jums tikrai rūpi vaikai, tai pačios parodykite iniciatyvą jų išlaikymui.
Čia tik mano nuomonė

sveiki, perskaiciau ka visi jus manote sia tema, labiausiai patiko sis pasisakymas, tikrai tiesa net zinau tikrai tokia viena gyvenimiska istorija kaip sakoma lazda turi du galus, jei vieno nepastebesi, kita teks
o siaip, temos autoriui, ministrui, pritariu tik tiek, kad siame tinklapyje sunku susirasti pradzioje tinkama pasnekova. Man kaip merginai visuomet paraso vaikinai, kuriu pirmosios frazes dazniausiai pavadinkim banalios ir nuvalkiotos, prasidedancios "grazi foto", "ko tokia grazi panele laukia? " ar kazkas panasaus, tuomet galima daryti isvada: Bendrauju su tavim nes man patinka tavo isvazda! Realiai labai malonu, bet aciu man reikia tiesiog paparastos zinutes prasidencios "Labas, noriu susipazinti? " pamatysi retai tai vat cia skoniu reikalas, nei teiskit, nei ka ZMOGUS GRAZUS KAI TU JI PAZISTI REALIAI

Taip [b:202wei7e]ZMOGUS GRAZUS KAI TU JI PAZISTI REALIAI[/b:202wei7e] - tuos žodžius reikėtų granite iškalti ir pastatyti labiausiai lankomoje vietoje.

Ruti1316120649_db

R

26 įrašai

2010/01/19 09:37:14 09:37:14

samanta:
Ruti:
Čia tik mano nuomonė

Taip [b:18bpq3r2]ZMOGUS GRAZUS KAI TU JI PAZISTI REALIAI[/b:18bpq3r2] - tuos žodžius reikėtų granite iškalti ir pastatyti labiausiai lankomoje vietoje.

-Ramuniukas-

-

30 įrašai

2010/01/19 15:29:06 15:29:06

samanta:
Taip [b:3ceakrsc]ZMOGUS GRAZUS KAI TU JI PAZISTI REALIAI[/b:3ceakrsc] - tuos žodžius reikėtų granite iškalti ir pastatyti labiausiai lankomoje vietoje.

Iš patirties galiu pasakyti jog buvo tokių atvejų kai nuotraukose merginos atrodė gražiai, bet realiai buvo mažiau gražios. Be to, kai tik matai foto, tu nežinai kaip tas žmogus elgiasi bendraudamas, kokios jo manieros.

Ruti1316120649_db

R

26 įrašai

2010/01/19 18:45:49 18:45:49

-Ramuniukas-:
samanta:
Taip [b:12kao3cb]ZMOGUS GRAZUS KAI TU JI PAZISTI REALIAI[/b:12kao3cb] - tuos žodžius reikėtų granite iškalti ir pastatyti labiausiai lankomoje vietoje.

Iš patirties galiu pasakyti jog buvo tokių atvejų kai nuotraukose merginos atrodė gražiai, bet realiai buvo mažiau gražios. Be to, kai tik matai foto, tu nežinai kaip tas žmogus elgiasi bendraudamas, kokios jo manieros.

visiskai sustinku Sutinkame pagal išvaizdą, palydime pagal protą ne viskas auksas, kas auksu ziba

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/20 06:24:50 06:24:50

Ruti:
...Sutinkame pagal išvaizdą, palydime pagal protą ...

tai čia jūs taip...

Ruti1316120649_db

R

26 įrašai

2010/01/20 07:28:06 07:28:06

rudnosiukas:
Ruti:
...Sutinkame pagal išvaizdą, palydime pagal protą ...

tai čia jūs taip...

o jūs kaip darote?

Safyra29

S

4 įrašai

2010/02/21 10:54:08 10:54:08

nu, jo... manau, nei BMW, nei dviratis neturi minusu, minusu turi tas, kuris "neteisingai vairuoja" ... Vyrai, brangieji, jei turit zemelapi pries akis ir dar atsimenat, kur norit nuvaziuoti, tai ko dairotes i salikeles???? o paskui verkiat, kad materialiste, ne taip paklause, ne ten pasiziurejo, ne ta, ka reikia, suskaiciavo ))... Dauguma vyru patys nezino, ko nori, todel ir neranda aukso krislelio saujoj smelio
Yra daug graziu, geru, nesugadintu merginu, bet kad... jos TOKIEMS VYRAMS neidomios ) Turiu daug konkreciu pavyzdziu, taip kad nereikia cia mesti akmenu i moteru darza ;p............

Nima

N

8 įrašai

2010/03/09 12:57:21 12:57:21

Saunuole Safyra! Skeliai antausi kaip reikiant! Taip ir reik! Kokios merginos traukia aki? Tos kurios:
Du kart per savaite lekia i soliariuma pasidziovint;:)
Drabuziai is paskutines kolekcijos, aukstakuliniai is sekancios:)
Naguciai priauginti tvarkomi du kart per menesi;:)
Plaukuciai, Jei tu blondine ir aisku nenaturali, i menesi karta reik dazyt
O kur dar garsiu firmu kosmetika, kvepalai ir visa kita tustybe!

Pabandykit vyrukai paskaiciuot kiek toks paveikslelis kainuoja islaikyt!

Va cia viskas ir pakasta

Su merginom kaip su masinom arba tu vaziuoji prabangia, blizgancia lelia 3litru varikliu, tai tau atsilieps per kisenia

Arba vaziuoji paprastu ekonomisku masiniuku ir nesuki sau galvos, 90 procenu merginu kurioms rupi tavo kisene i tavo masiniuka net nezvilgters

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume