o kaip būna atskirai?
Vargšiuke, tada būna oficiali žmona ir tu
kodėl manote, jog esu kažkieno meilužė? man kaip tik atrodo žmona ir kartu meilužė neatsiejama, todėl ir paklausiau, kaip būna atskirai. Ačiū už paaiškinimą ir už rūpestį
jaucianti
2012/08/13 07:25:22 07:25:22
kodėl manote, jog esu kažkieno meilužė? man kaip tik atrodo žmona ir kartu meilužė neatsiejama, todėl ir paklausiau, kaip būna atskirai. Ačiū už paaiškinimą ir už rūpestį
ieva
2012/08/13 07:52:17 07:52:17
Daznai zmona ir meiluze yra du atskiri zmones.
Liepsna!
2013/08/14 00:19:37 00:19:37
Ka as galiu pasakyti as taipogi ziegnojaus,kad negaleciau susitikineti su vedusiu vyru buvau pries meiluzes! bet atsitiko taip paciai.patikekikit kaip buna kaip vyrai apsuka galva.atrodo nieko nenori daugiau pasijauti kaip devintame danguje. pati nesitikejau sito atrode negaleciau iskirti jo seimos tikrai.buvau naivi praleidau su juo graziausias akimirkas. kol jo zmonos ir vaikucio nebuvo sitoje salyje. bet kai sunkiausia kai tau tas zmogus vis labiau pradeda patikt ir pradedi jam jausti ypatingus jausmus,tiesiog pradedi pavyduliauti galvoji apie jy vis dazniau. lauki kada jis tau paskambins.. isivaizduoji kaip noretum buti su juo visa gyvenima!!! aisku mes pasikalbam apie viska pajuokaujam pabunam kaip geri draugai, bet visvien is galvos neina ismest. svarbiausiai kad jis uzsimena apie seima labai retai stengiasi nekalbeti. sako kad nori su manim testi kad jam reikia gyvenime kazko lyg ir dar jis su viena negali o as tp nenoriu man sunku vis labiau. jam as patinku as tai zinau bet kas is to. nezinau kur galva deti ka daryti pasimetus labai. ir jo santuoka tesiasi tik metus labai paskubejo gyvent. bet as jam sito pasakyti negaliu bijau apie musu santykius rimtesnius sneket.
rami
2013/11/03 13:56:08 13:56:08
Nepyk bet tamsta nusisneki, net juokas ima. sventoji
ieva
2013/11/08 13:32:02 13:32:02
Todėl, kad vedę vyrai patys geriausi - geidžiamiausi. Juos net jauniklės medžioja.