2009/06/17 14:35:48 14:35:48
turiu toki klausima, kai zmones nori sutikt sau tinkama zmogu tenka bendraut ir su "netinkamais" turbut esat patyre, kai pradedi kalbetis su zmogum, kuri arba ka tik pamatei arba susitinki is interneto ir , na "nesusisneki", jam viskas gerai ,o as.. na jauciu netink man , neidomu. nenoriu gaist savo laiko, sutekt vilciu kitam zmogui. ka tada daryt? bandziau visaip
sakiau, na mes tokei skirtingi, turim skirtingus pomegius, o girdziu tik : ka kalbi? tu manes nepazisti, ka turi omenyje. prasideda naezdai:tipo nezinai ka prarandi ir t.t patarkit kai geriau issisukt ir zmogaus neizeist?
2009/06/17 14:44:52 14:44:52
elenka: turiu toki klausima, kai zmones nori sutikt sau tinkama zmogu tenka bendraut ir su "netinkamais" turbut esat patyre, kai pradedi kalbetis su zmogum, kuri arba ka tik pamatei arba susitinki is interneto ir , na "nesusisneki", jam viskas gerai ,o as.. na jauciu netink man , neidomu. nenoriu gaist savo laiko, sutekt vilciu kitam zmogui. ka tada daryt? bandziau visaip
sakiau, na mes tokei skirtingi, turim skirtingus pomegius, o girdziu tik : ka kalbi? tu manes nepazisti, ka turi omenyje. prasideda naezdai:tipo nezinai ka prarandi ir t.t patarkit kai geriau issisukt ir zmogaus neizeist?
Gal tiesiog pasakyti, kad ne tavo skonio. Bent jau pries 10 metu buvo nieko toko taip pasakyti, dabar nezinau kaip jaunimas atsimazina:)
2009/06/17 14:46:17 14:46:17
Leo: elenka: turiu toki klausima, kai zmones nori sutikt sau tinkama zmogu tenka bendraut ir su "netinkamais" turbut esat patyre, kai pradedi kalbetis su zmogum, kuri arba ka tik pamatei arba susitinki is interneto ir , na "nesusisneki", jam viskas gerai ,o as.. na jauciu netink man , neidomu. nenoriu gaist savo laiko, sutekt vilciu kitam zmogui. ka tada daryt? bandziau visaip
Gal tiesiog pasakyti, kad ne tavo skonio. Bent jau pries 10 metu buvo nieko toko taip pasakyti, dabar nezinau kaip jaunimas atsimazina:)
tiesiog ka tik turejau toki pokalbi, ir taip visaip isvadino, ka jau butru padares, jei pasakyciau ne mano skonio,kai jis net nesupranta apie kas as kalbu..
2009/06/17 14:52:09 14:52:09
elenka: Leo: elenka: turiu toki klausima, kai zmones nori sutikt sau tinkama zmogu tenka bendraut ir su "netinkamais" turbut esat patyre, kai pradedi kalbetis su zmogum, kuri arba ka tik pamatei arba susitinki is interneto ir , na "nesusisneki", jam viskas gerai ,o as.. na jauciu netink man , neidomu. nenoriu gaist savo laiko, sutekt vilciu kitam zmogui. ka tada daryt? bandziau visaip
tiesiog ka tik turejau toki pokalbi, ir taip visaip isvadino, ka jau butru padares, jei pasakyciau ne mano skonio,kai jis net nesupranta apie kas as kalbu..
Pakartosiu dar karta savo megstamiausia fraze: o kates jaudina ka apie jas galvoja peles?:)
2009/06/17 14:55:39 14:55:39
na kazkaip nesmagu man buna. tai ne del to , kad zm blogas. tiesiog, susitikus visada jauciu, kad jie privalo man patikt, o man nepatinka, pasakai, tai retas tiesiog isklauso, prasideda visokiu zodziu virtine, nesuprantu, as tai neisizeisciau, jei kas susitiktu ir sakytu, sorry, bet ..tai kas tiem vyrams? ar jie tikrai taip visom patikt turi?
2009/06/17 14:57:46 14:57:46
elenka: na kazkaip nesmagu man buna. tai ne del to , kad zm blogas. tiesiog, susitikus visada jauciu, kad jie privalo man patikt, o man nepatinka, pasakai, tai retas tiesiog isklauso, prasideda visokiu zodziu virtine, nesuprantu, as tai neisizeisciau, jei kas susitiktu ir sakytu, sorry, bet ..tai kas tiem vyrams? ar jie tikrai taip visom patikt turi?
Taigi tu boba, tai is saves statai!!:))
2009/06/17 15:00:44 15:00:44
elenka: na kazkaip nesmagu man buna. tai ne del to , kad zm blogas. tiesiog, susitikus visada jauciu, kad jie privalo man patikt, o man nepatinka, pasakai, tai retas tiesiog isklauso, prasideda visokiu zodziu virtine, nesuprantu, as tai neisizeisciau, jei kas susitiktu ir sakytu, sorry, bet ..tai kas tiem vyrams? ar jie tikrai taip visom patikt turi?
Bet kokiu atveju neprivalai klausytis priekaistu ar uzgauliojimu. Tiesiog atsistoji ir iseini.
2009/06/17 15:16:28 15:16:28
as tai siulau issisukt o paskui dingt jei situacija yra bjauri... normalus zmogus siaip supras..o nuo nenormaliu reik begt
2009/06/17 15:27:54 15:27:54
ADRIJANA: as tai siulau issisukt o paskui dingt jei situacija yra bjauri... normalus zmogus siaip supras..o nuo nenormaliu reik begt
beabejo
o Leo galiu pasakyt, kad neskaitau saves boba, manau, kad tikrai galiu vadintis moterim, gal rinkis zodzius geriau
2009/06/17 18:32:18 18:32:18
elenka: ADRIJANA: as tai siulau issisukt o paskui dingt jei situacija yra bjauri... normalus zmogus siaip supras..o nuo nenormaliu reik begt
beabejo
o Leo galiu pasakyt, kad neskaitau saves boba, manau, kad tikrai galiu vadintis moterim, gal rinkis zodzius geriau
elenka cia buvo pokstas. Norejau pavaidint ta su kuriuo buvai susitikus. Matau, kad nevykes, nepyk:)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume