sary: Kaip tik ir aš norėjau šitokią temą pradėti, tik švelniau. Man jau 25, prieš metus išsiskyriau su draugu, draugavom 4 metus. Skirtis nusprendžiau aš, nes nebuvo taip kaip turi būti, kartu buvo gera. Bet jis norėjo į savo tėviškę, o manęs ten net labai netraukė. Dėl daug dalykų, kurių norėjau ir man reikėjo jaučiausi kalta, kad to noriu, o jis kad nenori to paties. be to jis visada bijojo mane prarasti ir aš nesijaučiau taip, kad tikrai žinau, jog noriu būti jo žmona. Jis jau turi mergaitę, jie abu labai panašų išoriškai (sako taip ir turi būti, jog ieškom į save panašių) ir tikrai dėl jo džiaugiuosi, žinau, kad priėmiau gerą sprendimą. Jo draugė iš to paties krašto kaip ir jis ir kartu jie jau kurs savo ateitį.
Tik labai liūdna pačiai, kad esu viena ir panašu, jog taip ir liksiu. Visi porom porom - aš be poros. Ir išeit kažkur nebelabai yra kaip, nes draugės jau su antrom pusėm. Kaip rašė mergina prieš tai, kad išėjo pasivaikščioti viena po parką, ir visi porom.... taip išėjęs vienas dar labiau puoli į neviltį. Nes taip ir atrodo, kad visi jau užimti ir likę tik tie, kurie nelabai žino ko nori arba ieško tik sex nuotykių ir rimti sanktykiai jų nedomina. pradedi manyti, kad lieka tik du sprendimai - būti su turku arba keisti orientaciją.
Sakysit esu išranki? Kad net nėra iš ko rinktis....siūlantys tik neįpareigoančius santykius arba "babajai".....
Nenoriu dabar bandyt žmonių skirstyti į grupes, tiesiog pasakysiu tendenciją, kurią pastebėjau bendraudamas su merginomis. Merginos nuo 24-25 m. reikalauja (gal kiek per kietas žodis sorry jei kas įsižeisite) greito įsipareigojimo, turiu galvoje spaudimą, o kartais gal ir perlenkimą, kada tiesiog yra dar anksti kažką spręsti . Jaunesnės leidžia daugiau įvykiams rutuliotis patiems, bet dažnu atvejų pačios nelinkusios įsipareigot. Tai išeina labai graudi situacija – bendraamžės po 3-4 susitikimų remia prie sienos ir reikalauja atsakymų, pasižadėjimų, įsipareigojimų ir dažnu atvejų, kokią išeitį besirinktum tu vis tiek būsi neigiamas personažas, nes – jei pasakysi tiesą jog dar mažai laiko praėjo, būsi neapsisprendėlis, jeigu sumeluosi ir elgsiesi kaip tinkamas – būsi kiaulė.