Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kas jums yra neištikimybė?

Kas jums yra neištikimybė?

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/08 08:12:20 08:12:20

Iš dalies akivaizdu, kad moterims svarbiau fizinė ištikimybė ir seksiukas, o vyrams dvasinė ištikimybė ir draugystė. Vyrams tai yra kur kas svarbesni už seksiuką dalykai. Aritmetiškai abi pusės vienodos neištikimybės plotmėje. Tiek vyrai, tiek moterys yra vienodai neištikimi, jei nors kiek kažkada mokėtės aritmetikos, tai nesunku suprasti ir pripažinti. Tiek vyrai, tiek moterys, dėl tos pačios evoliucijos poreikių ir Gamtos reikalavimų yra neištikimi, nes Gamta, prigimtis verčia šlietis prie stipresnio, prie gražesnio, prie turtingesnio, prie kultūringesnio, prie labiau išsivysčiusio nei tavo žmona ar vyras duotu momentu, kurie dar yra ir pabodę, ir pabodimo sindromo prispirti. Juk ne šiaip sau buvo sukurta tema "Jeigu moteris nenori turėti nuo šio vyro vaikų? Vadinasi, suprask, kad nenori turėti nuo nekonkurentabilaus kuklaus vyro vaikų, kurio genai per prasti gražuolei, todėl pasieškoma su stipriais genais vyrukas ir pratęsiama giminė, bet gyvenama su savo teisėtu vyru, kurio vaikai negalėtų prasimušti šiam pasauly. Tokių vyrų yra labai daug, o turtingų labai mažai. Juk ne šiaip sau moterys seksualiai priekabiauja tik prie turtingų vyrų, prie direktorių, stambių akcininkų ir tas akivaizdžiai matosi darbe, naktiniame Vilniuje. Moterys irgi seksualiai priekabiauja, bet tik vyrai nesiskundžia, kartai net praeiti tokiam gigantui moterys, ypač jaunos, neduoda.

Jurga81

J

5 įrašai

2009/03/09 12:49:38 12:49:38

Buvau neistikima ir su manimi taip elgesi: Neistikimybe priesinga istikimybei. Geriau pasamprotauti is pozityvios puses. Istikimybe, manau, pagarba kitam salia taves esanciam zmogui, atsisakymas savo egoizmo - "man taip norisi" del kito. Tiesiog tai lakmusas paciam zmogui pasitikrinti - kas tu istiesu esi ir kokios tavo gyvenime vertybes. Jei renkiesi mela (neistikimybe) tai tavo ir kitos gyvenimo sritys, santykiai paremti melu. Manau tik subrendusi ir sveika asmenybe sugeba suvaldyti savo gasluma, aistras ir netvrkingus norus, o pagundu zinoma, kad neisvengiama...

Stai dar vienas geras pamastymas

Nuo musu paciu priklauso, ar pasiduosim tom pagundom

Jurga81

J

5 įrašai

2009/03/09 12:51:40 12:51:40

Pigmaleonas: Vadinasi, meilė yra seksas?

Pigmaleonai, manau jus pats jau atsaket i savo klausima, kad meile - nera seksas

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/09 13:32:40 13:32:40

[/quote]
Stai dar vienas geras pamastymas

Nuo musu paciu priklauso, ar pasiduosim tom pagundom [/quote] iš dalies esate neteisi. Nuo žmogaus libido daug kas priklauso, nuo jo seksualumo ir tt.Kaip pvz. kad ir vienoje šio forumo temoje autorius skundžiasi per mažu sekso kiekiu. Jo antroji pusė tai žino tačiau nieko nedaro. Tokiu būdu jis stumiamas į neištikimybę. Naivu būtu tikėti kad nepasiduosi (priklausomai nuo seksualumo)...
Neištikimybė man asmeniškai, tai ištikimybės sulaužymas.

Binary

B

784 įrašai

2009/03/09 14:05:48 14:05:48

swx: Nuo žmogaus libido daug kas priklauso, nuo jo seksualumo ir tt.Kaip pvz. kad ir vienoje šio forumo temoje autorius skundžiasi per mažu sekso kiekiu. Jo antroji pusė tai žino tačiau nieko nedaro. Tokiu būdu jis stumiamas į neištikimybę. Naivu būtu tikėti kad nepasiduosi (priklausomai nuo seksualumo)...
Neištikimybė man asmeniškai, tai ištikimybės sulaužymas.

Žmogus gal tuo ir skiriasi nuo gyvūno, kad gali kontroliuoti savo libido?

Na, o kas ta neištikimybė yra tai nežinau - neteko dar man jos lyg ir patirti(kogero)

secret

S

6 įrašai

2009/03/09 06:17:25 06:17:25

man is siu minetu faktu neistikimybe yra VISKAS. neistikimybe - katastrofa. taskas viskam be galimybes sugrizti atgal.
negaleciau pakesti fakto, kad mano pana flirtuoja, buciuojasi ar dar blogiau - mylisi su kazduo ir dar sako, kad mane myli...

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/09 07:32:38 07:32:38

Vadinasi, meilė yra seksas?

orchideja

O

26 įrašai

2009/03/09 14:55:20 14:55:20

Man neištikimybė yra vaikino jausmai kitai ... jausmai stiprūs ar geismas kitos na tai yra dvasinė neištikimybė bet tai smulkmena , kartais pati moteris kalta , kad jis svajoja apie kitą .... Aš daug galiu atleisti , man tokia tikra neištikimybė yra seksas ( tai yra didžiausias artumas , atsidavimas ) su kita....
Binary , o ką manai apie tokią situaciją : pora išsiskiria ....nebebendrauja... mergina mėgina gyventi toliau , norėdama užsimiršti ir prasiblaškyti nueina į pasimatymą su kitu.... bet po to nutinka taip , kad susitaiko su buvusiuoju ... ar tas jos pasimatymas kol jie buvo išsiskyrę yra labai blogai ?

swx

S

127 įrašai

2009/03/09 14:56:42 14:56:42

Matomai, jei viskas taip būtų paprasta, kažin ar mes diskutuotume šia tema...

Buvau neistikima ir su manimi taip elgesi

B

1 įrašai

2009/03/09 09:25:46 09:25:46

Neistikimybe priesinga istikimybei. Geriau pasamprotauti is pozityvios puses. Istikimybe, manau, pagarba kitam salia taves esanciam zmogui, atsisakymas savo egoizmo - "man taip norisi" del kito. Tiesiog tai lakmusas paciam zmogui pasitikrinti - kas tu istiesu esi ir kokios tavo gyvenime vertybes. Jei renkiesi mela (neistikimybe) tai tavo ir kitos gyvenimo sritys, santykiai paremti melu. Manau tik subrendusi ir sveika asmenybe sugeba suvaldyti savo gasluma, aistras ir netvrkingus norus, o pagundu zinoma, kad neisvengiama...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume