Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → kaip susirasti vaikina?

kaip susirasti vaikina?

nuo pievos

N

1 įrašai

2011/06/08 16:16:27 16:16:27

Šiandien buvau pasivaikščioti parke. Viena. Gal tame ir nieko keisto, bet atkreipiau dėmesį į aplinkinius žmones: visi porelėmis, grupelėmis vaikštinėja, gulinėja, piknikauja, juokauja, klega..ar mamytės lėtai vaištinėdamos stumia vežimėlius (jos matomai ir ne vienos). Miela žiūrėti ir truputi pavydu.. Prisėdau ir nejučia užsisvajojau. Užsisvajojau apie save tų merginų vietoje.. kai savas žmogus šalia, šypsodamasis žiūri į tave, vaišina sausainiu, juokiasi, laiko už rankos, glosto plaukus.. mane aplankė koksai tai pilnatvės jausmas, ramybė, švelnumas. Kokie tie žmonės turėtų būti laimingi,- galvoju, tai ne trijų minučių sufantazuota laimė, bet nuolatinė, kasdieną..kai tu gali duoti, gauti ,jausti, pasitikėti, mylėti. Kažkam šia vasarą prisiminus veidą nušvies šypsena.. kažkas vylingai lauks sekančios.. Visiems Jums šiltos Vasaros ne saulės spinduliais, bet jausmais ir mylimųjų dėmesiu!

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/08 16:32:45 16:32:45

nuo pievos: Šiandien buvau pasivaikščioti parke. Viena. Gal tame ir nieko keisto, bet atkreipiau dėmesį į aplinkinius žmones: visi porelėmis, grupelėmis vaikštinėja, gulinėja, piknikauja, juokauja, klega..ar mamytės lėtai vaištinėdamos stumia vežimėlius (jos matomai ir ne vienos). Miela žiūrėti ir truputi pavydu.. Prisėdau ir nejučia užsisvajojau. Užsisvajojau apie save tų merginų vietoje.. kai savas žmogus šalia, šypsodamasis žiūri į tave, vaišina sausainiu, juokiasi, laiko už rankos, glosto plaukus.. mane aplankė koksai tai pilnatvės jausmas, ramybė, švelnumas. Kokie tie žmonės turėtų būti laimingi,- galvoju, tai ne trijų minučių sufantazuota laimė, bet nuolatinė, kasdieną..kai tu gali duoti, gauti ,jausti, pasitikėti, mylėti. Kažkam šia vasarą prisiminus veidą nušvies šypsena.. kažkas vylingai lauks sekančios.. Visiems Jums šiltos Vasaros ne saulės spinduliais, bet jausmais ir mylimųjų dėmesiu!

nesiseilek, puse tu poru issiskirs Laiko uz rankos, glosto plaukus pirmus menesius, o paskui kasdienybe, rutina, ataskaitos - kur buvai, su kuo, ka darei? namu tvarkymas, o vakare lindimas - sekso, sekso... Fu

skavius

S

270 įrašai

2011/06/08 20:13:10 20:13:10

Svečias:
skavius:
svecias23: kaip rasti demesio verta vaikina, visi kokie tai keistuoliai

Man irgi panasi problema, nors girdejau pasisakymu, jog as esu vertas demesio, bet paciam sunkiai sekasi rasti mergina verta demesio: pasitaiko ir siek tiek keistuoles, bet dazniau megstancios buvusias drauges isvadinti keksem, o neitikusius vaikinus - gaidziais ir ziurkem.

Matyt, ne iki galo išklausydavai ką sako apie tave - vertas dėmesio, bet ne grieko

Oj, cia jum tik taip atrodo.

skavius

S

270 įrašai

2011/06/08 20:27:01 20:27:01

Svečias: nesiseilek, puse tu poru issiskirs Laiko uz rankos, glosto plaukus pirmus menesius, o paskui kasdienybe, rutina, ataskaitos - kur buvai, su kuo, ka darei? namu tvarkymas, o vakare lindimas - sekso, sekso... Fu

Ot, kiaule! Prie ko cia "nesiseilek"? Kad tik kuo grubiau ir chamiskiau pasireikst. Akivaizdu, jog svecias nezino ka reiskia tikra meile ir neturi supratimo kaip ji pasireiskia, neturi jokio jautrumo. Na, ir kas, kad daug kas veliau nebesutaria ir issiskira? Vadinasi, jie prastai pasirinko arba buvo prastai isaukleti kaip dera elgtis su mylimu zmogum. Matyti, jog svecias nezino kur tikroji laime, didziausia pasitenkinima jaucia tik paniekines atviras, nuosirdzias ir grazias merginos mintis.

39558id_Marielia

3

2 įrašai

2011/06/25 08:29:35 08:29:35

Kokia nuobodi tema:/

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/27 07:23:45 07:23:45

lediita: Taip ir nepavyko perskaityti, kaip susirasti vaikina. Pradesiu tiketi, kad vyrai, kaip tualetai; arba uzimti, arba pridergti...

jo tuoletai asjo nerandu

Jei aplink tave vien durniai, reiskia, nesi nei labai grazi, nei labai protinga...

J

1 įrašai

2011/06/27 22:03:53 22:03:53

sary

S

22 įrašai

2011/07/06 16:45:11 16:45:11

Kaip tik ir aš norėjau šitokią temą pradėti, tik švelniau. Man jau 25, prieš metus išsiskyriau su draugu, draugavom 4 metus. Skirtis nusprendžiau aš, nes nebuvo taip kaip turi būti, kartu buvo gera. Bet jis norėjo į savo tėviškę, o manęs ten net labai netraukė. Dėl daug dalykų, kurių norėjau ir man reikėjo jaučiausi kalta, kad to noriu, o jis kad nenori to paties. be to jis visada bijojo mane prarasti ir aš nesijaučiau taip, kad tikrai žinau, jog noriu būti jo žmona. Jis jau turi mergaitę, jie abu labai panašų išoriškai (sako taip ir turi būti, jog ieškom į save panašių) ir tikrai dėl jo džiaugiuosi, žinau, kad priėmiau gerą sprendimą. Jo draugė iš to paties krašto kaip ir jis ir kartu jie jau kurs savo ateitį.
Tik labai liūdna pačiai, kad esu viena ir panašu, jog taip ir liksiu. Visi porom porom - aš be poros. Ir išeit kažkur nebelabai yra kaip, nes draugės jau su antrom pusėm. Kaip rašė mergina prieš tai, kad išėjo pasivaikščioti viena po parką, ir visi porom.... taip išėjęs vienas dar labiau puoli į neviltį. Nes taip ir atrodo, kad visi jau užimti ir likę tik tie, kurie nelabai žino ko nori arba ieško tik sex nuotykių ir rimti sanktykiai jų nedomina. pradedi manyti, kad lieka tik du sprendimai - būti su turku arba keisti orientaciją.
Sakysit esu išranki? Kad net nėra iš ko rinktis....siūlantys tik neįpareigoančius santykius arba "babajai".....

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/06 19:41:21 19:41:21

sary: Kaip tik ir aš norėjau šitokią temą pradėti, tik švelniau. Man jau 25, prieš metus išsiskyriau su draugu, draugavom 4 metus. Skirtis nusprendžiau aš, nes nebuvo taip kaip turi būti, kartu buvo gera. Bet jis norėjo į savo tėviškę, o manęs ten net labai netraukė. Dėl daug dalykų, kurių norėjau ir man reikėjo jaučiausi kalta, kad to noriu, o jis kad nenori to paties. be to jis visada bijojo mane prarasti ir aš nesijaučiau taip, kad tikrai žinau, jog noriu būti jo žmona. Jis jau turi mergaitę, jie abu labai panašų išoriškai (sako taip ir turi būti, jog ieškom į save panašių) ir tikrai dėl jo džiaugiuosi, žinau, kad priėmiau gerą sprendimą. Jo draugė iš to paties krašto kaip ir jis ir kartu jie jau kurs savo ateitį.
Tik labai liūdna pačiai, kad esu viena ir panašu, jog taip ir liksiu. Visi porom porom - aš be poros. Ir išeit kažkur nebelabai yra kaip, nes draugės jau su antrom pusėm. Kaip rašė mergina prieš tai, kad išėjo pasivaikščioti viena po parką, ir visi porom.... taip išėjęs vienas dar labiau puoli į neviltį. Nes taip ir atrodo, kad visi jau užimti ir likę tik tie, kurie nelabai žino ko nori arba ieško tik sex nuotykių ir rimti sanktykiai jų nedomina. pradedi manyti, kad lieka tik du sprendimai - būti su turku arba keisti orientaciją.
Sakysit esu išranki? Kad net nėra iš ko rinktis....siūlantys tik neįpareigoančius santykius arba "babajai".....

Nenoriu dabar bandyt žmonių skirstyti į grupes, tiesiog pasakysiu tendenciją, kurią pastebėjau bendraudamas su merginomis. Merginos nuo 24-25 m. reikalauja (gal kiek per kietas žodis sorry jei kas įsižeisite) greito įsipareigojimo, turiu galvoje spaudimą, o kartais gal ir perlenkimą, kada tiesiog yra dar anksti kažką spręsti . Jaunesnės leidžia daugiau įvykiams rutuliotis patiems, bet dažnu atvejų pačios nelinkusios įsipareigot. Tai išeina labai graudi situacija – bendraamžės po 3-4 susitikimų remia prie sienos ir reikalauja atsakymų, pasižadėjimų, įsipareigojimų ir dažnu atvejų, kokią išeitį besirinktum tu vis tiek būsi neigiamas personažas, nes – jei pasakysi tiesą jog dar mažai laiko praėjo, būsi neapsisprendėlis, jeigu sumeluosi ir elgsiesi kaip tinkamas – būsi kiaulė.

Tik tak

T

36 įrašai

2011/07/06 20:03:55 20:03:55

O gultis į lovą per 3 - 4 susitikimą tai jau ne per anksti???

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume