2008/11/27 20:57:07 20:57:07
Labai skaudu skaityti, nes pas mano vyra ta pati situacija. Jis turi kita, o as tuo tarpu laukiuosi antro musu mazylio. Nelinkiu niekam to patirti ka isgyvenu dabar as. Autoriai psiulyciau susirasti nasli ar tai jau issiskyrusi vyra..is kur garantija, kad su jumis jis nepasielgs taip pat...
2008/11/28 08:39:12 08:39:12
Nemanau,kad reikia tokiu izeidimu.Matos,kad mergina pati pergyvena.O kad reikia greiciau viska nutraukt,turi but aisku,kaip diena.Tikrai veliau susiras kita ir dar jaunesne
2008/11/28 09:42:50 09:42:50
Manau, kad turėtum jį kuo greičiau palikti, nebent tau priimtina būti tik meilužės vietoje. Nepamiršk, kad jis turi šeimą, kurią skaudini.
2008/11/28 10:40:09 10:40:09
Rasa> kiekvienai taip gali nutikti.... Gal nereikia spjauti i sulini, nes po to reiks atsigerti...
2008/11/28 12:54:28 12:54:28
Nieko, kad isimylejai, tik veliau pajusi kad jis nera su tavim visa sirdim ir rasi jegu palikti. Jei ne, tai ir kankinsies toliau
2008/11/28 13:22:53 13:22:53
As taip pat buvau pamilusi ne tik vedusi vyra,bet jis buvo dar ir destytojas.Labai vienas kita traukeme,buvome jauciau tos dvi obuolio puseles.Bet kartu buti negalejome.Nors as dar turiu vilciu i ji .
2008/11/28 22:36:36 22:36:36
nusidėjėle,4 mėnesiai ne keturi metai,privalai surasti savyje jėgų ir viką nutraukti,ir taip padaryti būtų lengviau jei žinotum ir jo nuomone apie jūsų santykius,gal pasikalbėjusi su juo rasi atsakymus ir priežastis dėl ko jūsų santykiai niekur nenuves...o smilgutei norėtčiau atsakyti,kad argi vien moterys kaltos kad vyrai palieka žmonas su vaikais ant rankų...kur vyro atsakomybė už šeimą,už vaikus...jei vyras nenorės,jokia moteris jo iš šeimos neištems,mane taip pat paliko su vaiku ant rankų....aš nesmerkiu tos moters,aš kaltinu tik vyrą ir save,kad nemokėjau išsaugoti šeimos.....bet kai praėjo daug metų,vaikas užaugo aš nebekaltinu nieko,nes nebūčiau turėjusi tokios gyvenimiškos patirties kokią turiu dabar.O Tau nusidėjėle linkiu ištvermės viską užbaigti,žaizdas užgydys laikas.SĖKMĖS Tau
2008/11/28 23:37:07 23:37:07
Zmones, jus kaip is Viduramziu.Ko jus kaltinat ta moteri ir liepiat palikt ta vyra?? Ar neatrodo, kad ir jo nuomone svarbi??Jei nores paliks ta zmona nors ir su 5 vaikuciais, jei nenores NIEKAS JO NEPRIVERS.Atrodo, kad visos kurios isimyli vedusius yra sliundros.Dar susidaro ispudis, kad sitam saite visos paliktos su vaikais, todel tokia ir reakcija.Ar nesuprantat, kad vyras SKIRIASI NE SU VAIKAIS O SU ZMONA??KOKS TIKSLAS GYVENT KARTU, JEI NERA LAIMES???jEI JIS NELAIMINGAS SEIMOJ TAI VISVIEN SUSIRAS BET KOKIA IR PALIKS TA SAVO ZMONA. Durnos visai esat!
O tu autore, issiaiskink kiek laiko jis su zmona gyvena, atkreipk demesi ar jis kalba apie seima. Faktas yra- JEI JIS SUSITIKINEJA SU TAVIM NORS IR DEL SEKSO, SEIMOJ JAM NERA GERAI.IR PIRMYN!NEKLAUSIUS KVAILU BOBU KOMENTARU.SEKMES
2008/11/29 12:33:01 12:33:01
varge vargeli... labai užjaučiu ir tave ir tavo draugo žmoną. Meilėje nėra kaltės. Kas nepatyrė, nesupras, bet tai savotiška liga. Ji labai skausminga ir sunki ir vaistai nuo jos tik laikas. Tik laikas viską išspręs, išpainios ir sudėlios į savo vietas. Aš jau sveikstu... lėtai, skausmingai, bet jau galiu nebegalvoti apie tai kiekvieną akimirką. Praėjo jau beveik 9 mėnesiai. Suprantu, kad pasielgiau teisingai, kad turėjau padėti tašką, bet širdį nežmoniškai skauda iki šiol.
Stiprybės tau... Linkiu išsivaduoti iš šios ligos su kuo lengvesnėm pasekmėm tiek tau, tiek jo antrajai pusei. Jam nieko nelinkiu, nes jis žaidžia jumis abiem :(
2008/11/29 17:07:06 17:07:06
Ot ir spjausiu, kad ir gersiu.
Vadinkime daiktus jų tikraisiais vardais.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume