Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → klausimas

klausimas

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/18 07:44:59 07:44:59

nu aisku kad imanoma nemanau kad kuri cia sakytu kad ne tooo jau buti niekaip negali o nenori gal suprast nes patinka labai zmogus ir viltis durniu motina mirsta paskutine..

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/06/18 11:02:21 11:02:21

elenka: turiu toki klausima, kai zmones nori sutikt sau tinkama zmogu tenka bendraut ir su "netinkamais" turbut esat patyre, kai pradedi kalbetis su zmogum, kuri arba ka tik pamatei arba susitinki is interneto ir , na "nesusisneki", jam viskas gerai ,o as.. na jauciu netink man , neidomu. nenoriu gaist savo laiko, sutekt vilciu kitam zmogui. ka tada daryt? bandziau visaip
sakiau, na mes tokei skirtingi, turim skirtingus pomegius, o girdziu tik : ka kalbi? tu manes nepazisti, ka turi omenyje. prasideda naezdai:tipo nezinai ka prarandi ir t.t patarkit kai geriau issisukt ir zmogaus neizeist?

jei prasideda tokios frazes kaip "tu nezinai ka prarandi", buk garantuota kad tavo sprendimas netureti nieko bendro yra 100 % teisingas

O kam issisukinet, tiesiog pasakyti - " as nenoriu gaisti tavo laiko, tu stai toks saunus, susirasi sau tinkamesne, nes as tau galiu pasiulyti tik draugyste, o ne partneryste" VISKAS
jei zmogus sito nesupranta, tai tau turetu buti vienodai, ar jis isizeide ar ne

aistruce

A

126 įrašai

2009/06/18 11:44:29 11:44:29

elenka: turiu toki klausima, kai zmones nori sutikt sau tinkama zmogu tenka bendraut ir su "netinkamais" turbut esat patyre, kai pradedi kalbetis su zmogum, kuri arba ka tik pamatei arba susitinki is interneto ir , na "nesusisneki", jam viskas gerai ,o as.. na jauciu netink man , neidomu. nenoriu gaist savo laiko, sutekt vilciu kitam zmogui. ka tada daryt? bandziau visaip
sakiau, na mes tokei skirtingi, turim skirtingus pomegius, o girdziu tik : ka kalbi? tu manes nepazisti, ka turi omenyje. prasideda naezdai:tipo nezinai ka prarandi ir t.t patarkit kai geriau issisukt ir zmogaus neizeist?

neatsakyk į laišką, netesk dialogo... tu neprivalai duoti visiem atsakymą. Tavo teisė rinktis kam atsakyti, kam ne.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/18 14:53:46 14:53:46

Kad nesijaust kaltai be kaltės dėl kito nesupratingumo, verčiau pasakyt tiesiai - iš mandagumo nebendrausiu, atsiprašau ir viso gero.

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/19 11:31:43 11:31:43

Auksinis Kardas:
rita4: man buvo tokiu atveju, kada primygtinai reikalavo dar karta susitikt, as vardinau, kiek busiu uzsiemus ir pan., galu gale truko kantrybe ir tiesiai sviesiai pasakiau,,TU MAN NEPATINKI''.Vienas net akis isverte,,, negali but, dar niekad nei viena pana man to nesake''.Nereikia apgaudineti, geriausia pasakyt tiesiai, kad neturetu jokiu vilciu. Juk mes neprivalom susitikinet su kuo nenorim.

O jus negalit ismokt ir sau tai pritaikyt ? Moteriskes isivaizduoja, kad ten viskas nerealiai praejo, o tu jai dvi sav nepaskambini. Ir klapsi cia akytem forume, ir klausineja visu kas tu per debilas, jei su toookia moterim bendraut nenori. Jeigu jums nepatiko - jus jauciates turincios teise pabegt, bet ir ok, niekas per prievarta bendraut verst nenori. Bet jeigu jus vyrui nepatikot? Neimanoma, kad taip butu?

man dzin, buvo kazkada karta, kad nepaskambino, kadangi ir jis man nepatiko nieko baisaus, jeigu butu patykes, gal paverkciau dienele , bet i galva neateitu skambint, rasyt zinutes, ar demonstruot kalbos zinojima

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/19 11:33:34 11:33:34

Asta3:

jei prasideda tokios frazes kaip "tu nezinai ka prarandi", buk garantuota kad tavo sprendimas netureti nieko bendro yra 100 % teisingas

O kam issisukinet, tiesiog pasakyti - " as nenoriu gaisti tavo laiko, tu stai toks saunus, susirasi sau tinkamesne, nes as tau galiu pasiulyti tik draugyste, o ne partneryste" VISKAS
jei zmogus sito nesupranta, tai tau turetu buti vienodai, ar jis isizeide ar ne

butent taip ir sakauy, bet jiems reikia irodymu, kodel jis netinka, na kodel irodyk ir t.t jauciuosi nefainai, nes tada tikrai norisi sakyt atsiknysk tu, dabar aisku , kodel iki siol vienas esi

singute

S

36 įrašai

2009/06/19 11:47:47 11:47:47

Ne kartą yra ir man pasitaikę gražiai, kad neįžeist žmogaus, pasakyti "Atsiprašau, bet tu ne mano tipo" Nesmagu, kaip ir nesmagu tokius žodžius išgirsti, bet pasitaiko... Gerai, jei supratingas-padėkoja už atvirumą ir-arba bendraujame toliau, kaip pašnekovai, arba net. Tačiau yra ir nesupratingų Arba kelias savaites kaulija iš tavęs atsakymo KODĖL? Arba išvadina neaišku kuo, tipo nežinai ko nori, pasikėlus ir t.t. Būna, kad nekreipi dėmesio į tokius išsišokimus, bet ne visada užtenka kantrybės... Nesuprantu tokių..Suprantu, kad nesmagu būti atstumtam, bet juk visiem mielas nebūsi... Ir aš už tai, kad pasakyti tiesiai žmogui, kad neverta gaišti laiko, o ne vengti jo, neatsakinėti į laiškus ir t.t.. Jei pradėjai bendrauti, tai būk mielas ir gražiai bendravimą nutrauk.

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/19 11:51:48 11:51:48

Kodel tu esi tokia nemandagi? Nezinau kaip tokios moterys vadinasi, bet vyrai - muzikais. Atsiknisk, man dzin... Gal reiktu but mandagesnei, ne tokiai poxujistei, o tramdyt ta savo uzsiplieskima, ismokt normaliai BENDRAUT su zmogum? Jeigu nei su vienu taip nesiseka, neskubek kaltint kitos puses. Su tokia moterim kaip tu tikrai jokiu reikalu turet nenoreciau

singute

S

36 įrašai

2009/06/19 12:03:24 12:03:24

Auksinis Kardas: Kodel tu esi tokia nemandagi? Nezinau kaip tokios moterys vadinasi, bet vyrai - muzikais. Atsiknisk, man dzin... Gal reiktu but mandagesnei, ne tokiai poxujistei, o tramdyt ta savo uzsiplieskima, ismokt normaliai BENDRAUT su zmogum? Jeigu nei su vienu taip nesiseka, neskubek kaltint kitos puses. Su tokia moterim kaip tu tikrai jokiu reikalu turet nenoreciau

Nesupratau? Kodėl aš nemandagi? Aš juk nesakau, kai Tamsta išsireiškėte "Atsiknisk". Tai viskas išeina iš bendravimo, tik pabendravus supranti ar tinka tas žmogus ar ne, o ne "Labas, Tu ne mano tipo". Beje, prieš kitą žmogų vadindamas nemandagiu, pasižiūrėkite į save. Šia žinute parodėte visą savo intelekto lygį. Beriat kaltinimus, net nepažindamas žmogaus. Aš su žmonėm bendrauju taip, kaip noriu, kad bendrautų su manimi. Ir neįžeidinėju, neįgnoruoju. O kaip pastebėjau, labai Tamstai patinka puldinėti kitus dalyvius, kaltinti juos. Atsipalaiduokite nors kiek ir nemanykte, kad visi žmonės pasaulyje yra blogi. O ypač moterys

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/19 13:05:01 13:05:01

singute: Nesupratau? Kodėl aš nemandagi? Aš juk nesakau, kai Tamsta išsireiškėte "Atsiknisk". Tai viskas išeina iš bendravimo, tik pabendravus supranti ar tinka tas žmogus ar ne, o ne "Labas, Tu ne mano tipo". Beje, prieš kitą žmogų vadindamas nemandagiu, pasižiūrėkite į save. Šia žinute parodėte visą savo intelekto lygį. Beriat kaltinimus, net nepažindamas žmogaus. Aš su žmonėm bendrauju taip, kaip noriu, kad bendrautų su manimi. Ir neįžeidinėju, neįgnoruoju. O kaip pastebėjau, labai Tamstai patinka puldinėti kitus dalyvius, kaltinti juos. Atsipalaiduokite nors kiek ir nemanykte, kad visi žmonės pasaulyje yra blogi. O ypač moterys

Ne tau rasiau, o autorei. Nesusireiksmink O tu zinai koks mano issilavinimas/zinios/intelektas, kad sakai, kad jis zemas? Nera jau taip blogai, neperdek As nieko nepuolu, bet tokios moterys, kurios isivaizduoja tiesiog is savo esybes esancios nuostabios, geros ir nepakeiciamos atrodo kaip cia... sakykim keistai Niekuomet netrukdau zmogui, jei jis pasako, kad nenori su manim bendraut. Moku susisneket su moterim, normaliai draugiskai bendraut, jeigu ir nekyla noro toliau pazinti test ja galima be ilgu ceremoniju nutraukt. Nepulciau taip kaltint kito zmogaus del to. Jus matot tik kitus debilais, o save princesem Be to jums nei kiek nekeista, kad cia tik pacios pasakojates kokius maniakus teko sutikt? Diskusija vadinas ))
Ko ieskai, ta ir randi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume