Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

Juta

J

21 įrašai

2013/05/08 15:56:48 15:56:48

be saibu: Tiesa pasakius "nesupratau" apie ką tema.
Kažkoks kriminalinis monologas apie kreivų veidrodžių karalystę.

Na pasakei kokios šiandiena aplankė emocijas, braliukas kas ant liežuvio gulėjo.
Šitai gavosi tokie burtai, apie asmenį nedalyvaujantį pokalbyje.
Kas toliau?!
Šiaip ar taip, juk nėra kas veikti?

Atsiprašau, bet nesupratau jūsų komentaro. Ar tai jums nėra kas veikti? Aš tai tikrai rimtą savo šeimos problemą sprendžiu, tikrai ne emocijomis remiuosi. Kam nesuprantami dalykai, dar kartą galiu atsiprašyti, o jūs neskaitykite, praleiskite.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/08 17:22:52 17:22:52

Man neatrodo, kad sprendi SEIMOS problema, man atrodo, kad broliuko padedama apkalbat tavo esama vyra. Tiesa pasakius ne geraja prasme.
Visu PIRMA SEIMOS problemos sprendziamos seimoje. Ir jokie as ar deep cia nepatarejai. Todel, kad tik judu galite ja tinkamai isspresti. Ir visai kas kita kai cia sprendi SAVO problema.
Bet net ir siuo atveju niekas NEPAZISTA nei tavo esamo vyro nei exu, nei tu Juos pati PAZISTI.
Nes jei tu juos pazintum nebutu pacios problemos.
Pvz. Man neatrodo, kad temoje aptariamas vyras kvepia narcizu, deep atrodo kitaip, kitam atrodys dar kitaip. O pats aptariamasis vyras savo veiksmu motyvu aplamai gali net pats nesuprasti.
Ir visai kitaip atsitiktu nei tai sios temos kontekstas, jei judu su tuo vyru issiaiskintumete.
Kontekstas arba sios temos mintis man panasi i tai, kad sioje temoje renkami minusai temos herojui, o deep tau tai padeda daryti.
Stai tas vyrukas blogiukas su sitiek minusu, o as nuskriaustoji su pliusiukais.
Nematau cia juokiu skirtingu poziuriu. I kazka. Matau seka veiksmu kuriems pati leidi (leidai)vykti. Kai leidi vykti tiems dalykams kurie nepatinka tai ir jautiesi atitinkamai.
Antra. Turi pasidalinti visais vidiniais isgyvenimais su savo vyru. Pamirsti visa tai kas buvo. Neleisti, kad tai kartotusi ateityje.
Trecia. Turi aiskiai nustatyti ribas, jei tai bandys tiesinti pazeista vyriskuma kitu moteru demesiu, jums bus nepakeliui.

Ir dabar as jau blogai darau rasydamas komentara. Todel, kad tik judu turit surasti iseitis ir sprendimus. Kitaip vienas augs ir uzaugs. Abu turi noreti ir abu vienodai augti.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/08 19:36:52 19:36:52

O žinai Jūta, kartais tos moterys iš ties labai moka vyrus išprovokuoti, kai jie ne tik meiliai galveles glosto šokio sukūryje, bet ir daugiau neatsisako. O jei tokių provokuotojų daugiau bus? Tu pranašesnė, o jai galvą glosto. Pasiusčiau

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/08 20:08:54 20:08:54

Be saibu braliuks, kadangi pagal tamstą aš pats narcizas(ir to visiškai neneigiu dėl to, kad psichologinėje ir elgsenos literatūroje pakanka artimų bruožų) tai kaip sako toks tokį pažįsta

Man taip atrodo pagal duotą sąlygą - jeigu ji nėra tiksli tai ir rezultatas/išvada klaidinga. Niekur nesakiau, kad mano postais remtis reiktų, nemokyti kažko rašau, tiesiog išsakau savo nuomonę iš patirties, ne iš "tvėrimo" knygos ir puikiai suprantu, kad tamstą tai dažnai erzina

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/08 20:52:10 20:52:10

deepsorrow: Be saibu braliuks, kadangi pagal tamstą aš pats narcizas(ir to visiškai neneigiu dėl to, kad psichologinėje ir elgsenos literatūroje pakanka artimų bruožų) tai kaip sako toks tokį pažįsta

Man taip atrodo pagal duotą sąlygą - jeigu ji nėra tiksli tai ir rezultatas/išvada klaidinga. Niekur nesakiau, kad mano postais remtis reiktų, nemokyti kažko rašau, tiesiog išsakau savo nuomonę iš patirties, ne iš "tvėrimo" knygos ir puikiai suprantu, kad tamstą tai dažnai erzina

Antra karta kartojies. Bet as taip nesakiau.

Pabandysiu isversti is svetimos kalbos. Gyvenimo patirtis tai unikali patirtis, kai tu zinai kaip isspresti ta problema bet sito daugiau neprireiks. Ir. Gyvenimo patirtis vienintelis dalykas kuris neduodama uz dyka.
Neliciau braliukas as tavosios patirties

Be mineto sioje temoje psichologo yra ir kitu ne maziau zinomu.

Ne manes tai neerzina. Pirmiauapie save galvok. Apie tverimo knygas dar labai anksti ir sios temos kontekste.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/08 21:01:00 21:01:00

Svečias: O žinai Jūta, kartais tos moterys iš ties labai moka vyrus išprovokuoti, kai jie ne tik meiliai galveles glosto šokio sukūryje, bet ir daugiau neatsisako. O jei tokių provokuotojų daugiau bus? Tu pranašesnė, o jai galvą glosto. Pasiusčiau

Patikėk, ir pasiutau, ir kartu apsidžiaugiau kad galiu jį išbandyti, kiek juo pasitikėti galima. Tegu būna kiek nori tų provokuotojų. Jei aš jam svarbi, jis nekreips dėmesio į jas. Bet jei ne, turėsime atsisveikinti, nes tai ne mano žmogus. Jau kalbėjau su juo apie tai. Jis tik juokiasi, jam tai nėra rimta. Užtat ir noriu sužinoti, ar yra sėkmingų santykių su tokiais skirtingais požiūriais?

Juta

J

21 įrašai

2013/05/08 21:10:30 21:10:30

Be saibu: Man neatrodo, kad sprendi SEIMOS problema, man atrodo, kad broliuko padedama apkalbat tavo esama vyra. Tiesa pasakius ne geraja prasme.
Visu PIRMA SEIMOS problemos sprendziamos seimoje. Ir jokie as ar deep cia nepatarejai. Todel, kad tik judu galite ja tinkamai isspresti. Ir visai kas kita kai cia sprendi SAVO problema.
Bet net ir siuo atveju niekas NEPAZISTA nei tavo esamo vyro nei exu, nei tu Juos pati PAZISTI.
Nes jei tu juos pazintum nebutu pacios problemos.
Pvz. Man neatrodo, kad temoje aptariamas vyras kvepia narcizu, deep atrodo kitaip, kitam atrodys dar kitaip. O pats aptariamasis vyras savo veiksmu motyvu aplamai gali net pats nesuprasti.
Ir visai kitaip atsitiktu nei tai sios temos kontekstas, jei judu su tuo vyru issiaiskintumete.
Kontekstas arba sios temos mintis man panasi i tai, kad sioje temoje renkami minusai temos herojui, o deep tau tai padeda daryti.
Stai tas vyrukas blogiukas su sitiek minusu, o as nuskriaustoji su pliusiukais.
Nematau cia juokiu skirtingu poziuriu. I kazka. Matau seka veiksmu kuriems pati leidi (leidai)vykti. Kai leidi vykti tiems dalykams kurie nepatinka tai ir jautiesi atitinkamai.
Antra. Turi pasidalinti visais vidiniais isgyvenimais su savo vyru. Pamirsti visa tai kas buvo. Neleisti, kad tai kartotusi ateityje.
Trecia. Turi aiskiai nustatyti ribas, jei tai bandys tiesinti pazeista vyriskuma kitu moteru demesiu, jums bus nepakeliui.

Ir dabar as jau blogai darau rasydamas komentara. Todel, kad tik judu turit surasti iseitis ir sprendimus. Kitaip vienas augs ir uzaugs. Abu turi noreti ir abu vienodai augti.

Klystate, neapkalbame mano vyro, o tiesiog papasakojau kaip buvo, be pagražinimų. Mano vyras iš tikrųjų yra narcizas, siekiantis dėmesio ir pripažinimo visame kame, tame tarpe ir tarp vyrų. Jis pats tą žino ir pripažįsta. Liūto charakteris. Klausimas tame, kiek aš galėsiu tai toleruoti, nes su juo neįmanoma jokiame baliuje normaliai smagiai sudalyvauti. Amžini priekaištai, kad aš jį palieku, nors būčiau tik į kiemą pakvėpuoti oru ar į tualetą išėjusi. O jau kad "palieku", tai jis susiranda dėmesį kitose moteryse. Jūsų nuomone tai yra normalu santykiuose? Pasidalinau su juo patikėkite, savo išgyvenimais, pasakiau kaip jaučiuosi. Jis nepriima rimtai mano jausmų, sako kad turbūt juokauju. Norėčiau jam panašiai "užtaisyti" per kitą baliuką, bet nesu "ku...škos" natūros. Gal vis tik bandysiu ir matysiu kaip reaguos.
.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/08 21:14:23 21:14:23

O kas tau darbo is tu kitu?
Sekme, o kas yra sekme?!

Demesio siekimas nera puikybe (narcizmas)
Na ir ko sieki tokiu auklejimu? Ar nera kitu budu?

Juta

J

21 įrašai

2013/05/08 21:14:41 21:14:41

deepsorrow: Be saibu braliuks, kadangi pagal tamstą aš pats narcizas(ir to visiškai neneigiu dėl to, kad psichologinėje ir elgsenos literatūroje pakanka artimų bruožų) tai kaip sako toks tokį pažįsta

Man patinkate, Deepsorrow, savo požiūriu. Nieko nesmerkiate, sakote kaip yra. Ačiū labai. Ir visiems atsiliepusiems su nuomone ačiū. Spręsti turime mes patys, bet jei patirties trūksta, tada kreipiamės į tuos, kurie daugiau patyrę. Nieko čia bloga nematau.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/08 21:22:42 21:22:42

Be saibu: O kas tau darbo is tu kitu?
Sekme, o kas yra sekme?!

Demesio siekimas nera puikybe (narcizmas)
Na ir ko sieki tokiu auklejimu? Ar nera kitu budu?

Dėl kitų nesupratau klausimo. Apie kitas moteris klausiate, kas man iš jų? Sėkmė yra kai santykiai patenkina ir žmogus jaučiasi jei ne laimingas, tai bent patenkintas savo santykiais su kitu. Nesakau kad be ginčų, bet neištikimybei neturi būti vietos santykiuose. Jau turėjau tokią šeimą, nebenoriu dar viską iš naujo. Jei vyras ar moteris dėmesio siekia bet kokiais būdais, kurie net žeidžia tavo žmogų, tada kas tai? Gerai, egoizmas. Bet nuo to ar man geriau, kad kitu vardu pavadinau? Kitų būdų? Sakoma, nuo ko susirgai, tuo ir gydykis. Mano pažįstama vyro pavydą gydė tuo, kad flirtavo per balius su kitais. Sakė, padėjo. O aš tik noriu pažiūrėti savo vyro reakciją, kai aš flirtuosiu su kitu. Tada paaiškės daug kas. Man irgi gal tuoj pradės dėmesio trūkti. Kodėl man to paties negalima? Aš noriu net su kuo nors susipažinti, taip, kavutės pašnekesiams...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume