Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Mano vaikinas nori, kad pasidaryčiau abortą

Mano vaikinas nori, kad pasidaryčiau abortą

Elaida

E

4 įrašai

2008/11/13 20:46:38 20:46:38

Sveikute,
Gal gyvenime niekada daugiau neturesi galimybes tureti vaikelio, juk gims nepakartojama, nuostabi butybe,atmink jei rysies tai daryti, visa gyvenima persekios pedsakas, kad esi zmogzude, ziauru, bet tai tiesa. mama buti ne visos gali..patikek.Drauga bet kuriuo atveju gali prarasti, bet busi savimi, buk ZMOGUMI.sekmes

mergaite-lietuvaite

M

10 įrašai

2008/11/13 20:47:56 20:47:56

oi kiek patarimu... ko gero tik nedaugelis buvote tokioje situacijoje... lengva sneketi - augink viena. tavo draugui irgi stresas nes dar vaikutis buvo nelauktas... reikia duoti ir jam pasigalvoti. manau neverta skubeti is namu, kuriuose gyvenat. truputi palauk ir stebek, kaip jis - koks elgesys ir tada nuspresi ar likti kartu ar pabegti pas tevus.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/14 06:49:47 06:49:47

Yra sakoma zmogui skirta tiek,kiek jis gali pakelti,tad manau pati tikrai zinai,ka daryti...nutraukti gyvybe ne iseitis...:)

cogito

C

7 įrašai

2008/11/14 08:36:17 08:36:17

Yra siulanciu likti su vaikinu, bet sunkiai isivaizduoju kaip gyventi moteriai su zmogumi kuris norejo nuzudyti jos vaika. Kalbedami apie abortus zmones kalba apie moters teise i jos kuna, apie tevu apsisprendimo teise. Kazkaip pamirstama prigimtine vaiko teise i gyvybe. Linkiu sekmes gimdant ir auginant :)

smilgute

S

253 įrašai

2008/11/14 09:31:05 09:31:05

Dar neteko girdeti, kad tokioje situacijoje atsidurusios ir pagimdziusios veliau gailetusi, kad gimde.O kad padariusios abortus veliau baisiai gailejosi-tukstanciai!

Zygfrid

Z

878 įrašai

2008/11/15 18:26:19 18:26:19

O tu su savo galva galvok, o neklausinek bele ko is interneto. Visi cia lengvai kalba augink viena ir panasiai. O kas pagalvoja apie tave, kai jei liksi vienisa mama. Kas pagalvoja apie ta vaika, kuris gal but bus be tevo. Vat tu pagalvok, teisingiau anksciau reikejo galvoti. Kaip jaustis vaikui, kuris auga be tevo. Man seima yra didziausia vertybe. Pilnaverte seima su mama ir tevu. Ir as esu uz abortus, o ne uz naslaicius vaikus. Nezinau kokia tavo situacija, diskutuoju abstrakciai. Ir nieko tau nepatarineju. Bet is esmes neigiamai ziuriu i merginas kurios neplanuotai vienisos gimdo vaikus. Seksas yra seksas. O seima yra seima. Ir reikia ta skirti. O vaikas turi augti normalioje seimoje. PAsidomek kokios psixologines problemos atsiranda vaikams kurie auga nepilnavertese seimose. Ir tikrai vienas is tevu neatstoja dvieju. Cia tas pats pasakyti, kad du gejai gali isauginti normalu vaika. Ir kas liudniausia pilna Lietuva tokiu vienisu mamu ir vaikuciu be teveliu nepamaitintu. Tik visi vaidina kokie jie moralistai- gimdysk. O uz akiu vadina k*** visas vienisas mamas ir visiems dzin, iskaitamt valstybe, kaip ta vienisa mama gyvena.

beganti

B

157 įrašai

2008/11/15 18:49:10 18:49:10

Ji juk pati nori auginti tą vaiką. Ir kas žino, kaip dar susiklostys santykiai su vaiko tėvu.
Ir lengva tau, vyrui, patarinėti darykis abortą... Ne tavo kūne ta gyvybė užsimezgė...
O kad tu vienišas motinas laikai k***, tai nereiškia, kad ir kiti jas tokomis laiko.
O vaikas be tevo gali likti ir gimęs šeimoje. Daug dabar skyrybų ir ne visi vyrai rūpinasi vaikais po skyrybų. Tai, ką daryti su tokiais vaikais? Užmigdyti, kad užaugtų be psichologinių problemų?

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/15 19:11:23 19:11:23

visiems:problemos kurias sukuri Tu pats arba tos,kurios liecia tik Tave...yra neiveikiamos tik Tau...del ko...del to,kad tos problemos yra Tavo...savos problemos visada yra pacios baisiausios...ir uzbaigiant...nera padeties be iseities;)

paslaptis

P

4 įrašai

2008/11/15 19:22:40 19:22:40

Mieloji,
puikiai tave suprantu. Kai pastojau - man trūko mėnesio iki 18-o gimtadienio. Sprendimas, kad gimdysiu buvo mano ir tik mano, tėvai ilgai darę spaudimą nutraukti nėštumą, susitaikė ir padėjo, šiandien anūkas - didžiausias jų džiaugsmas, tėvelį jo pasirinkimu paleidom eiti savais keliais. Visos tos kalbos, kad liksi be jaunystės, profesijos ir visą gyvenimą skursi, manęs neišgąsdino. Šiandien turiu viską - prestižinę profesiją, ne vieną aukštąjį, puikų darbą, mylinčią šeimą ir svarbiausia - nuostabų sūnų, kuris ūgiu seniai lenkia mane. Visus vargus,pažeminimą ir skaumą pamiršau su augančio kūdikio juoku. Šiandien jam 15 metų ir aš tikrai tvirtai galiu pasakyti - jeigu tada nebūčiau buvusi stipri, šiandien manęs tikraisiai nebebūtų - savigrauža ir kaltės jausmas būtų nuvaręs į bedugnę. O motyvas, kad atsakau ne tik už save - padėjo išskleisti sparnus daug plačiau. Džiaukis, kad jį turėsi, kad turi tėvelius, kad turi proto, drąsos ir svarbiausia - gerą širdį. Nekreipk dėmesio į jokias apkalbas ir gąsdinimus. Didžiausios vertybės - išlikti sąžiningu sau ir sugebėti atlikti savo pareigą iki galo, o ne pabėgti nuo atsakomybės. Kada nors tavo vaikinui bus labai gėda dėl tokio poelgio. Stiprybės tau ir vaikučiui. Manau, pasirinkai teisingai.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/15 19:43:17 19:43:17

Paslaptie,pritariu Tau...niekas kitas Taves taip gyventi neprivers,kaip vaikai...vaikai-tai dziaugsmas ir geles...vaiko siela ir akys niekada nemeluoja...ypac tevam...asmeniskai as negaleciau sau atleisti,jei nutraukciau visa tai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume