2013/09/20 14:45:53 14:45:53
Iš komentarų margumyno galima suprasti, kad niekas autorės situacijos smulkmenų nežino, ir tik ji viena gali nustatyti reikalingumą tęsti santykius ar ne. Iš jos posto rimtos priežasties skyryboms aš neįžiūrėjau... Gal kaip ir rašė čia kažkas: spontaniškai suėjo, spontaniškai ir išsibėgiojo...
2013/09/21 14:34:52 14:34:52
O kaip vaikas??? Kiek turiu draugiu, kuriu tevai skyresi, tai visos sake, kad skyrybos jei ir bus tai tik po vaiko pilnametystes, nes tai, ka isgyvena vaikai yra siaubinga ir niekam to nelinketu. Manau kad turi bandyti gelebti santuoka ir tik tada kai isbandysi absoliuciai viska ir galesi nuosirdizai sau pasakyti, kad tikrai nebera jokiu variantu, tik tada galesi priimti toki zingsni. Turek nors kiek atsakomybes.. Net ir kai tevai nesirupina savo vaikais, vaikui visvien reikia JU ABIEJU!
2013/09/21 14:49:13 14:49:13
tai kad cia santuokos tai nera. Nei vienas is tevu neprieme sprendimo nei del vaiko, nei del saves sudaryti santuoka. Tai yra skudurus sumete sugyventiniai,ne daugiau. Nei finansine, nei juridine prasme, jokia absoliuciai, tai nera santuoka. Tik yra gimes vaikas pas 2 zmones, miegancius bendroje lovoje ir tai naturalu. Jei zmones butu noreje seimos ir santuokos, tai butu ir sudare. O dabar net nesiruose ir gyvena atskirus gyvenimus po vienu stogu. O vaikui tai dar blogiau. Nei seimos pavyzdzio, nei tarpusavio pagarbos ir meiles. Ta moteriske tai net ir teisiu jokiu neturi i nieka kaip sugyventine.
2013/09/21 14:52:34 14:52:34
Voila: Ta moteriske tai net ir teisiu jokiu neturi i nieka kaip sugyventine.
Drįsčiau nesutikti. Ne vienas atvejis mano pažįstamų aplinkoje buvo, kai negali išvaryti tos sugyventinės lauk iš grynai savo namų,nes boba su vaiku neturi kur gyvent... Vaikų teisių tarnybos ir panašios nesąmonės tada puola.
2013/09/21 14:58:10 14:58:10
nusisnekat cia visi. Kiek mano draugu su draugem gyvena, tai tam ir gyvena, kad pasitikrinti ar tinka santuokai ar ne. Ir jokios cia ne seimos kol nesusituoke. Kiti tai kas keli metai vis su kitom pagyvena. Vienas ir vaika buvo uzstates netycia panai. Tai alimentus moka jai ir viskas, vaika lanko ir dabar abu ruosiasi su naujom tuoktis.Tai tada ir bus seimos. Cia moteru tokia logika, kad jei kartu apsigyvena, tai seima. O bachurai taip niekad negalvoja.Vaika aisku tures padeti islaikyti, nes tevas yra.
2013/09/21 14:59:39 14:59:39
Svečias: Voila: Ta moteriske tai net ir teisiu jokiu neturi i nieka kaip sugyventine.
Drįsčiau nesutikti. Ne vienas atvejis mano pažįstamų aplinkoje buvo, kai negali išvaryti tos sugyventinės lauk iš grynai savo namų,nes boba su vaiku neturi kur gyvent... Vaikų teisių tarnybos ir panašios nesąmonės tada puola.
tai gal namus bendrai nusipirke, o is savo namu visada boba iseis pati su cemodanais. Vaikas tai gali pas teva likti gyventi.
2013/09/21 15:06:30 15:06:30
Svečias: Svečias: Voila: Ta moteriske tai net ir teisiu jokiu neturi i nieka kaip sugyventine.
tai gal namus bendrai nusipirke, o is savo namu visada boba iseis pati su cemodanais. Vaikas tai gali pas teva likti gyventi.
Trumpai: moteris atėjo gyvent į vyro namus, ten prisirašė, atėjo su savo vaikais nuo kito vyro, jie irgi buvo prirašyti naujojo vyro namuose. Atsirado ir savas vaikas. Tada pykčiai, bet išvyt negali, nes vaikai neturi namų. Visokios instutucijos puola, teismai, žmogus niekaip negali iš SAVO namų išvyt bobos.
2013/09/21 15:10:24 15:10:24
Vyras gali isvyt ta boba su jos vaikais nuo kito vyro. Jis atsakingas tik uz savo vaika ir negali palikti be pastoges tik savo vaiko. O ana boba is kur atejo, ten ir iseis. Ir jos vaikais nuo kito vyro turi rupintis anu vaiku tevas.
2013/09/21 15:35:47 15:35:47
Užtat čia ir reikia vengti moterų su vaikais, nes prilimpa kaip lapai, įlenda į namus ir paskui niekaip neiškrapštysi, tik bėdos turėsi. Visos jos barakūdos paskutinės. Aš tai seniai sau pasakiau - jokių bobų su vaikais, kryžių uždėjau.
2013/09/21 15:54:31 15:54:31
Svečias: Vyras gali isvyt ta boba su jos vaikais nuo kito vyro. Jis atsakingas tik uz savo vaika ir negali palikti be pastoges tik savo vaiko. O ana boba is kur atejo, ten ir iseis. Ir jos vaikais nuo kito vyro turi rupintis anu vaiku tevas.
Taip galvodamas tik nepakliūk į tokią situaciją. Logiškai mąstant, turėtų būt taip, kaip ir sakai, bet realybė kitokia.
Patarimas visiems: jei jau įsileidžiat bobą į savo namus, jokių priregistravimų tuose namuose negali būti, tegul būna registruota kitur. O jei priregistruosit ir jos vaikus, tai iškart galit kilpą sau rišt
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume