Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → kaip susirasti vaikina?

kaip susirasti vaikina?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 20:16:50 20:16:50

Cia tik tau pačiai nuspręst per anksti ar ne, ar tau tai priimtina ar ne, ir nebūtinai paskui sąntykiai gali tęstis

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/06 20:25:12 20:25:12

tik tak: O gultis į lovą per 3 - 4 susitikimą tai jau ne per anksti???

O seksas turėtų įpareigoti - manęs ne. Tuo labiau prievarta jūsų niekas neverčia gultis.

Svečias: Cia tik tau pačiai nuspręst per anksti ar ne, ar tau tai priimtina ar ne, ir nebūtinai paskui sąntykiai gali tęstis

sutinku

Tik tak

T

36 įrašai

2011/07/06 20:39:46 20:39:46

Jūs skundžiatės, kad merginos reikalauja po kelių susitikimų įsipareigoti, kažką žadėti ir pan. O kai vaikinas spaudžia per 1 ar 2 pasimatymą jau miegoti kartu, tai norma? Tad nevarykit ant merginų, kai savo ruožtu (kalbu vyr. g atžvilgiu) taip pat darote spaudimą.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 20:44:48 20:44:48

tik tak: Jūs skundžiatės, kad merginos reikalauja po kelių susitikimų įsipareigoti, kažką žadėti ir pan. O kai vaikinas spaudžia per 1 ar 2 pasimatymą jau miegoti kartu, tai norma? Tad nevarykit ant merginų, kai savo ruožtu (kalbu vyr. g atžvilgiu) taip pat darote spaudimą.

Vaikinas, RIMTAI ŽIŪRINTIS Į MERGINĄ niekada nespaudžia nei per 1, nei per 5 susitikimą. O kad panos galvoja, kad seksu pririš berną prie savęs, tai jų pačių klaidos. Vaikinų teisė norėti, o panų teisė atsisakyti. Neteisinkit pačių panų pasileidimo.

Tik tak

T

36 įrašai

2011/07/06 20:47:42 20:47:42

Aš kalbėjau apie patį spaudimą, o ne merginų reakciją į jį. Apie tai net neužsiminiau. Ir nieko neteisinau. Tęsinį dakūrėte savo vaizduotėje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 20:51:55 20:51:55

tik tak: Aš kalbėjau apie patį spaudimą, o ne merginų reakciją į jį. Apie tai net neužsiminiau. Ir nieko neteisinau. Tęsinį dakūrėte savo vaizduotėje.

ponia, matyt ant tokių jos atrodo, kad tik seksui tinkamos, tada gal ir spaudzia. Pasikartosiu, kai mergina rimta ir vyro ketinimai jos atzvilgiu rimti, niekas nevercia iskart i lova. Arba poniai tik tokius pisuoklius teko sutikti

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/07/06 21:16:37 21:16:37

Vyras gerbiantis save ir moterį tokio spaudimo tikrai nedarys, gal būt tik leis suprasti, kad to norėtų, ką atsakysi - tik tavo reikalas

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/06 21:18:53 21:18:53

Svečias:
tik tak: Jūs skundžiatės, kad merginos reikalauja po kelių susitikimų įsipareigoti, kažką žadėti ir pan. O kai vaikinas spaudžia per 1 ar 2 pasimatymą jau miegoti kartu, tai norma? Tad nevarykit ant merginų, kai savo ruožtu (kalbu vyr. g atžvilgiu) taip pat darote spaudimą.

Vaikinas, RIMTAI ŽIŪRINTIS Į MERGINĄ niekada nespaudžia nei per 1, nei per 5 susitikimą. O kad panos galvoja, kad seksu pririš berną prie savęs, tai jų pačių klaidos. Vaikinų teisė norėti, o panų teisė atsisakyti. Neteisinkit pačių panų pasileidimo.

Būtent. Kas ko ieško tą ir randa, ar bent bando surasti. Jei seksas terūpi tai aišku jo ir siekia. Kas per spaudimas ? flirtas ar "prašymas". Antru atveju, leiskit paklaust kokia jūsų sutiktų vaikinų savigarba ar išvis jos yra jei sekso kaip išmaldos prašosi. Neteisinsiu ir aš nieko, taip gal dalis vyrų ir daro šiokį toki spaudimą, bet kaip į jį reaguoti yra jūsų apsisprendimo laisvė. Be to ar galima lyginti įsipareigojimą ir seksą? Mano galva įsipareigoti gali vieną kartą (na gerai bukime tolerantiški 2 kartus), o seksas jau pagal individualų ištvirkimo laipsnį.

sary

S

22 įrašai

2011/07/12 19:43:21 19:43:21

oho kas čia užvirė iš dalies sutinku, mano metų merginos tikrai neieško vienkartinių nuotykių, nes imi mastyti apie pastovumą, šeimą, juk vaikinai negimdo vaiku. Bet normalūs žino, kad moteriai ne 40-ties sulaukus tai daryti. Tad norisi saugumo ir tikrai ne beleko. Tik aš omenyje turėjau, kad internete ieškant antros pusės tai pagrinde tik intymūs pasiūlymai. Nors gal ir beviltiška manyti, kad el. erdvėja kažką sutiksi artimo. Tačiau kai viskas taip greit juda ir kartais tik darbas namai, tai internetas tampa vienų iš patogesnių būdų susipažinti. Na gal supratot ką mintį turiu

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/12 20:27:08 20:27:08

sary: oho kas čia užvirė iš dalies sutinku, mano metų merginos tikrai neieško vienkartinių nuotykių, nes imi mastyti apie pastovumą, šeimą, juk vaikinai negimdo vaiku. Bet normalūs žino, kad moteriai ne 40-ties sulaukus tai daryti. Tad norisi saugumo ir tikrai ne beleko. Tik aš omenyje turėjau, kad internete ieškant antros pusės tai pagrinde tik intymūs pasiūlymai. Nors gal ir beviltiška manyti, kad el. erdvėja kažką sutiksi artimo. Tačiau kai viskas taip greit juda ir kartais tik darbas namai, tai internetas tampa vienų iš patogesnių būdų susipažinti. Na gal supratot ką mintį turiu

Na nežinau ar matosi iš bendravimo vaikinų ketinimai, bet merginų tikrai taip. Tiesa pasakius nuotykių ieškotojų bendravimo net nevadinčiau flirtu, gal greičiau prievartavimu žodžiais taigi čia viskas aišku. Toliau gi kiek sunkiau, bendraujant virtualiai negalima tiksliai įvertinti, kokios to bendravimo priežastys, ar tai paprasčiausias noras bendrauti liekant draugų zonoje, ar vartai į rimtų santykių pradžią, nors daug kas sako, kad su juo/ja galime būti tik draugai – aš sakau nuo rimtos draugystės iki meilės blakstienos atstumas.

Pripažinsiu pagrindinė priežastis ir mane verčianti ieškoti virtualių pažinčių yra būtent laiko stoka, bet manyčiau tai natūralu, tačiau čia kyla ir savotiškas paradoksas (bent iš vyriškos pusės) mirga, marga pasisakymų, kaip merginos ieško atsakingų, pastovių vyrų, nežinau kaip jums, bet man šios savybės pirmiausia asocijuojasi su šeimos gerbūvio užtikrinimu ir kartais labai pikta, kai sėdinti namie „šeimininkė“ reiškia priekaištus jog tu esi darboholikas, nes darbe užtrukai valanda ilgiau ir nenuėjai į parduotuvę nupirkt produktų ir paruošt sau ir jai vakarienę. P.S. sry truputi nuklydau į asmeniškumus, bet esmę supratot

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume