Little,
Vargse tu mergaite, uzjauciu tave is visos sirdies. Mano patarimas kaip ir buvo jau vienas cia - visais imanomais budais stengtis istrukti is sitos seimos. Reikia begti neatsigrezus nuo tokiu zmoniu, kurie smugdo.. nesvarbu, ar jie pazistami, ar seimos nariai. Bus sunku, bet zinai, yra labai geras posakis, "kas musu nesuzlugdo, padaro mus stipresniais". Matau, kad nekvaila esi mergaite, nori ramybes ir nuosirdziu santykiu. Beje, tuo paciu turetum suprasti, kad tu nesi nenormali, nemyledama tokiu zmoniu. Taip jau kartais pasitaiko. Pvz as, irgi esu kitokia, nei mano mama, visuomet turiu jai aiskintis, kodel noriu daryti vienaip ar kitaip (tiesa, dabar jau esu vyresne, ir nors gyvenu su tevais, nustojau aiskintis, ne jusu mazdaug reikalas). As nustojau krepti demesi i pastovius priekaistus, as zinok paprasciausiai "suvalgiau tai" - priimiau kaip paprasta elementaru dalyka, kuris yra kvailas, nereiksmingas.. pabandyk, pavyks. Uzsiimk savo reikalais, kurkis pamazu savo pasauleli ir pasistenk suprasti "momento mori.." Beje, kai isvaziuosi gyventi toliau nuo tevu, susirasi sau koki studenta faina , issinuomosit buta kartu , santykiai su tevais pasikeis, tu busi atskira planeta tau nereikes su jais kalbeti apie savo buitinius sprendimus, o seses, palaikysi rysi ir tiek, pazistu daug seimu, kurioje santykiai tarp broliu seseru yra tiesiog nepakenciami. Zinai, asmeniskai manyje, biologinis rysis neuzima didelio jausmo, labai daznai nutinka taip, kad atsiranda visai svetimo rysio, bet daug artimesni zmones gyvenime nei pirmine seima.. tai antrine seima, draugai. Nesisielok, pamatysi, su laiku tu pati viska isspresi. Laikykis!