Esu patrauklus, issilavines, bet vienisas. Daznai moterys nesupranta ir klausia "kodel?", bet as ir pats negaliu atsakyti.
Yra taip : vos tik santykiuose su moterim pajuntu, kad pradedu pelnyti moters palankuma, ar ji mane isimyli, man automatiskai dingsta susidomejimas moterimi. Dazniausiai nereikia nei sekso, nei glamoniu... Tiesiog, suvokiu, kad tuos dalykus jau galiu gauti (arba juos galiu gauti dar idejes siek tiek laiko ir pastangu) ir man tos moters nebereikia. Jei moteris manim nesidomi, irgi del jos nesistengiu (su retom isimtim, bet velgi - iki tik jai apsuku galva). Man si mano savybe nepatinka.
Is pasalies, ko gero, toks vaizdas, kad tarsi laukciau "tos savo vieninteles", delto man kitos neidomios, bet... esu realistas ir puikiai suprantu, kad man su mano charakteriu ir reikalavimais jokia moteris niekada neitiks 100%, tad, as "tos savo vieninteles" ir nesivaikau. Bet noretusi bent jau pilnavertisku santykiu, tokiu, kaip pas kitus zmones... Noriu noreti myleti, pazinti, buti kartu, myletis, bet... Netgi seksas tik pirmus kartus su naujom partnerem buna idomu. O veliau - nebe. Nors turejau ir tikrai patyrusiu partneriu, kurios super mokejo elgtis lovoje, zinojo, kada reikia daryti pauzes, kaip prisitaikyti, kada koki garsa isleisti ar kur ka liesti ir kokiu momentu Bet, net ir tas nebemotyvuoja.
Toks vaizdas, kad praradau motyvacija dometis moterims daugiau, nei draugemis. Na, vyrams tuo labiau jokiu simpatiju nejauciu. Ka daryti? Kame reikalas? Padekit.