Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Įsimylėjau vedusį vyrą

Įsimylėjau vedusį vyrą

Asta3

A

20 įrašai

2008/11/29 18:13:03 18:13:03

Yra kitas situacijos variantas: jis issiskiria ir veda tave. Bet suprask paprasta tiesa, tu istekesi ne tik uz jo, bet ir uz jo zmonos ir vaiku (jei ju turi). Jie buvo jo gyvenimo dalis, ir ji niekur nedings pasirasius skyrybu sutarti. Esi isitikinusi, kad tam pasiruosusi? tu to nori?
Nemanau....

Trop!kana

T

83 įrašai

2008/11/29 18:45:08 18:45:08

Tikiuosi atsiras zmogus blogesnis ir uz sazine, kuris nepasibodes tau isdet viska ka galvoja i akis. I akis tiesiogine prasme - stipresnis efektas. Lazda turi du galus, medalis dvi puses tad ir poelgis tavo tures savo tam tikra pasekme. Kad kuo blogesne ta pasekme butu linkiu. Reikia gi kad gyvenimas toki bloga zmogu kaip tu gerai papurtytu ;)

Trop!kana

T

83 įrašai

2008/11/29 18:58:44 18:58:44

jokios patirties !! Fantazija nebloga turiu :) Na isivaizduokim rupieniesi vaiku, tokiu snarglium kuris dar i darziuka eina. Vyro apziuret per geriausiai jau nespeji. O cia is kokiu tai pievu isbrenda grazuole kurios pagrindinis rupestis tavo vyras! Mazu maziausiai gyvenimas aukstyn kojom. Tokiam vyrui tik staigiai sukraut manatkes ir issiust i visas keturias puses :)
Cia negrazus gal mano toks staciokiskumas, bet nesiruosiu gerbt autores vien todel kad ji mano kad as ja tureciau gerbt

Asta3

A

20 įrašai

2008/11/29 19:01:40 19:01:40

ir aciu Dievui, ko vertas vyras, kuris pirmai progai pasitaikius vaikosi grazuoliu.... Tegul dabar mergiote kankinasi, bet mergiotes purtyt tikrai neverta, jai medali reikia isdrozt. Ir pirmiausiai uz tai, kad TAU akis atvere

ff

F

3 įrašai

2008/11/29 22:00:11 22:00:11

O as skaitau ir galvoju.., ar verta tiek draskytis gincytis del kazkokiu susiktu vyru..visokios meiles yra absoliutus s...Issigydziau nuo tokio dalyko..ir man vyrai isvis neegzistuoja.sekmes jums savo beprasmiuose gincuose.

Liuka_a

L

92 įrašai

2008/11/29 22:26:00 22:26:00

Na, brangioji, čia ir prirašiai... pati kalta... prastai atrodžiau... Pala pala, o tavo vyras ar visada buvo nuostabus, puikiai atrodė, gerai elgėsi? Manau, kad iš jo pusės taip pat visko pasitaikydavo, tiesa? Vadinasi, remiantis tavo logika, tu irgi turėjai lakstyti į kairę ir teisintis tuo, kad tavo vyras neatitinka tavo lūkesčių. Baikit vieną kartą, moterys. Nustokit žiūrėti į vyrus kaip į bevalius nevisaverčius padarus, kuriems neprivalomas atsakomybės jausmas, sąžinė, įsipareigojimas ir kitos žmogiškos dorybės. Vyras nėra zombis, kuris gali leistis užhipnotizuojamas trumpesnio sijono, ilgesnių kojų, gražesnio makiažo. O dabar gaunasi, kad jei tu esi negraži, tavo vyras turi teisę ieškoti gražesnės. Kad ir kokia gražuolė būtum, visada gali atsirasti už tave gražesnė. Pažiūrėkit, kokių gražuolių aktorių vyrai jas palieka dėl kitų, dar gražesnių... Mano supratimu, santuoks grindžiama ne kojų ilgiu ar makijažo tobulumu. Vienas žiūrėk turi savo iš pažiūros nušiapusią baidyklę ir gyvena, myli, rūpinasi, ir jokios kitos jam nereikia, o kita žiūrėk, graži, protinga, dar ir piniginga, o vyras lekia paskui kievieną naują sijoną. Neteisi, tu, dajovyda, oi neteisi... :)

Trop!kana

T

83 įrašai

2008/11/30 09:32:53 09:32:53

Ka tu cia moteriske dabar sneki ?? Atsibuskit, brangieji!! Sita musu meiluze ne Rozalinda o tas vyras ne Julio chose don pedro ir jo zmona nesivaiko tos meiluzes su kocelu ! Ji tera nemokama prostitute, ne daugiau
Nesileiskim i diskusijas - mano komentaras tebuvo tai vienai.. kaip ji besivadintu.

Liuka_a

L

92 įrašai

2008/11/30 10:22:30 10:22:30

Iš Vikipedijos: Prostitucija (lot. prostituere – „išstatyti apžiūrai, įvertinimui“, dažnai su neigiamu atspalviu) – sekso paslaugų teikimas už atlygį. Prostitucija siekiama pasiekti ne lytinį pasitenkinimą, bet uždirbti pinigų pragyvenimui.
Taigi, nemokamos prostitucijos nebūna. Jei nemokama, tai jau ne prostitucija :) Bet tiek to.

Trop!kana

T

83 įrašai

2008/11/30 10:49:39 10:49:39

Tai as ir pasakiau kad ji atlieka prostitutes vaidmeni JAM tik NEMOKAMAI. Kvailumo isikunijimas tu :) Nemoki diskutuot i tema - nediskutuok. Matai princese sedi prie kompo ir etiketo pamokeles pravedineja. Ak kokie priestaringi jausmai grauzia meiluze ..
Nesiruosiu pasijust blogaja kritike nes nesakiau kad ji cia kalciausia. Vyrui ne ka geresniu dienu palinkeciau, bet siuo atveju turim meiluze ir gelezinius argumentus leidziancius ja nulinciuot :)

bendraminte

B

2 įrašai

2008/11/30 11:08:30 11:08:30

Labai suprantu autore, nes mano situacija buvo lyg panasi.. tik vyras jau kuris laikas gyveno atskirai nuo savo seimos, bet oficialiai nebuvo issiskyres ir buvo truputi didesnis amziaus skirtumas.
Kasdien budama su juo labai daug gavau - moraline prasme, finansine jis net nesirenge manes remti, jam ir taip buvo patogu, as, zinoma ne puse zodzio neuzsiminiau, kad as noreciau kokiu dovaneliu.. bet labai daug ir atidaviau - suprantu, kaip jautiesi.. vos ne, kad tuo momentu man gerai, o veliau, kai pasirodys, kad blogai, paimsiu ir paliksiu.. o giliai sirdy bandai susitaikyt, kad niekada jam nebusi pirma, kad busi kaip atsarginis ratas, po kazko, iprasminancio jo gyvenima. tau patarciau negaisti laiko, vyru gyvenime daug, o paciai kada irgi ateis laikas sukurti seima, o tokie santykiai tik trukdys. argi nesinoretu vyro, kuriam butum pirmoj vietoj? ka padariau as - pradejau ji ignoruoti - tolau tolau ir nebudamas kvailas jis viska suprato, kad laikas pokalbiui. tik pakalbeje viska uzbaigsit. linkiu nepasimesti ir pabaigti tada, kai tikrai busi pasiruosusi, kad nekiltu neatsakytu klausimu ir pagundu grizti. o is savo patirties galiu pasakyti, kad atsirado naujas zmogus gyvenime, ne taip nuostabiai derantis charakteris tikriausiai, nes zinau, kad gyvenime gal ir nerasiu tokio, koks buvo mano vedes draugas, bet jauciuosi daug geriau - jauciuosi laisva pries save.
p.s. labai patiko to vyro - savas - mintys.. linkiu tau ir tavo seimai supratingumo ir istvermes dar karta atrandant vienas kita.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume