Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Kaip išgyventi išsiskyrimą?

liudnas

L

4 įrašai

2011/04/16 10:31:02 10:31:02

Liko, ji raso kaip man sekas ir t.t. atrodo nepaleidzia iki galo, nori viena pabuti, o po to kai reikes sugris jei reikes. skambina, raso, ziauru, nesupranta kad is i ja negaliu tik kaip i drauge ziureti, norisi apkabinti pabuciuoti o ji atstumia.. nebezinau ka daryti. atrodo niekados jos nepamirsiu

DARIJA

D

9 įrašai

2011/04/16 19:46:58 19:46:58

Bet kuriuo atveju - geriau išsiskirti, nei gyventi su nemylimu ar buti nemylimam. O tie visi liūdesiai turi tendenciją -praeiti

Begemotas

B

2 įrašai

2011/04/17 13:04:39 13:04:39

Taigi pavasaris, susirado kitą, ne tokį "gerą" ir dėl to švytėti pradėjo. Chill, "there are more fish in the ocean" Šiaip jei sako, kad per geras esi, tai vertimas skamba: "Aš tuiu kitą". Sėkmės liūdėti, praeis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/17 15:17:09 15:17:09

liudnas: Liko, ji raso kaip man sekas ir t.t. atrodo nepaleidzia iki galo, nori viena pabuti, o po to kai reikes sugris jei reikes. skambina, raso, ziauru, nesupranta kad is i ja negaliu tik kaip i drauge ziureti, norisi apkabinti pabuciuoti o ji atstumia.. nebezinau ka daryti. atrodo niekados jos nepamirsiu

Patariu nuoširdžiai,todėl susimastyk,nes kentėsi taip kaip aš.Man taip buvo - nepaleido iki galo,o tuo metu tik naudojosi manimi,nes buvau atsarginis variantas.Turėjo kita,o sakydavo,kad nori būti vienas,kai susipykdavo ,tai grįždavo,o aš to nežinojau,tai baisiau negu baisu.Per vėlai sužinojau.Tai gali pagalvoti kaip jam buvo gerai.Po to iš karto padėjau tašką,kad ir kaip kentėjau,nes tai būtų tesiasi iki begalybės.Pakeičiau Nr.,kad ir kaip skausmas draskė širdį ir uždraudžiau kategoriškai mane trukdyti.Kančiose buvau 2 m. Sau kaliau į galvą,kad jis manęs nevertas.Ir įsikaliau!Per pažintis susiradau draugą-fantastišką.Tai buvo kaip stebuklas ir dabar esu mylima ir mylinti.Štai taip.

liudnas

L

4 įrašai

2011/04/17 18:23:34 18:23:34

zinau kad reikia kazkaip pamirsti bet nera lengva tai padaryti. pats save nuteikineju kad kazkada bus gerai nors kita puse tuo abejoja..

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/18 15:41:36 15:41:36

liudnas: zinau kad reikia kazkaip pamirsti bet nera lengva tai padaryti. pats save nuteikineju kad kazkada bus gerai nors kita puse tuo abejoja..

Niekada nebus gerai!Niekada! Sunku,labai,bet dėl savo gerovės turi tą padaryti,nes kančios nesibaigs.Tai mano patirtis!

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/04/22 10:52:30 10:52:30

Su laiku viskas užsimirš. Jei dabar paliko tai dar nereiškia, kad laikui bėgant nerasi kažko geriau

svecias5

S

1 įrašai

2011/11/21 16:45:20 16:45:20

Sunku, visa tai pakelti, pries 4 men issikyriau su drauge. Ji isejo pas kita. Prabuvom kartu 7 metus, niekaip negaliu su ta mintim susitaikyti, pamirsti ta zmogu kuriam dar dega jausmai. Kaltinu save tai ko nepadariau ir ka galbut blogai padariau, kasdien keliuosi su ta mintim kad galbut dar viskas sugris..... ir viska pradesim is naujo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/21 19:22:42 19:22:42

As irgi nezinau, kaip isgyventi issiskyrima. Nezinau, ar pasakyti paskutinius likusius zodzius, kad daiktu atidavimas-tai pasakymas viso gero. Nezinau, ar parasyti dar likusius nepasakytus zodzius. Nezinau, ko is tiesu norisi: dar tureti vilti? Ar begti tolyn neatsigreziant? Nezinau ka daryti su kruva jausmu apie tai, kad jauciuosi palikta. Atstumta.

svete2

S

12 įrašai

2011/11/21 19:24:38 19:24:38

svecias5: Sunku, visa tai pakelti, pries 4 men issikyriau su drauge. Ji isejo pas kita. Prabuvom kartu 7 metus, niekaip negaliu su ta mintim susitaikyti, pamirsti ta zmogu kuriam dar dega jausmai. Kaltinu save tai ko nepadariau ir ka galbut blogai padariau, kasdien keliuosi su ta mintim kad galbut dar viskas sugris..... ir viska pradesim is naujo.

Reikes daug laiko. labai daug laiko. sakoma, kad reikia atsisveikinimui puses tiek laiko, kiek prabuvot kartu. praejo tik keturi menesiai.
laikykis.
o viltis visada turbut lieka. ypac, jeigu buvo gera su tuo zmogum...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume