Be saibu: Man neatrodo, kad sprendi SEIMOS problema, man atrodo, kad broliuko padedama apkalbat tavo esama vyra. Tiesa pasakius ne geraja prasme.
Visu PIRMA SEIMOS problemos sprendziamos seimoje. Ir jokie as ar deep cia nepatarejai. Todel, kad tik judu galite ja tinkamai isspresti. Ir visai kas kita kai cia sprendi SAVO problema.
Bet net ir siuo atveju niekas NEPAZISTA nei tavo esamo vyro nei exu, nei tu Juos pati PAZISTI.
Nes jei tu juos pazintum nebutu pacios problemos.
Pvz. Man neatrodo, kad temoje aptariamas vyras kvepia narcizu, deep atrodo kitaip, kitam atrodys dar kitaip. O pats aptariamasis vyras savo veiksmu motyvu aplamai gali net pats nesuprasti.
Ir visai kitaip atsitiktu nei tai sios temos kontekstas, jei judu su tuo vyru issiaiskintumete.
Kontekstas arba sios temos mintis man panasi i tai, kad sioje temoje renkami minusai temos herojui, o deep tau tai padeda daryti.
Stai tas vyrukas blogiukas su sitiek minusu, o as nuskriaustoji su pliusiukais.
Nematau cia juokiu skirtingu poziuriu. I kazka. Matau seka veiksmu kuriems pati leidi (leidai)vykti. Kai leidi vykti tiems dalykams kurie nepatinka tai ir jautiesi atitinkamai.
Antra. Turi pasidalinti visais vidiniais isgyvenimais su savo vyru. Pamirsti visa tai kas buvo. Neleisti, kad tai kartotusi ateityje.
Trecia. Turi aiskiai nustatyti ribas, jei tai bandys tiesinti pazeista vyriskuma kitu moteru demesiu, jums bus nepakeliui.
Ir dabar as jau blogai darau rasydamas komentara. Todel, kad tik judu turit surasti iseitis ir sprendimus. Kitaip vienas augs ir uzaugs. Abu turi noreti ir abu vienodai augti.
Klystate, neapkalbame mano vyro, o tiesiog papasakojau kaip buvo, be pagražinimų. Mano vyras iš tikrųjų yra narcizas, siekiantis dėmesio ir pripažinimo visame kame, tame tarpe ir tarp vyrų. Jis pats tą žino ir pripažįsta. Liūto charakteris. Klausimas tame, kiek aš galėsiu tai toleruoti, nes su juo neįmanoma jokiame baliuje normaliai smagiai sudalyvauti. Amžini priekaištai, kad aš jį palieku, nors būčiau tik į kiemą pakvėpuoti oru ar į tualetą išėjusi. O jau kad "palieku", tai jis susiranda dėmesį kitose moteryse. Jūsų nuomone tai yra normalu santykiuose? Pasidalinau su juo patikėkite, savo išgyvenimais, pasakiau kaip jaučiuosi. Jis nepriima rimtai mano jausmų, sako kad turbūt juokauju. Norėčiau jam panašiai "užtaisyti" per kitą baliuką, bet nesu "ku...škos" natūros. Gal vis tik bandysiu ir matysiu kaip reaguos.
.