Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/08 21:31:48 21:31:48

Braliukas - lenkiu galvą, mano sarkastišką pasisakymą supratot

Jūta:
Man patinkate, Deepsorrow, savo požiūriu. Nieko nesmerkiate, sakote kaip yra. Ačiū labai. Ir visiems atsiliepusiems su nuomone ačiū. Spręsti turime mes patys, bet jei patirties trūksta, tada kreipiamės į tuos, kurie daugiau patyrę. Nieko čia bloga nematau.

Jūta, juk nėra tikslo slėpti savo tikrųjų minčių ir emocijų. Jeigu negali būti atviras sau, tai negalėsi būti atviras ir kitiems. O jūsų minimą situaciją esu ir pats nekartą patyręs ir iš tikro susimąsčiau tik tada, kai sutikau panašaus temperamento merginą. Supratau, kaip tai gali būti nemalonu ir dabar visada prieš elgdamasi pagalvoju, kaip jausčiausi aš pats, prieš iškrėsdamas kokį naują flirtą

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/08 21:40:37 21:40:37

Is tu kitu. Ale sekmingu su skirtingais poziuriais.
Kodel tau to negalima?! Paziurek i savo atsakyma kas yra sekme.

Pradesi flirtuoti, itaisysi baime. Maza tai manipuliacija. Zaidimas i pogrindi.
Velu siandiena. Rytoj anekdota papasakosiu apie medziotoja kuris i miska atejo visaine medzioti...

Juta

J

21 įrašai

2013/05/08 21:42:13 21:42:13

deepsorrow: Braliukas - lenkiu galvą, mano sarkastišką pasisakymą supratot
Jūta:
Man patinkate, Deepsorrow, savo požiūriu. Nieko nesmerkiate, sakote kaip yra. Ačiū labai. Ir visiems atsiliepusiems su nuomone ačiū. Spręsti turime mes patys, bet jei patirties trūksta, tada kreipiamės į tuos, kurie daugiau patyrę. Nieko čia bloga nematau.

Jūta, juk nėra tikslo slėpti savo tikrųjų minčių ir emocijų. Jeigu negali būti atviras sau, tai negalėsi būti atviras ir kitiems. O jūsų minimą situaciją esu ir pats nekartą patyręs ir iš tikro susimąsčiau tik tada, kai sutikau panašaus temperamento merginą. Supratau, kaip tai gali būti nemalonu ir dabar visada prieš elgdamasi pagalvoju, kaip jausčiausi aš pats, prieš iškrėsdamas kokį naują flirtą

Deepsorrow, jūs buvote mano vyro vietoj? O jūsų sutikta mergina viliokė, taip sakant? Pamačiau, kad vieniems tas flirtas nieko nereiškia, tik žaidimą, atsipalaidavimą, kaip jie patys sako. Kitiems, tokiems kaip man, ir jų dauguma, reiškia neigiamą dalyką, kurio jie netoleruotų. Mano vyras sako, kad nesubrendę dvasiškai žmonės tame dalyke pamatytų kažką nepadoraus... Kaip jums tokia jo nuomonė?

Juta

J

21 įrašai

2013/05/08 21:45:08 21:45:08

Be saibu: Is tu kitu. Ale sekmingu su skirtingais poziuriais.
Kodel tau to negalima?! Paziurek i savo atsakyma kas yra sekme.

Pradesi flirtuoti, itaisysi baime. Maza tai manipuliacija. Zaidimas i pogrindi.
Velu siandiena. Rytoj anekdota papasakosiu apie medziotoja kuris i miska atejo visaine medzioti...

Ačiū, Be saibu. Man galima, bet mano vyras iš karto traktuos kaip neištikimybę. man to nereikia. Taip, tai manipuliacija, bet geriau nieko nesugalvoju šiandien. Dar pamąstysiu apie viską. Lauksiu anekdoto. Labos nakties

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/08 21:47:09 21:47:09

deepsorrow: . Supratau, kaip tai gali būti nemalonu ir dabar visada prieš elgdamasi pagalvoju, kaip jausčiausi aš pats, prieš iškrėsdamas kokį naują flirtą

Pavarei cia. Su sarkazmu pries du tukstancius metu.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/08 21:53:25 21:53:25

Jūta:
Dėl kitų nesupratau klausimo. Apie kitas moteris klausiate, kas man iš jų? Sėkmė yra kai santykiai patenkina ir žmogus jaučiasi jei ne laimingas, tai bent patenkintas savo santykiais su kitu. Nesakau kad be ginčų, bet neištikimybei neturi būti vietos santykiuose. Jau turėjau tokią šeimą, nebenoriu dar viską iš naujo. Jei vyras ar moteris dėmesio siekia bet kokiais būdais, kurie net žeidžia tavo žmogų, tada kas tai? Gerai, egoizmas. Bet nuo to ar man geriau, kad kitu vardu pavadinau? Kitų būdų? Sakoma, nuo ko susirgai, tuo ir gydykis. Mano pažįstama vyro pavydą gydė tuo, kad flirtavo per balius su kitais. Sakė, padėjo. O aš tik noriu pažiūrėti savo vyro reakciją, kai aš flirtuosiu su kitu. Tada paaiškės daug kas. Man irgi gal tuoj pradės dėmesio trūkti. Kodėl man to paties negalima? Aš noriu net su kuo nors susipažinti, taip, kavutės pašnekesiams...

Vat čia ir pasireiškia ta kvaila situacijos sprendimo problema. Šiaip jau toks žmogus nėra linkęs į neištikimybę, tiesiog į patį procesą, t.y. - ne į rezultatą, o greičiau į patį žaidimą. Manau sureaguos smarkiai, nuo temperamento priklauso ar akivaizdžiai ir kaip ilgai laikys tai mintyje. Jūta gal geriau pasakykite, kad tai jums nepatinka, jei esate svarbi bus bandymai kažką keisti

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/08 22:23:22 22:23:22

Jūta: Deepsorrow, jūs buvote mano vyro vietoj? O jūsų sutikta mergina viliokė, taip sakant? Pamačiau, kad vieniems tas flirtas nieko nereiškia, tik žaidimą, atsipalaidavimą, kaip jie patys sako. Kitiems, tokiems kaip man, ir jų dauguma, reiškia neigiamą dalyką, kurio jie netoleruotų. Mano vyras sako, kad nesubrendę dvasiškai žmonės tame dalyke pamatytų kažką nepadoraus... Kaip jums tokia jo nuomonė?

Nebuvau jūsų vyro vietoje, bet elgesys buvo panašus. Kaip sakoma reikia pačiam paragauti savo vaistų, kad pajustum ką tai reiškia. Tik paskui supratau, kad mano neadekvatus elgesys "nužudė" didžiąją dalį santykių su potencialiomis partnerėmis. Nebūtinas nepadorumas, tiesiog nori, nenori iššoka lyg ir ne pagarba artimam. Šiaip ir nėra paprasta tai valdyti - savimi pasitikintis žmogus spinduliuoja stiprią aurą, o tai traukia kitus, net vaikus vežiojant ar iš darželio pasiimant yra beprotiškas skaičius užkabinimų, jei nepadėčiau draugams turėdamas laisvo laiko parvežti atžalas namo, manyčiau jog tai yra tiesiog fikcija, bet iš patirties matau, kad ne - mamos būna sužvėrėja.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/09 05:41:35 05:41:35

Išeina medžiotojas medžioti meškų. Pasiima su savimi ištikimą šunį ir šautuvą.
Šuo suradęs urvą įbėga ir staiga sucypia. Suprato medžiotojas kad jo šuniui
paskutinė... Susinervinęs pradeda šaudyti į urvą, po to įeina vidun, o ten meška
jį pagriebia ir išžagina. Grįžta medžiotojas namo nervuotas, piktas, padaro
litrą degtinės, ryte atsikėlęs pasiima šautuvą drambliams šaudyti ir eina
keršyti. Prieina prie uolos vėl šaudo šaudo, urve pora salvių, ir vėl meška ji
paima ir padaro. Vėl grįžta medžiotojas namo įtūžęs suraukęs užpakalį nuo
skausmo ir padaro du litrus degtinės.Ryte pasiima automatą ir granatų, nueina
prie uolos, meta granatas, šaudo salvėm, įbėga į vidų, pora saltų, šūviai
aplinkui... staiga medžiotojui iš nugaros ranka per petį tapšnoja ir sako meška-
Aš žinojau, kad tau patiks...

Ar nepanaši situacija?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/09 10:44:30 10:44:30

Jei vyras smailas prie moterų, ir tame nemato nieko blogo, net pačiai pasakius, jog toks elgesys skaudina, nekeičia savo elgesio, gal vertėtų atsisakyti tokių baliukų ir susiėjimų, iš kurių atsinešama nuoskauda ir bloga nuotaika.Ar jums pačiai tokie baliukai reikalingi. Apeiti tai, kas pačiai nemalonu. Bendraukite su tais žmonėmis, kuriais pasitikite ir su kuriais gera..Jūs vyro elgesio nepakeisite, jei jis pats nenorės keistis, nenorės suprasti, kaip jaučiatės jūs. Ar taip bus geriau - laikas parodys.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/09 13:01:46 13:01:46

Keista, bet as manau, kad tiek Juta , tiek Elona tas pats zmogus. Tiesiog raso cia, kad foruma prikelti ir tiek. Nu ner gyvybes tose temose, kaip nuo lubu nukabinta, o gal zmones dabar tokie bejausmiai, kad asmenines dramas sprendzia lyg algebros uzdavinius. Galima zinoma ir taip ,jei kalbeti apie visiskai svetimus zmones, o is to kas parasyta as supratau, kad taip ir yra. O jeigu taip, tai koks skirtumas kaip tas vyras elgiasi. Bet jei vis tik tai tiesa, tai as suprantu, kodel vyras taip elgiasi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume