Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Mano vaikinas nori, kad pasidaryčiau abortą

Mano vaikinas nori, kad pasidaryčiau abortą

DAGNUKAS

D

52 įrašai

2008/12/18 18:58:24 18:58:24

Tokiu atveju galiu is savo patirties papasakoti, buvau papuolus i tokia situacija, sprendziau ka daryti su nauja gyvybe, o man mano gydytoja sako pagalvok pagimdai vaika lieki viena, vyras palieka, aisku nelengva, arba gali pasidaryt aborta, bet tada pagalvok savaime issiskiri su tuo vyru, sukuri kita seima, vyras svajoja apie vaikus o tu negali jam ju pagimdyti, nes didele rizika pasidarius aborta dar negimdziusei, kad vaiku gali netureti, tai galiausiai galima pagalvoti kas geriau ar kad kitas vyras augins ar isvis ju netureti...

tyliai

T

282 įrašai

2008/12/18 21:21:33 21:21:33

30 metų ir dar nepasiruošęs? Oh my god... Tai kada jis pasiruoš? Aš būdamas 30 jau norėčiau turėt nors vieną vaiką :)

VIP

V

36 įrašai

2009/01/01 18:43:59 18:43:59

Gimdyk,ir kitų minčių neturėk,gyvensi su vaiko tėvu,ar su savo tėvais-nėra labai svarbu......auginau vaiką be tėvo,labai dėkinga artimiesiems už pagalbą...vienai būtų buvę kur kas sunkiau...ir mano dvidešimtmetis sūnus,sveikindamas su Naujais metais,pasakė tokius žodžius"Mama,tu pati protingiausia,pati geriausia,labai myliu tave,mamytukau"...vos sulaikiau ašaras.Tai linkiu Tau,kad Tavo vaikas pasakytų tokius žodžius.Ir niekada neleisk,kad priekaištautų Tau dėl apsisprendimo gimdyti,tavo draugas.Jei nenorės Tavo draugas kartu auginti vaikelio dabar,tai ir po dešimties metų nenorės.Jei trisdešimties taip galvoja,tai nelabai kas pasikeis ir kai keturiasdešimt sulauks....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume