http://www.youtube.com/watch?v=QwXDIinsNHo
Gal pasikeis kai kuriu zmoniu poziuris po sio video. Verta paklausyti ir kitu sio vyruko pasakojimu.
1366533079
2013/05/17 13:06:14 13:06:14
http://www.youtube.com/watch?v=QwXDIinsNHo
Gal pasikeis kai kuriu zmoniu poziuris po sio video. Verta paklausyti ir kitu sio vyruko pasakojimu.
ieva
2013/05/19 19:06:52 19:06:52
Ko jis taip rėkia ir pyksta?
Ir to psichopato dar kažas klausosi???? Žmonės, ar jūs neturite ką veikti? Šiais laikais pilna isokių profesionalių knygų, kam čia terštis tokiais pezalais?
deepsorrow
2013/05/19 19:42:10 19:42:10
Kokios dar programos, jeigu būtų toks paprastai ir lengvai apibrėžiamas dalykas jau seniai būtų aktyvuotas dirbtinis intelektas - dirbtinis protas. O jo kaip matome nėra apart tų nevykusių bandymų, kuriuose jis priima savo sprendimus, pagal iš anksto apibrėžtas taisykles, kas ir bandoma primesti šiame video.
Kodėl moterys vienišos:
a) vis blaškosi ir bando surasti tą patį geriausią variantą;
b) vis ieško didesnio ir gražesnio pinigų "kapšo"
c) jos siekė finansinės nepriklausomybės- dabar ją turi, tačiau nori, kad ir partneris būtų lygiavertis. Vyrai pagrinde susiranda pastovias drauges dar mokykloje ar studijų metais, tad tų dabar turinčių padorų kapitalą ir dar laisvų yra labai nedaug, plius nepamirškime amžiaus kriterijaus. Iš esmės susidaro trys grupės - laisvi, bet per jauni arba neataugę jūsų lygio, tinkami, bet jau užimti ir lyg ir tinkami, bet arba smarkiai vyresni arba baisūs, kaip velniai. Apie du pastaruosius nekalbėsiu, čia viskas priklauso nuo pačios moters moralės normų ir vertybių, o apie pirmą gal galima ir plačiau - jauni vaikinukai, vieniši, kol kas nieko nepasiekę, bet moterys juos atmeta arba dėl amžiaus arba dėl to, kad tiesiog nesugeba įžvelgti perspektyvos - kad tai būtent tas tinkamas partneris, o mano lygį "pasieks" ir "priaugs" per artimiausius kelis metelius.
Su vyrais irgi beveik identiška situacija tik gal skirtumas tame, kad visgi vyrai Lietuvoje kol kas statistiškai uždirba daugiau ir jų yra kiek mažiau nei moterų, todėl dalis yra linkę naudotis tokia susidariusia padėtimi ir nesaistyti savęs pastovumu, o "ragauti" įvairovės. Prie to prisideda ir begalės "tabu" vyrui išnykimas, bei technologijų pagalba, kuri leidžia vyrui labai lengvai pasirūpinti savimi, kas anksčiau lyg ir buvo laikoma žmonos privalumais.
ieva
2013/05/20 10:40:52 10:40:52
Manau, kad klaidingos nuostatos ir apibendrinimai trukdo būti atviram ir nepraplėčia suvokimo lauko, neleidžia išeiti iš savo "žinojimo - įsitikimų ir negalėjimo" rato.
Nematau jokių problemų nei vyrams, nei moterims susipažinti ir bendrauti. Klausimas tik kiekvienam asmeniškas, ar sugebu susipažinti, pažinti ir draugauti ? Jei esu vienišas/a ir tai manes netenkina, kažkas yra su manimi ne taip, todėl reikia pradėk nuo saves: gilintis, keisti nuostatas, ieškoti atsakymų, pastrigimų, t.y. keistis ir augti .
AšA
2013/05/21 09:13:22 09:13:22
Kiek tekę matyti, pas vyrus, kurie nori, bet niekaip neranda santykių, pastoviai yra kažkas ne taip. O kai pabandai pasakyti, įsižeidžia. Jų pozicija yra tokia "Esu toks, koks esu ir nesikeisiu". Bravo Kad tik jiems gerai. Paprastai ta problema būna įvairiausiais būdais pasireiškiantis labai didžiulis nepasitikėjimas savimi, pasyvumas, drąsos, vyriškumo, dominavimo trūkumas.
deepsorrow
2013/05/21 19:49:57 19:49:57
Tai tada gal reikia išskirti paprasčiausiai tris problemines grupes - tie, kurie yra pasiekę tam tikrą statusą ir ieško panašaus partnerio, tie kurie ieško princo ar princesės, nors patys net piemenaut netinkami, bei tie kuriems drovu net pasižiūrėti į patinkančio asmens pusę , nekalbant jau apie pokalbį ar pažinties mezgimą.
ieva
2013/05/21 19:59:58 19:59:58
DAŽNIAUSIAI SAVE JIE PRISKIRIA 1 GRUPEI, O REALIAI YRA ANTROJE.
patareja
2013/05/21 20:19:21 20:19:21
Jie gali sneket, bet jei vyras nevyriskas vidumi tai jis nevyriskas. Tikras vyras drasiai asistuoja, dominuoja, siekia uzkariauti moteri, paima ja lovoje ir nurodo savo taisykles Pasyvus, su viskuo susitaikantis, aistros nerodantis vyras yra nevyriskas. Dar kaip kita grupe galima isskirti vyrus, su kuriais nieko daugiau nenuveiksi apart sedejimo kavineje ir kino. Tokie vyrai ziauriai nuobodus. As kaip moteris galiu siulyti laiko leidima, bet kodel tureciau? Tikras vyras yra iniciatyvus/ dar DP labai gera mada tarp kai kuriu Apsikeiti keliais laiskais ir palieka savo numeri Mazdaug "ateikt ir uzkariauk mane " Man zinute parasyt ar paskambint tikrai nera sunku, bet kodel tureciau ta daryt? Tas vyras parodo, kad nera vyriskas, jis pasyvus. O vyras, kuris aktyviai siekia, tiesiog varo is proto Ir ne tik mane...
deepsorrow
2013/05/21 20:32:32 20:32:32
Kam asistuoti jeigu tam nėra reikalo, matosi iškarto, kurią moterį reikia imti, kaitinti ir kalti, kol karšta, bei tas su kuriomis iš mandagumo pratemt tą laiką ir apsikeitus banaliom, mandagiom frazėm užmiršt. Netaikau niekam konkrečiai, bet netgi jei ir esam patrauklūs, žavingi ir kitaip viliojantys, visgi pasilieka dar ir tai - kaip atrodom kito akimis ir kiek jų skonio esame.
Čia dauguma moterų ir dalis vyrų labai nusivylę ar bent jau taip teigia, atseit labai prasta situacija DP. Na aš galiu pasakyti tik tiek - jei po vieno, kito laiško bėgat susitikt, tai aišku, kad bus nusivylimų. Pabendraukit ilgiau ir bus iškarto aišku su kuo verta susitikti ir su kuo ne. Nesu nusivylęs nė vienu susitikimu.
ieva
2013/05/21 20:51:09 20:51:09
Nekalbejau apie situacija, kai zmogus nedomina. O situacija, kai susidomejimas lyg ir jauciasi, bet toks uzmetimas, kad patinki, bet dabar tu manes siek Ir dar daug tokiu, kuriu norisi siekti, ar visgi tokia moteris tik jusu fantazijose egzistuoja, bet ne realybeje?