Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

Juta

J

21 įrašai

2013/05/09 19:54:47 19:54:47

Svečias: Keista, bet as manau, kad tiek Juta , tiek Elona tas pats zmogus. Tiesiog raso cia, kad foruma prikelti ir tiek. Nu ner gyvybes tose temose, kaip nuo lubu nukabinta, o gal zmones dabar tokie bejausmiai, kad asmenines dramas sprendzia lyg algebros uzdavinius. Galima zinoma ir taip ,jei kalbeti apie visiskai svetimus zmones, o is to kas parasyta as supratau, kad taip ir yra. O jeigu taip, tai koks skirtumas kaip tas vyras elgiasi. Bet jei vis tik tai tiesa, tai as suprantu, kodel vyras taip elgiasi.

Man jūsų postas keistas. Tikrai aš ne Elona, net nieko panašaus nėra. Skaičiau jos temą, visai kitoks stilius ir problema kita. Nieko sau, bejausmiai žmonės. Juk visi skirtingi, kažkam rūpi tas, kažkam anas. Nereikia viską į lentynas sudėlioti. Kokia gyvybė turi būti temoje? Kai žmogus atveria savo skaudulį forumui, jums tai ne gyvybė? Gal jums mano problema juokinga, tada tik galiu už jus pasidžiaugti. Ką norite pasakyti apie "svetimus žmones"? Rašau apie save ir savo vyrą, kur čia tie svetimi? Ir kodėl gi tas vyras taip elgiasi, pasidalinkite savo mintimis? Būsiu lb lb dėkinga.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/09 19:56:43 19:56:43

be saibu:

Ar nepanaši situacija?

Kažkaip nepanaši. Bet juokinga šiek tiek.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/09 20:04:51 20:04:51

Svečias: Jei vyras smailas prie moterų, ir tame nemato nieko blogo, net pačiai pasakius, jog toks elgesys skaudina, nekeičia savo elgesio, gal vertėtų atsisakyti tokių baliukų ir susiėjimų, iš kurių atsinešama nuoskauda ir bloga nuotaika.Ar jums pačiai tokie baliukai reikalingi. Apeiti tai, kas pačiai nemalonu. Bendraukite su tais žmonėmis, kuriais pasitikite ir su kuriais gera..Jūs vyro elgesio nepakeisite, jei jis pats nenorės keistis, nenorės suprasti, kaip jaučiatės jūs. Ar taip bus geriau - laikas parodys.

Geras klausimas, ar man pačiai tokie baliukai reikalingi. Jie susiję su mano vaikais, kurie kartais gyvena pas ex vyrą ir ten švenčiami jų gimtadieniai, nes ten erdvu, nuosavas gamtos plotas. Dėl vaikų aš ir dalyvauju. Be to neturiu nuoskaudos ex`ui. Vaikams bus geriau jei mes gražiuoju. O baliuje galiu patikrinti savo vyrą, kiek jis patikimas. Gal ir aš kiek kalta, nes nesėdžiu į jį įsikibusi visą vakarą. Jam toks elgesys gali pabosti (taip manau). Duodu jam laisvę ir matau kaip jis ją panaudoja. O jis vis tiek šliejasi prie manęs, o kai aš jį švelniai atriboju nuo savęs trumpam, tada jis ir puola atsipalaiduoti. Bet tai juk normalu nebūti įsikibusiai į vyrą nuolat? Man juokinga ir net gėda būtų jį "ganyti", laikyti ant trumpo pavadėlio. Čia norėčiau vyrų nuomonės: ar jums patinka, kai jūsų moteris per vakarėlį nuo jūsų neatlimpa, nuolat sukiojasi čia pat?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/09 20:26:52 20:26:52

Tai viskas tvarkoj, patikrinot ant ilgo pavadžio. Iki kito karto. Kaip viskas klosis pamatysit per kitą baliuką. Juk su vyru jau pašnekėjot. Svarbiausiai žinoti, kad pranašesnė, tik ar nuo to lengviau.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/09 20:46:31 20:46:31

Svečias: Tai viskas tvarkoj, patikrinot ant ilgo pavadžio. Iki kito karto. Kaip viskas klosis pamatysit per kitą baliuką. Juk su vyru jau pašnekėjot. Svarbiausiai žinoti, kad pranašesnė, tik ar nuo to lengviau.

Bet kaipgi jūs mano vietoj darytumėt? Ironija gerai tada kai žinote teisingą atsakymą...

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/09 21:08:50 21:08:50

Jūta:
Svečias: Tai viskas tvarkoj, patikrinot ant ilgo pavadžio. Iki kito karto. Kaip viskas klosis pamatysit per kitą baliuką. Juk su vyru jau pašnekėjot. Svarbiausiai žinoti, kad pranašesnė, tik ar nuo to lengviau.

Bet kaipgi jūs mano vietoj darytumėt? Ironija gerai tada kai žinote teisingą atsakymą...

Taip, aš žinau atsakymą. Šnekėčiausi su savo vyru apie tai. Jūs tik pati turite matyti, ar jam būdingas tos elgesys. Jei net po pasikalbėjimo jokio pasikeitimo nebus, tada belieka arba nežiūrėti, kaip kitas šokdina, arba išvadas pasidaryti, jei tai per skaudu. Man skaitant nepatiko, kad jūs iškart iškėlėte savo pranašumą. Na pašokdina tie vyrai per balius, ir į lūpas pakšteli, galantiškesni į ranką pabučiuoja. bet tik tiek. Ar moteris tada jam turėtų per veidą trenkt? O gal jūs pati per daug pavydi ir smulkmeniška?

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/10 12:10:59 12:10:59

Svečias: O gal jūs pati per daug pavydi ir smulkmeniška?

Manau, didžiausias priešas yra baimė.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/10 15:55:47 15:55:47

be saibu:
Svečias: O gal jūs pati per daug pavydi ir smulkmeniška?

Manau, didžiausias priešas yra baimė.

Man ne baimė. Nepagarba - štai kur mano priešas. Žinau kad viena ilgai neužsibūsiu...Kai nėra pagarbos, nėra ir santykių, kuriuos norisi auginti.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/10 16:02:26 16:02:26

Svečias:
Taip, aš žinau atsakymą. Šnekėčiausi su savo vyru apie tai. Jūs tik pati turite matyti, ar jam būdingas tos elgesys. Jei net po pasikalbėjimo jokio pasikeitimo nebus, tada belieka arba nežiūrėti, kaip kitas šokdina, arba išvadas pasidaryti, jei tai per skaudu. Man skaitant nepatiko, kad jūs iškart iškėlėte savo pranašumą. Na pašokdina tie vyrai per balius, ir į lūpas pakšteli, galantiškesni į ranką pabučiuoja. bet tik tiek. Ar moteris tada jam turėtų per veidą trenkt? O gal jūs pati per daug pavydi ir smulkmeniška?

Šnekėjausi, šnekėjausi ir ne kartą. Nieko blogo tame jis nemato. Savo pranašumą matau tik prieš ex`o žmoną, nes ji yra vedusių vyrų viliotoja. Per daug pavydi? Nemanau, nes specialiai nestebiu ką ir su kuo jis daro. Viskas netikėtai išryškėjo. Niekad nebuvau pavydi, va gal dėl to jis taip ir elgiasi, nes matau kaip džiaugiasi kai aš vis tik pavydžiu. Nusprendžiau tą patį padaryti. Jau greitai dar vienas balius, su kita publika... Pamatysim kaip jam patiks pakštelėjimai, "jodinėjimai" ir kiti fintai, skirti iš manęs ne jam

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/11 07:23:57 07:23:57

Jūta:
Svečias: Jei vyras smailas prie moterų, ir tame nemato nieko blogo, net pačiai pasakius, jog toks elgesys skaudina, nekeičia savo elgesio, gal vertėtų atsisakyti tokių baliukų ir susiėjimų, iš kurių atsinešama nuoskauda ir bloga nuotaika.Ar jums pačiai tokie baliukai reikalingi. Apeiti tai, kas pačiai nemalonu. Bendraukite su tais žmonėmis, kuriais pasitikite ir su kuriais gera..Jūs vyro elgesio nepakeisite, jei jis pats nenorės keistis, nenorės suprasti, kaip jaučiatės jūs. Ar taip bus geriau - laikas parodys.

Geras klausimas, ar man pačiai tokie baliukai reikalingi. Jie susiję su mano vaikais, kurie kartais gyvena pas ex vyrą ir ten švenčiami jų gimtadieniai, nes ten erdvu, nuosavas gamtos plotas. Dėl vaikų aš ir dalyvauju. Be to neturiu nuoskaudos ex`ui. Vaikams bus geriau jei mes gražiuoju. O baliuje galiu patikrinti savo vyrą, kiek jis patikimas. Gal ir aš kiek kalta, nes nesėdžiu į jį įsikibusi visą vakarą. Jam toks elgesys gali pabosti (taip manau). Duodu jam laisvę ir matau kaip jis ją panaudoja. O jis vis tiek šliejasi prie manęs, o kai aš jį švelniai atriboju nuo savęs trumpam, tada jis ir puola atsipalaiduoti. Bet tai juk normalu nebūti įsikibusiai į vyrą nuolat? Man juokinga ir net gėda būtų jį "ganyti", laikyti ant trumpo pavadėlio. Čia norėčiau vyrų nuomonės: ar jums patinka, kai jūsų moteris per vakarėlį nuo jūsų neatlimpa, nuolat sukiojasi čia pat?

Tai vaiku gimtadienis pas jus dar ir svingeriu tusovke? " Maladiec mamaša!" Uzuojauta vaikam.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume