Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → klausimas

klausimas

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/19 13:56:09 13:56:09

Auksinis Kardas:
singute: Nesupratau? Kodėl aš nemandagi? Aš juk nesakau, kai Tamsta išsireiškėte "Atsiknisk". Tai viskas išeina iš bendravimo, tik pabendravus supranti ar tinka tas žmogus ar ne, o ne "Labas, Tu ne mano tipo". Beje, prieš kitą žmogų vadindamas nemandagiu, pasižiūrėkite į save. Šia žinute parodėte visą savo intelekto lygį. Beriat kaltinimus, net nepažindamas žmogaus. Aš su žmonėm bendrauju taip, kaip noriu, kad bendrautų su manimi. Ir neįžeidinėju, neįgnoruoju. O kaip pastebėjau, labai Tamstai patinka puldinėti kitus dalyvius, kaltinti juos. Atsipalaiduokite nors kiek ir nemanykte, kad visi žmonės pasaulyje yra blogi. O ypač moterys

Ne tau rasiau, o autorei. Nesusireiksmink O tu zinai koks mano issilavinimas/zinios/intelektas, kad sakai, kad jis zemas? Nera jau taip blogai, neperdek As nieko nepuolu, bet tokios moterys, kurios isivaizduoja tiesiog is savo esybes esancios nuostabios, geros ir nepakeiciamos atrodo kaip cia... sakykim keistai Niekuomet netrukdau zmogui, jei jis pasako, kad nenori su manim bendraut. Moku susisneket su moterim, normaliai draugiskai bendraut, jeigu ir nekyla noro toliau pazinti test ja galima be ilgu ceremoniju nutraukt. Nepulciau taip kaltint kito zmogaus del to. Jus matot tik kitus debilais, o save princesem Be to jums nei kiek nekeista, kad cia tik pacios pasakojates kokius maniakus teko sutikt? Diskusija vadinas ))
Ko ieskai, ta ir randi.

galiu pasakyt tik tiek, kadangi labai sureagavote, turbut tai tie zodziai , kuriuos dazniausiai girdite savo gyvenime, tagi su savim reikia padirbet , o ne kitiesm sakyti. isiskaityti i zinute , o ne viena sakini istrauk, buvau rasius, "tiesiog norisi sukust, pasakyt, o ne sakau ar darau. Dieve , Dieve, va nuo tokiu kaip jus ir tenka visa laika slapstytis, nes nesugabat priimti paprasto atsakymo: ne. ir ne pult kaltint, o savo kultura tikrai parodet davo pasisakymu, deja tai ne visada priklauso nuo isilavinimo. ji gal ir turite...

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/19 14:02:08 14:02:08

elenka:
galiu pasakyt tik tiek, kadangi labai sureagavote, turbut tai tie zodziai , kuriuos dazniausiai girdite savo gyvenime, tagi su savim reikia padirbet , o ne kitiesm sakyti. isiskaityti i zinute , o ne viena sakini istrauk, buvau rasius, "tiesiog norisi sukust, pasakyt, o ne sakau ar darau. Dieve , Dieve, va nuo tokiu kaip jus ir tenka visa laika slapstytis, nes nesugabat priimti paprasto atsakymo: ne. ir ne pult kaltint, o savo kultura tikrai parodet davo pasisakymu, deja tai ne visada priklauso nuo isilavinimo. ji gal ir turite...

Oi kaip tau slapstytis tenka, gal net ir paparaciai persekioja?

As nieko neizeidinejau ir nei vienam zmogui nesu pasakes "atsiknisk". Elenka, nu nesiseka tau su zmonem bendraut, ka jau padarysi. Kitu del to nekaltink

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume