2011/07/14 18:58:35 18:58:35
na aš nežinau ar mirga marga tokių pasisakymu. Ir žinoma tikslai ieškančių taip pat skiriasi. Nepažiūrėjau ką aš ten pasirašiau, bet parašymas - žinančio ko nori iš gyvenimo, nemanau, kad jau labai įpareigoja. Juk gal yra žmonių, kurie žino, jog vaikų jie nenorėtų ir artimas žmogus reikalingas tik būti dviese, keliauti kartu ir net nebūti sėsliam. O apie namų šeimininkes ir nemanau, kad ką galiu komentuoti. Šiuo metu ir iki šiol tikrai nemanau, kad vienas turi arti kitas namus prižiūrėti, man tai labai netiktų. Tačiau juk yra tokių, kurie mano, kad žmonos vieta namie, čia tinka abiems lytims toks pasakymas.
2011/07/15 17:20:15 17:20:15
matos kad kai kurios paneles yra nukentejusios nuo kazanovu arba vienetiniu nuotikiu ieskotoju tiap tokiu yra ir bus
Bet pvz man 25 met. Gryzes is armijos pasibaigiau profesini gyvenimas priverte ieskotis skubei darbo. Kol armijoi buvau supratua viena merginos kai kiuris aisq yra nekantrios puse metu islauke ir poto paskelbe palieku tave ir kur dabar rasti kantre panele kuri suprastu mane kad nera lengvas kelias ?
40442id_VytasR
4
108 įrašai
2011/07/17 15:07:20 15:07:20
Na tau matos su rasyba silpnokai, jei buciau mergina tai man nepatiktu kas antram zodyje klaida.
2011/07/17 15:18:26 15:18:26
Exitaslt: matos kad kai kurios paneles yra nukentejusios nuo kazanovu arba vienetiniu nuotikiu ieskotoju tiap tokiu yra ir bus
Bet pvz man 25 met. Gryzes is armijos pasibaigiau profesini gyvenimas priverte ieskotis skubei darbo. Kol armijoi buvau supratua viena merginos kai kiuris aisq yra nekantrios puse metu islauke ir poto paskelbe palieku tave ir kur dabar rasti kantre panele kuri suprastu mane kad nera lengvas kelias ?
tai kad cia net neina suprasti kas parasyta. Kokia beraste gal ir susizavetu tavim
2011/07/17 21:22:16 21:22:16
ne rasysenoje esme nesusirinkom ziuret kaip kas raso busi gal koks lituanistas ar koks moksliukas kalba eina apie merginas ir apie mus vaikinus kokie esam negeri ar pan.
2011/07/18 07:50:38 07:50:38
Exitaslt: ne rasysenoje esme nesusirinkom ziuret kaip kas raso busi gal koks lituanistas ar koks moksliukas kalba eina apie merginas ir apie mus vaikinus kokie esam negeri ar pan.
nerastingumas ir nesugebejimas aiskiai destyti minciu irgi yra vienas neigiamu bruozu. Tu ji turi
2011/07/18 18:22:32 18:22:32
Svečias: Exitaslt: ne rasysenoje esme nesusirinkom ziuret kaip kas raso busi gal koks lituanistas ar koks moksliukas kalba eina apie merginas ir apie mus vaikinus kokie esam negeri ar pan.
nerastingumas ir nesugebejimas aiskiai destyti minciu irgi yra vienas neigiamu bruozu. Tu ji turi
2011/07/18 18:30:07 18:30:07
Svečias: Exitaslt: ne rasysenoje esme nesusirinkom ziuret kaip kas raso busi gal koks lituanistas ar koks moksliukas kalba eina apie merginas ir apie mus vaikinus kokie esam negeri ar pan.
C'mon, dar vienas lituanistas - kritikas atsirado. Žmonės čia rašo pavargę, po darbų, ir natūralu kad klaidų padaro ar nevisai aiškiai išsireiškia. Nesureikšminkim to raštingumo. Jei mintis pakankamai aiški - nėra ko prikišti. Juk čia ne oficiali įstaiga kokia, kad reikėtų kelis kart patikrint, ar klaidų nepalikta.
Beje, ir tamstos rašymo stiliui dar toli nuo tobulybės. Jau nekalbu apie visišką lietuviškų raidžių ignoravimą.
2011/07/25 16:54:45 16:54:45
Na tema tai kaip susirasti vaikiną? Noriu to ir paklausti, ar dar įmanoma kai tau 25? Kai jau dauguma su antrom pusėm. Ir jei atmetam klasiokus, kursiokus bei grupiokus ir kolegas darbe, kur dar iš vis galima susipažinti su normaliu vaikinu? Normalus reiškia- gyvenime žinantis ko nori, ieškantis merginos rimtiems santykiams, o ne nuotykiams, ne gana to, kad žinantis ko nori, bet jau ir pradėjęs to siekti.
2011/07/25 17:01:00 17:01:00
Iš mano aplinkinių, tokio amžiaus ir šiek tiek vyresni visi turi paneles, bet dar nevedę. Tad lieka tikėtis, kad dar po poros metelių kai kurie apsigalvos ir ieškos kitos merginos.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume