Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Nekenčiu savo šeimos

Nekenčiu savo šeimos

kora

K

2495 įrašai

2009/05/06 20:18:19 20:18:19

Little, nezinau, ar dar tau svarbi nuomone sia tema, taciau turi dvi iseitis: lieki seimoje, prisitaikai ir ramiai, kantriai lauki, kol sutvirtesi materialiai arba iseini, pries tai gerokai pagalvojus, ar gyvenimo nesugadinsi sau labiau ir nereiks grizti su malda ir istiesta ranka atgal.

Aisku, jei tiesa, ka parasei, tai liudna ir labai gaila, kad seima tau tokia tapo, o tavo poziuris i ja baisus.

Leo

L

543 įrašai

2009/05/07 05:24:02 05:24:02

Situacija aprasyta labai tendencingai. Labai panasu i paaugliskus saves ieskojimus (niekas manes nesupranta ir nemyli, negerbia taip kaip verta). Idomu butu isgirsti ir tevu nuomone. Iskilo klausimas kodel dvi seserys gyvenancios kartu visai nesvarsto galimybes issikraustyt, o netgi priesingai? Reiskia nera labai blogai seimoje... O ar autore neturi pritapimo problemu mokymosi istaigoje?

Lorele

L

135 įrašai

2009/05/07 11:23:17 11:23:17

O kas temos autorei trukdo įsivaizduoti, kad šeimos nėra. Atsiskirk ir gyvenk savo gyvenimą - kažkodėl įtariu, kad nori tik kad nebūtų tėvų ir seserų, bet būtų jų užgyventas stogas virš galvos, jų pajamos iš kurių tave išlaiko... Gali pati sau susikurti hipotetinę situaciją - įsivaizduok, kad ką tik išėjai iš vaikų namų ir nėra aplink nei vieno artimo - pabandyk išgyventi - tada gal suprasi, kiek svarbūs yra artimi žmonės ...

Tornada

T

150 įrašai

2009/05/07 15:19:27 15:19:27

Puikiai suprantu Tave, kai taip jautiesi. Kartais atrodo, kad viskas, nebeištversi. Tačiau gal yra galimybių išsikraustyti kitur - gal atsiras kokia normali draugė ar giminaitė, o gal pavyktų kartu su drauge išsinuomoti nebrangiai kambarėlį? Variantų yra daug, tik pinigėlių kartais jiems įgyvendinti trūksta. Jei nori sieloje ramybės, labai patariu nusipirkti knyga "Jūsų pasąmonės galia" - paskaityk reikiamų išeičių pagal savo situaciją ir tikrai padės, pamatysi. O namiškiams nenusileisk: rėkti kuo garsiau nebūtina, bet būk kantri, mandagi, tačiau turėk SAVO nuomonę, nesivelk į beprasmes diskusijas, turėk savo gyvenimo kampelį, būk ryžtinga ir konkreti, nesuteik progos Tave žeminti - atsakyk taip protingai ir paprastai, kad patys stebėtųsi ir pamažu pakeistų požiūrį.
Kai laikysies tokios pozicijos, jie pradės tave gerbti ir vertinti. Labai linkiu tau sėkmės, ir keliauk savęs pažinimo link. Tai įdomi kelionė, gyvenime ji tau gan pravers...

46361335

4

58 įrašai

2009/05/07 17:15:40 17:15:40

Vaikeli, kiek tau metų? Jei turi 18, pati išeik. Aš tėvus mylėjau, bet kai sulaukiau 18, pati išėjau iš namų, leidau jiems gyventi savo gyvenimą. Sėkmės. Kai pasiilgsi tėvų, galėsi juos bet kada aplankyti. Ir, manau, tada, kai pasėdėsi pati ant savo duonos, suprasi, kad ne tokie jau blogi buvo tie tėvai. O gal ir tėvai jau pavargo nuo jūsų. Nepagalvojai?

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/07 17:57:06 17:57:06

abigale: a vat as irgi nekenciau savo seimos. net prisiminti nesinori, kaip buvo nusispjaut i mano asmenine erdve, i mano privacius reikalus, i kambari buvo einama nesibeldus, knisamasi po daiktus ir kai paklausdavau, kodel mama taip elgiasi, ji isversdavo akis ir sakydavo: "o ka as blogo padariau?", o tevas replikuodavo, kad cia mano nieko nera, cia - ju namai, ir kol gyvenu su jais, tol bus ju tvarka.

viskas pasikeite, kai issikrausciau i nuomojama buta (man buvo 23). anei kas po mano smutkes kuiciasi, anei i spinta lenda, anei rytais zadina ar dar ka. ir santykiai normalizavosi (tfu tfu tfu). tai pas mane i svecius atvaziuoja, tai as kai kada nuvaziuoju ir gyvenam laimingi po atskirais stogais.

sunku ant savo siknos... mokesciai, nuoma, lizingas - bet cia mano gyvenimas. taip kad reikia arba atkenteti, arba daryti isvadas.

hau

Gal tu vienturte ? Pats augau su dviem jaunesniais broliais, tai tokio dalyko kaip MANO ASMENINIS DAIKTAS, KURIO NIEKAM IMT NEGALIMA as neturejau. Nei vienas daiktas nebuvo mano ir tik mano, niekeno kito nepaliestas. Ir del to tikrai nesiskundziu, jei nenori kad imtu, vadinasi turi ka slept. O jeigu nori ten koki zurnala "onute" nuo mamos paslept ir net tuo nesidalint tai cia irgi siokia tokia problema, bet jau kaip sakai per velu tevams tave auklet, kokia uzsiaugino tokia ir turi

Temos autorei panasu, kad bendraut nelabai sekas. Su sesem nesutaria, su tevais nesutaria. Nezinau, paziurek ten koki "Vienas namuose". Vaikis to pacio norejo ko ir tu, bet liko labai patenkintas, kai visi grizo Is tiesu, nenorek tokiu baisiu dalyku, kai issipildys - gailesiesi. Tau geriau but vienai pasauly, turet tik save ? Ar tu manai kad ten visi labai mielai su tavim nori but ? Tevai nemyletu, seniai butu isspyre is namu, koks tikslas jiems dar viena uzpakali islaikyt ? Jeigu visi diedukai, mociutes sako "vaikeli, kai uzaugsi ir savo vaiku turesi, tuomet suprasi" manai, kad jie neteisus ? Bandyk paskaiciuot kiek pinigu i tave tevai sukiso (is tikruju vaikas prasta investicija, nieko naudingo jis tau senatvej nepadarys, tad cia tik is meiles tie pinigai i tave kisami) ir pagalvok, ar tikrai jie tokie blogi. Taip kaip vaikai nori idealios seimos, nesipykstanciu tevu ir pan, taip ir tavo tevai is taves tikisi kazko daugiau. Nesi tu viena cia gera ir kencianti. Pagalvok ar tavo tevai labai laimingi turedami tokia seima ir tokias dukras.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/08 07:49:07 07:49:07

Bet aš apakęs, kiek kompetetingu šiuo klausimu. Ar žinote bent vienas, kad šios temos autorius meilės trūkumą dar tik pademonstruos savo santuokoje? ar žinote kad suradusi savo antrą puse ji nelogiškai stengsis kompensuoti nepatirto.
Dovanokite temos autore, nieko protingo napasakysiu nes nekompetencijoje. Protingiau būtų jei pasirodytų psichologas.

Eisiu
swx

46361335

4

58 įrašai

2009/05/08 12:53:24 12:53:24

Svečiui. Nė joks psichologas jai nepadės, kol pati nesupras, ko nori. Tik suprantu, kad ji - baisi egoistė. Tegu išeina iš tėvų namų. Tėvai - ne kengūros, visą gyvenimą sterblėj nenešios. Panelytė turi pradėti gyventi savo gyvenimą...

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/08 13:17:18 13:17:18

Svečias: Bet aš apakęs, kiek kompetetingu šiuo klausimu. Ar žinote bent vienas, kad šios temos autorius meilės trūkumą dar tik pademonstruos savo santuokoje? ar žinote kad suradusi savo antrą puse ji nelogiškai stengsis kompensuoti nepatirto.
Dovanokite temos autore, nieko protingo napasakysiu nes nekompetencijoje. Protingiau būtų jei pasirodytų psichologas.

Eisiu
swx

Prie ko cia ta kompetencija ? As turiu but "kompetentingas tevas" arba "kompetentingas sunus" kad galeciau pasakyt savo nuomone ? Jau sita tema tai mes visi patirties turim, nes seimose augom. Kisa zmones psichologus, kur ju maziausiai reikia

46361335

4

58 įrašai

2009/05/08 13:24:49 13:24:49

Pritariu Papartynui.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume