Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsiskyrimas prašau jūsų nuomonės. Rimtai. Padėkit

Išsiskyrimas prašau jūsų nuomonės. Rimtai. Padėkit

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/14 10:16:05 10:16:05

Gera diena. Esu Ignas ir išsiskyriau su panele man 20 metų. Nežinau nuo ko pradėti tad pradėsiu nuo to, kad mes vakar kalbėjomės iš po vieno mėnesio nesikalbėjimo apie mus. Šiaip mes susitikdavome ir leisdavome laisvalaikį bendrame draugų rate, tiesiog galima sakyti kaip paprasti žmonės, bet juk suprantate, kad aš matau kad ji man nerodo dėmesio ir tai mane žudo, nors ir esame išsiskyrę. Apie tai mes daug kalbėjome, ji mane paliko nes esu vaikiškas ir nesubrendęs, bent taip ji sakė iš pradžių, bet vakar vakare ji pasakė man, kad tiesiog pavargo nuo santykių pavargo nuo manęs ir, kad man jokių vilčių nesuteikia, nes dabar jei yra gerai taip kaip yra ir ji nenori jokių santykių nei sumanimu, nei su kuo nors kitu. Tai aš suprantu ir gerbiu jos sprendimą, bet paklausęs jos ar ji manęs pasiilgo? ar ji man dar ką nors jaučia? ji nieko nesako, nes man tikrai būtų geras spyris į pasturgalį jei ji man pasakytu, kad nieko man nejaučia, nenori turėti nieko bendro su manimi, galėtu pasakyti, kad jai nepatinka tas pastovus rašymas "Labas rytas! " , "Labos nakties ", bet ji to nesako. Išsiskyrimo dieną ji manęs paklausė "Ar bus galimybė, kad mes galėsime toliau bendrauti ir leisti laisvą laiką kartu? Nes aš to tikrai noriu ir man tai daryti su tavimi yra smagu, labai smagu." Dabartinėje padėtyje mes nežinome kaip mums bendrauti, nežinome ką sakyti, nes nežinome kaip galime sureguoti į kokius nors veiksmus. Esmė ta, kad aš dar ir dabar mylių aš užmigdamas galvoju apie ją ir atsikeldamas pagalvoju apie ją, ji man pasakė ta pati, nors jau esame mėnesi kaip išsiskyrę, ji pastoviai galvodavo ar aš jai parašiau labos nakties ir ar parašiau labas rytas. Ji dar netgi manęs pavydi kitoms merginoms, cituoju: "Matau tave su kita ir man tai labai nepatinka, labai..." ir pati nejučiomis prie savo draugų vadina mane "Ah tas mano Ignas, vaikiškas..." ji nuolatos jų klausinėja ką aš veikiu, kaip man sekasi ar pergyvenu. Ji dar pasakė, gal tu man nieko nedaryk, nedovanok tu saldainukų, nedaryk jokių staigmenėlių, nerašyk, gal pati suprasiu ką padariau (kažkas tokio).Dar galiu pasakyti, kad ji daug mokosi ir tie santykiai trukdo mokslams ji grįžta vėlai ir būną pavargusi. Tiesiog dabar aš nežinau ką man daryti, nes ji vakar pasakė, kad galime nebendrauti likusį mėnesį ir žiūrėti kas bus tada, bet aš jai pasakiau, kad aš perlipau per save ir pradėjau keistis ir tai mato visi mano draugai ir pažįstami, bet kad nustočiau su tavimi bendrauti... aš to negaliu padaryti... tiesiog man tai yra per sunku ir aišku aš jos paklausiu ar tu to nori , ar tikrai nori nebendrauti su manimi likusi mėnesi ji palinkčiojo nuleidusi galvą, kad nenori ir jai būtų labai sunku nebendrauti... Bet kiek aš suprantu, jeigu ji mane paliko ir aš ją erzindavau savo elgesiu ji nenorėtu visiškai su manimi nieko bendrą turėti, bet kad taip nėra. Jos pačios vyresnė sesuo nesupranta ką ji daro ir ką ji galvoja, nes pastoviai jai keičiasi nuomonės ir ji man sako, kad ji nėra apsisprendusi, tarkim : "Viskas tarp mūsų nieko nebus" p vėliau sako "Jei matysiu, kad jis keičiasi, vėl pradėsim viską."... Tad vakar kai baigėme kalbėtis aš atsistojau ir sakau eik miegoti juk tau anksti paskaitos nenoriu tavęs trukdyti ir noriu kad gerai išsimiegotum, bet ji tada atsistojo ir pasakė apkabint mane ir padėkojo man už visą tą nuostabų laiką kurį turėjome kartu ji pasakė, kad šita vasarą buvo kaip rojus ji buvo nuostabi ir jos niekada nepamirš, kad niekada nesijautė tokia mylimą, kad jai niekada nebuvo taip gera ir linksma. Tik pamiršau jos paklausti... Ar jai išsiskyrimas sunkus ar jei reikia perlipti per save, kad mane paliktu? [i:1sprnv33]P.s mes gyvename abu tam pačiame bendrabutyje ir beveik kiekvieną dieną matomės...[/i:1sprnv33] Taigi man klausimas ar man su ją toliau bendrauti leisti laisvą laiką, krėsti kvailystes kartu, žiūrėti filmus ir t.t nes ji to nori... ir aš to noriu... bet man sunku žinoti, kad ji nėra mano, kad negaliu bet kada apkabinti ir pabučiuoti... Prašau jūsų nuomonės, kaip man elgtis esu dar jaunas žmogus ir visko gerai nesuprantu, todėl norėčiau išgirsti patarimu protingu o ne tokių kaip "buk ahujiens bx siusk nx eik ieškot kitos panos" "tau reikia genį įmerkt atsigausi, susirask kokia šliundrą" , nes tikrai ją mylių, dieve kaip aš ją mylių...

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/14 13:05:15 13:05:15

trumpai apibendrinant, esi asilas, ieškokis kitos, nes šitai tu esi nulis

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/14 13:35:21 13:35:21

Jo... Puikiai tave suprantu. Mane paliko vaikinas, tačiau mes esame draugai, jis nenorėjo nutraukti bendravimo, man tai pogi sunku žinoti, jog kai jis šalia, negaliu elgtis su juo taip kaip anksčiau. Būk kantrus, matosi, kad ją tikrai myli, matosi jog ir tu jai rūpi. Būk jai draugiškas.

mergaite

M

4 įrašai

2013/11/14 15:30:50 15:30:50

Na aš susidariau tokį įspūdį, kad tu esi "atsarga" tai merginai. Ji tau nesako nei taip nei ne, nes jai gerai su tavimi, tačiau nėra blogai ir be tavęs. Turbūt tau bus nemalonu tai girdėti, bet manau, kad ji šitaip elgsis tol, kol atsiras kitas vaikinas. Tiesiog manau, kad tau reikėtų su ja pasikalbėti ir ne apie aplinkinius dalykus (kaip tu jautiesi ir bla bla bla), o tiesiog pasakyk jai, kad myli ją ir nori būti su ja, tad jai belieka nuspręst, ar ir ji šito nori (tokie atsakymai iš jos pusės, kaip: noriu, tačiau negaliu - reiškia, kad ji su tavimi būti nenori, tačiau taip pat nenori užgauti tavo jausmų). Šitokiu klausimu, kuris gal net labiau yra prirėmimas prie sienos, tu išsiaiškinsi tai, ką nori išsiaiškinti ir galėsi galbūt kurį laiką liūdnai, tačiau ramiai gyvent, nes žinosi tiesą ir ji nebeįpainios tavęs į savo žaidimus. BET tu pats turi norėti, kad su tavimi nebežaistų, linkiu gerbt save Nes paneles traukia išdidūs vyrai, o ne lengva ranka pasiekiami

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/14 16:33:40 16:33:40

šiandien ji pirma parašė man iš po to pasikalbėjimo, ir pakvietė pas save su draugais daryti vakarienės. Tiesiog aš su ją bendrausiu toliu ir žiūrėsiu kas gausis. Tiesiog žinau vieną pasakymą "Ir pati didžiausia meilė blėsta jei jos niekas nebrangina"

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/14 16:35:35 16:35:35

Mergaite: Na aš susidariau tokį įspūdį, kad tu esi "atsarga" tai merginai. Ji tau nesako nei taip nei ne, nes jai gerai su tavimi, tačiau nėra blogai ir be tavęs. Turbūt tau bus nemalonu tai girdėti, bet manau, kad ji šitaip elgsis tol, kol atsiras kitas vaikinas. Tiesiog manau, kad tau reikėtų su ja pasikalbėti ir ne apie aplinkinius dalykus (kaip tu jautiesi ir bla bla bla), o tiesiog pasakyk jai, kad myli ją ir nori būti su ja, tad jai belieka nuspręst, ar ir ji šito nori (tokie atsakymai iš jos pusės, kaip: noriu, tačiau negaliu - reiškia, kad ji su tavimi būti nenori, tačiau taip pat nenori užgauti tavo jausmų). Šitokiu klausimu, kuris gal net labiau yra prirėmimas prie sienos, tu išsiaiškinsi tai, ką nori išsiaiškinti ir galėsi galbūt kurį laiką liūdnai, tačiau ramiai gyvent, nes žinosi tiesą ir ji nebeįpainios tavęs į savo žaidimus. BET tu pats turi norėti, kad su tavimi nebežaistų, linkiu gerbt save Nes paneles traukia išdidūs vyrai, o ne lengva ranka pasiekiami

Man ji sakė kad nebenoriu suteikti vilčių, nenoriu dabar jokių santykiu su nieko... laikas parodys manau kaip čia bus, bet ačiū už nuomonė tikiuosi jų dar sulauksiu

Svetė

S

256 įrašai

2013/11/14 17:36:49 17:36:49

Igniuks: šiandien ji pirma parašė man iš po to pasikalbėjimo, ir pakvietė pas save su draugais daryti vakarienės. Tiesiog aš su ją bendrausiu toliu ir žiūrėsiu kas gausis. Tiesiog žinau vieną pasakymą "Ir pati didžiausia meilė blėsta jei jos niekas nebrangina"

Ignai, suprantu, kad tau sunku patikėti, kad viskas gali taip baigtis... o ko tu tikiesi būdamas šalia? eidamas ten, kur yra ji?
Tiesa ta, kad ją myli... o ji, atrodo, nejaučia to paties. Kai esi su savo žmogumi, viskas savaime pasidaro aišku. O tai ką aprašai norėtųsi pavadinti "tąsymusi". Tad, jeigu manai, kad daug laiko savo gyvenime turi, kad gali "tąsytis" santykyje pagal jos nuotaikas - tai tada - tai ir daryk. Iš to ką rašai, tai ji elementariausiai negerbia nei tavęs, nei jūsų santykio. Nors pirmiausiai - tai turbūt negerbia savęs, jeigu taip elgiasi su tavimi.
Kai sutiksi savo merginą, ją pažinsi iš to, kad tu su ja norėsi būti taip pat, kaip ir ji su tavimi ir nei vienas neieškosite kitų santykių papildymui, ir nei vienas nenorės "tąsytis", nes abu vienodai branginsite laiką, kuriame esate ir abu norėsite kurti santykį.
Linkiu kantrybės išlaukiant savojo susitikimo

patareja

P

11 įrašai

2013/11/14 20:58:19 20:58:19

Labas Ignai, zinok, as manau kad ji nuo taves pavargo, todel ir nenori rimtu santykiu su tavimi, bet Ji tave myli, galiu lazintis, tu jai rupi.
Taciau kartu tu ja labai erzini savo vaikiskumu, kadangi jai reikia subrendusio zmogaus ( pats tai buvai uzsimines). Per daug lendi jai i akis, turetum elgtis taip kaip ji nori, bandyti pasikeisti ta linkme, kuri jai bus priimtina, tik neaisku, ar tai pasitvirtins, tai tik bandymas.
Sunku man paaiskinti kaip turetum pasikeisti, tiesiog turi nusiimti vaikiskus akinius, pradet mastyt realiai, galvoti apie ateiti, gerai mokytis pats, uzsiimti kazkuo, kas tau padetu jaustis savimi, kas tau idomu, kazkuo nauju.
Svarbiausia, be panikos, niekur ji nedings, gyvenate arti viens kito, ji grys )) sekmes pokyciuose

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/15 17:34:08 17:34:08

patareja: Labas Ignai, zinok, as manau kad ji nuo taves pavargo, todel ir nenori rimtu santykiu su tavimi, bet Ji tave myli, galiu lazintis, tu jai rupi.
Taciau kartu tu ja labai erzini savo vaikiskumu, kadangi jai reikia subrendusio zmogaus ( pats tai buvai uzsimines). Per daug lendi jai i akis, turetum elgtis taip kaip ji nori, bandyti pasikeisti ta linkme, kuri jai bus priimtina, tik neaisku, ar tai pasitvirtins, tai tik bandymas.
Sunku man paaiskinti kaip turetum pasikeisti, tiesiog turi nusiimti vaikiskus akinius, pradet mastyt realiai, galvoti apie ateiti, gerai mokytis pats, uzsiimti kazkuo, kas tau padetu jaustis savimi, kas tau idomu, kazkuo nauju.
Svarbiausia, be panikos, niekur ji nedings, gyvenate arti viens kito, ji grys )) sekmes pokyciuose

Dabar aš jei nerašau tai pati parašo dienos metu, kas įvyko pasidalina kokia naujiena ir labai pabrėžia tą "draugė". Tarkim "Vadinasi labai nori turėti žioplą draugę", nes aš ją pavadinau žiopliuke. Aplamai ar čia gerai, kad ji pati man parašo ?

patareja

P

11 įrašai

2013/11/15 18:17:30 18:17:30

Kad pati paraso tai aisku gerai, ji taves negali pamirsti.
Bet ji labai akcentuoja save tau kaip DRAUGE, tai reiskia, jog ji nusiteike su tavimi buti tik draugais. Pries kiek laiko jus issiskyrete?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume