liudnas: Liko, ji raso kaip man sekas ir t.t. atrodo nepaleidzia iki galo, nori viena pabuti, o po to kai reikes sugris jei reikes. skambina, raso, ziauru, nesupranta kad is i ja negaliu tik kaip i drauge ziureti, norisi apkabinti pabuciuoti o ji atstumia.. nebezinau ka daryti. atrodo niekados jos nepamirsiu
Patariu nuoširdžiai,todėl susimastyk,nes kentėsi taip kaip aš.Man taip buvo - nepaleido iki galo,o tuo metu tik naudojosi manimi,nes buvau atsarginis variantas.Turėjo kita,o sakydavo,kad nori būti vienas,kai susipykdavo ,tai grįždavo,o aš to nežinojau,tai baisiau negu baisu.Per vėlai sužinojau.Tai gali pagalvoti kaip jam buvo gerai.Po to iš karto padėjau tašką,kad ir kaip kentėjau,nes tai būtų tesiasi iki begalybės.Pakeičiau Nr.,kad ir kaip skausmas draskė širdį ir uždraudžiau kategoriškai mane trukdyti.Kančiose buvau 2 m. Sau kaliau į galvą,kad jis manęs nevertas.Ir įsikaliau!Per pažintis susiradau draugą-fantastišką.Tai buvo kaip stebuklas ir dabar esu mylima ir mylinti.Štai taip.