Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → klausimas

klausimas

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/17 18:40:04 18:40:04

Leo:
elenka:
ADRIJANA: as tai siulau issisukt o paskui dingt jei situacija yra bjauri... normalus zmogus siaip supras..o nuo nenormaliu reik begt

beabejo
o Leo galiu pasakyt, kad neskaitau saves boba, manau, kad tikrai galiu vadintis moterim, gal rinkis zodzius geriau

elenka cia buvo pokstas. Norejau pavaidint ta su kuriuo buvai susitikus. Matau, kad nevykes, nepyk:)

esme tame, kad tai tik buvo pokalbis telefonu, jis reikalavo susitikt nuo pirmo laisko, tiesiog parase susitinkam, sakau gal nors biski pasisnekam gal mes nieko bendro neturim, isreikalavo telefonas(na jau buvau atpratus nuo tu nesveiku zm-daviau) paskambino- ir po keliu min supratau, kad reik nest kudasiu. padejau rageli, tai dar sms sulaukiau, nieko neatsakiau, tikiuosi uzsimirs. baisu poagalvot kas butu buve jei butume susitike kazkaip pamirsau, kad internete gali buti daug "nesveiku zmoniu su keistom reakcijos"nes labai senai buvau pasimatyme

Leo

L

543 įrašai

2009/06/17 18:42:57 18:42:57

Nesureiksmink labai to pokalbio. Daug kam kartais tenka pabendrauti su nemaloniais zmonem. Siandien pvz greiti virsijau:)

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/17 18:50:13 18:50:13

Leo: Nesureiksmink labai to pokalbio. Daug kam kartais tenka pabendrauti su nemaloniais zmonem. Siandien pvz greiti virsijau:)

idomu kas siuo atveju buvo tas nemalonus zmogus?

norra

N

188 įrašai

2009/06/17 18:56:31 18:56:31

Ir man taip buvo,kaip Elenkai Nepagalvojus parasiau mobilaus nr(gerai,kad nepagrindinio),tai po pokalbio dar savaite gaudavau sms su ivairiausiom pamisusiom mintim ir kaltinimais Uz ka kaltino taip ir likau nesupratus.Bet buvau ir siokia ir anokia,ir visa tai tik po 10min.pokalbio telefonu

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/17 18:59:35 18:59:35

norra: Ir man taip buvo,kaip Elenkai Nepagalvojus parasiau mobilaus nr(gerai,kad nepagrindinio),tai po pokalbio dar savaite gaudavau sms su ivairiausiom pamisusiom mintim ir kaltinimais Uz ka kaltino taip ir likau nesupratus.Bet buvau ir siokia ir anokia,ir visa tai tik po 10min.pokalbio telefonu

nesupratau, kodel kai esame nepazistami ir neturint bendru vaiku:) neuztenka pasakyti, sorry mes labai skirtingi, reikia irodyti, pagristi kitaip neatsiknysa. o juokas ima, juk tik nuotrauka matre, gal net as jam patinebuciau patikus, ko taip plesytis?

norra

N

188 įrašai

2009/06/17 19:19:41 19:19:41

Tai kad supyksta,kai pasakai,kad truputi kitaip mastai.Ir kulturingai,mandagiai pasakai Ai,bet man tik juokinga tokiu aveju,juk vistiek neteks su tuo tipazu realiai susidurt

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/17 19:33:51 19:33:51

norra: Tai kad supyksta,kai pasakai,kad truputi kitaip mastai.Ir kulturingai,mandagiai pasakai Ai,bet man tik juokinga tokiu aveju,juk vistiek neteks su tuo tipazu realiai susidurt

telefono numeri gaila. pries daug metu, va toks vienas priverte net numeri pasikeist

rita4

R

1 įrašai

2009/06/17 21:14:43 21:14:43

man buvo tokiu atveju, kada primygtinai reikalavo dar karta susitikt, as vardinau, kiek busiu uzsiemus ir pan., galu gale truko kantrybe ir tiesiai sviesiai pasakiau,,TU MAN NEPATINKI''.Vienas net akis isverte,,, negali but, dar niekad nei viena pana man to nesake''.Nereikia apgaudineti, geriausia pasakyt tiesiai, kad neturetu jokiu vilciu. Juk mes neprivalom susitikinet su kuo nenorim.

Leo

L

543 įrašai

2009/06/18 05:29:17 05:29:17

elenka:
Leo: Nesureiksmink labai to pokalbio. Daug kam kartais tenka pabendrauti su nemaloniais zmonem. Siandien pvz greiti virsijau:)

idomu kas siuo atveju buvo tas nemalonus zmogus?

Pareigunas:)

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/18 07:15:16 07:15:16

rita4: man buvo tokiu atveju, kada primygtinai reikalavo dar karta susitikt, as vardinau, kiek busiu uzsiemus ir pan., galu gale truko kantrybe ir tiesiai sviesiai pasakiau,,TU MAN NEPATINKI''.Vienas net akis isverte,,, negali but, dar niekad nei viena pana man to nesake''.Nereikia apgaudineti, geriausia pasakyt tiesiai, kad neturetu jokiu vilciu. Juk mes neprivalom susitikinet su kuo nenorim.

O jus negalit ismokt ir sau tai pritaikyt ? Moteriskes isivaizduoja, kad ten viskas nerealiai praejo, o tu jai dvi sav nepaskambini. Ir klapsi cia akytem forume, ir klausineja visu kas tu per debilas, jei su toookia moterim bendraut nenori. Jeigu jums nepatiko - jus jauciates turincios teise pabegt, bet ir ok, niekas per prievarta bendraut verst nenori. Bet jeigu jus vyrui nepatikot? Neimanoma, kad taip butu?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume