Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → krize

krize

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/06 14:53:51 14:53:51

Barmalejus: Ne visiems ta krize tik i bloga. Man asmeniskai ji suteiks galimybe nusipirkt sau busta, nes kainos jau buvo pasiekusios neisivaizduojama lygi. Ir siaip dabar visur tokios nuolaidos, idealus laikas pirkt koki brangesni daikta, baldus, kompiuteri, automobili ir pan.

aga, tik is kur turet tuos tukstancius, kad busta , ar gera masina nusipirkt. mielai buteli nusipirkciau

kora

K

2495 įrašai

2009/07/07 08:20:01 08:20:01

Matomai jau nusibodo zemei piktzolem dirvonuoti, kai kam teks prisimint ir ja.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 08:42:21 08:42:21

kora: Matomai jau nusibodo zemei piktzolem dirvonuoti, kai kam teks prisimint ir ja.

aga , tiesa. tik as niekada nebuvau prie zemes. gryna miestiete esu. ot sunku man bus

Leo

L

543 įrašai

2009/07/07 13:44:23 13:44:23

As tai dziaugiuosi del krizes. Pajamos be abejo sumazejo, teko perskirstyt pinigu srautus, atidet kai kuriuos planus. Bet yra daugybe teigiamu dalyku: buvo stimulas mesti darba ir pradet savo versla, daugiau laiko turiu seimai, pradejau rytais vaiksciot i sporto kluba ir t.t.

Nesakysiu

N

28 įrašai

2009/07/07 13:46:34 13:46:34

O mano pradėtas verslas užstrigo.
Tai gaunasi, kad dirbu trigubai daugiau, o pajamų - mažiau.
Nėr kada ne tik kad į sporto klubą nueiti, bet ir rytinio pilvo preso padaryti.

Margiris1322604513_db

M

57 įrašai

2009/07/07 13:56:56 13:56:56

Pasaulio žmonių beatodairiškas godumas ir sukonstravo šią krizę. Arba pakeisim savo pasaulėžiūrą, sugrįšdami į savo senelių laikus, arba būsim pasmerkti šioje mirštančioje materialioje visuomenėje..

???

?

227 įrašai

2009/07/07 14:10:36 14:10:36

Margiris: Pasaulio žmonių beatodairiškas godumas ir sukonstravo šią krizę. Arba pakeisim savo pasaulėžiūrą, sugrįšdami į savo senelių laikus, arba būsim pasmerkti šioje mirštančioje materialioje visuomenėje..

Pakalbėkime apie savo senelių laikus:
Dalis emigravo į USA, Braziliją ir kt., nes Lieuvoje trūko pinigų. Dalis grįžo, nusipirko ūkius, dalis liko ten. Smetoniškos Lietuvos tautinė diktatūra, su visais jos privalumais ir trūkumais, tautinio kapitalizmo pradžia, iš kur startinis kapitalas - ne paslaptis.
Po to - antras pasaulinis karas, vieni seneliai žydus šaudė, kiti juos slėpė. O dauguma - vaidino, kad nieko nemato. Dalis pabėgo į USA, dalis - Rusiją
Karo pabaiga - dalis senelių pabėgo.
Pokaris - dalis senelių į Sibirą, dalis - į stribus, dalis per prievartą statė kolūkius, dalis - į miškus partizanais išėjo. O buvo ir tokių, kurie elementariai plėšikavo.
Visko buvo tais senelių laikais.

???

?

227 įrašai

2009/07/07 14:14:57 14:14:57

UGNE: Žmonės, ar jaučiat krizę?,.. ar man vienai čia taip blogai... Nežinau kaip kiti gali šypsotis, kai taip blogai... Esu išsilavinus, turinti specialybę, bet darbo nesurandu.. YRA TAIP BLOGAI , JOG JAU NIEKO NEBESINORI.. Prisiminus , kad pernai uždirbai gerai, galėjai sau leisti keliones, brangius pirkinius, dabar vartai akis kaip žuvis išmesta ant kranto ir nežinai ko griebtis.. Gyveni vien iš santaupų, turi save riboti, tuo labiau yra vaikas.., negali sau leisti atostogų kažkur išvykti..taupai kiekv litą , nes nežinai kas bus rytoj... Mane šita situacija taip vargina, jog jau kyla įvairių negerų minčių. Galbūt yra stiprių žmonių, kurie susitaiko taip kaip yra, gali pabadauti, atsisakyti geresnio maisto...mane tai varo neviltin..Tuo labiau, kai nežinai kas bus toliau.. Nežinau net ko griebtis ar į užsienį bėgti ar ką daryti.. Kažkaip jau praradau viltį gauti darbą čia, o jei ir gausi- jokių garantijų kiek ilgai...
Gal pasidalintumėt, kaip jūs tai išgyvenat, jei išgyvenat?..

Kažkodėl sėju, kad esi kūrybiškas žmogus. Spjauk į krizę ir ieškok naujo užsiėmimo - kaip Leo ir pasakė - pradėk savo verslą. Ką norėjai daryti visą laiką?
Esmė - ne būti stipriu žmogumi, o išeiti iš savo mastymo dėžutės ir pamatyti naujas galimybes.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 18:22:39 18:22:39

???:
UGNE: Žmonės, ar jaučiat krizę?,.. ar man vienai čia taip blogai... Nežinau kaip kiti gali šypsotis, kai taip blogai... Esu išsilavinus, turinti specialybę, bet darbo nesurandu.. YRA TAIP BLOGAI , JOG JAU NIEKO NEBESINORI.. Prisiminus , kad pernai uždirbai gerai, galėjai sau leisti keliones, brangius pirkinius, dabar vartai akis kaip žuvis išmesta ant kranto ir nežinai ko griebtis.. Gyveni vien iš santaupų, turi save riboti, tuo labiau yra vaikas.., negali sau leisti atostogų kažkur išvykti..taupai kiekv litą , nes nežinai kas bus rytoj... Mane šita situacija taip vargina, jog jau kyla įvairių negerų minčių. Galbūt yra stiprių žmonių, kurie susitaiko taip kaip yra, gali pabadauti, atsisakyti geresnio maisto...mane tai varo neviltin..Tuo labiau, kai nežinai kas bus toliau.. Nežinau net ko griebtis ar į užsienį bėgti ar ką daryti.. Kažkaip jau praradau viltį gauti darbą čia, o jei ir gausi- jokių garantijų kiek ilgai...
Gal pasidalintumėt, kaip jūs tai išgyvenat, jei išgyvenat?..

Kažkodėl sėju, kad esi kūrybiškas žmogus. Spjauk į krizę ir ieškok naujo užsiėmimo - kaip Leo ir pasakė - pradėk savo verslą. Ką norėjai daryti visą laiką?
Esmė - ne būti stipriu žmogumi, o išeiti iš savo mastymo dėžutės ir pamatyti naujas galimybes.

chebra, chebra bukit realistais, na koks savo verslas....

???

?

227 įrašai

2009/07/07 18:36:43 18:36:43

Gal... toks kaip mano?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume