Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

Skirtingi vyro ir moters požiūriai:ar įmanoma išlikti pora

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/11 09:07:58 09:07:58

Jūta:
Svečias: Užtat ir noriu sužinoti, ar yra sėkmingų santykių su tokiais skirtingais požiūriais?

Pabandyk įsivaizduoti priešingą situaciją: kad tavo vyras visai nesidairo į kitas, ir tau net nekyla minčių ar pavydo, kad gali būti neištikimas. Ar nepasidarytų tau nuobodu su juo? Tada ir spręsk ar išties tokie skirtingi jūsų požiūriai.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/05/11 10:44:58 10:44:58

Jūta:
Svečias:
Taip, aš žinau atsakymą. Šnekėčiausi su savo vyru apie tai. Jūs tik pati turite matyti, ar jam būdingas tos elgesys. Jei net po pasikalbėjimo jokio pasikeitimo nebus, tada belieka arba nežiūrėti, kaip kitas šokdina, arba išvadas pasidaryti, jei tai per skaudu. Man skaitant nepatiko, kad jūs iškart iškėlėte savo pranašumą. Na pašokdina tie vyrai per balius, ir į lūpas pakšteli, galantiškesni į ranką pabučiuoja. bet tik tiek. Ar moteris tada jam turėtų per veidą trenkt? O gal jūs pati per daug pavydi ir smulkmeniška?

Šnekėjausi, šnekėjausi ir ne kartą. Nieko blogo tame jis nemato. Savo pranašumą matau tik prieš ex`o žmoną, nes ji yra vedusių vyrų viliotoja. Per daug pavydi? Nemanau, nes specialiai nestebiu ką ir su kuo jis daro. Viskas netikėtai išryškėjo. Niekad nebuvau pavydi, va gal dėl to jis taip ir elgiasi, nes matau kaip džiaugiasi kai aš vis tik pavydžiu. Nusprendžiau tą patį padaryti. Jau greitai dar vienas balius, su kita publika... Pamatysim kaip jam patiks pakštelėjimai, "jodinėjimai" ir kiti fintai, skirti iš manęs ne jam

Abejoju, ar gerą sprendimą čia priėmėte. Tokiais žaidimais problemos tikrai neišspręsite. Tik dar daugiau jų įsigysite. Aš tai irgi sakyčiau - šnekėtis. Bet, sakote, jau šnekėjotės. O kodėl dar kartą nesusėdus ir nepasakius, kad toks elgesys Jums nepriimtinas, paaiškinti, kodėl nepriimtinas, ir pasakyti, kad jo netoleruosite. Jei vyras Jus myli, jam turėtų rūpėti Jūsų jausmai.
Vyrui, sakote, dėmesio, poreikis. O Jums jo dėmesio pakanka?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/12 19:30:30 19:30:30

Tokiais žaidimais galima tik galutinai sugriauti tai, kas abipusėmis pastangomis ir gerais norais dar gali būti pataisoma. Tai kur tas pranašumas.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/12 19:48:59 19:48:59

Svečias:
Jūta:
Svečias: Užtat ir noriu sužinoti, ar yra sėkmingų santykių su tokiais skirtingais požiūriais?

Pabandyk įsivaizduoti priešingą situaciją: kad tavo vyras visai nesidairo į kitas, ir tau net nekyla minčių ar pavydo, kad gali būti neištikimas. Ar nepasidarytų tau nuobodu su juo? Tada ir spręsk ar išties tokie skirtingi jūsų požiūriai.

Įdomiai paklausėte. Bet ar gali tapti nuobodu dėl vyro ištikimybės? Kažkaipabejoju. Juk yra daug dalykų bendravime, kurie padaro jį įdomų, o ne vien tik neištikimybė. Tai man labiau panašu į ekstremalų pojūtį, o aš to ne mėgėja. Norėčiau pirma turėti visiškai ištikimą vyrą, o po to jau matysiu. Bet aš tai labai aukštai vertinu. Beje draugė pasakė kad su taip besielgiančiu vyru jai būtų paprasčiausiai neįdomu. Ko gero man irgi. Praeina visoks intymumo noras, kai žinai kad jo vilionės skirtos ne vien man. Skirtingai manančių žmonių esama...

Juta

J

21 įrašai

2013/05/12 19:53:30 19:53:30

Lady-scorpio:
Abejoju, ar gerą sprendimą čia priėmėte. Tokiais žaidimais problemos tikrai neišspręsite. Tik dar daugiau jų įsigysite. Aš tai irgi sakyčiau - šnekėtis. Bet, sakote, jau šnekėjotės. O kodėl dar kartą nesusėdus ir nepasakius, kad toks elgesys Jums nepriimtinas, paaiškinti, kodėl nepriimtinas, ir pasakyti, kad jo netoleruosite. Jei vyras Jus myli, jam turėtų rūpėti Jūsų jausmai.
Vyrui, sakote, dėmesio, poreikis. O Jums jo dėmesio pakanka?

Kasdien apie tai pasišnekame. Apie tai, kad tokio elgesio netoleruosiu, pasakiau jam vieną sykį, pačioj pradžioj. Jis buvo pasimetęs. Dabar jau nebenoriu kartotis ir žemintis. Bus matyti koks jo elgesys kitame baliuje su kitais žmonėmis. Šį kartą stebėsiu atidžiau.
Man jo dėmesio kartais net per daug, o kartais trūksta. Nes jis yra nenuspėjamas, niekada nežinai kaip pasielgs.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/12 19:56:07 19:56:07

Svečias: Tokiais žaidimais galima tik galutinai sugriauti tai, kas abipusėmis pastangomis ir gerais norais dar gali būti pataisoma. Tai kur tas pranašumas.

Pranašumas tame , kad duoti žmogui pasrėbti jo paties užmaišytos buzos. Sugriausim tai sugriausim. Tikri dalykai nesusigriauna taip greit nuo smulkmenų (jam toks elgesys juk smulkmena).

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/12 20:09:29 20:09:29

Na žinioma, tos saldus keršto jausmas. Tačiau brandus žmogus į tokį santykį niekada nesileis, nes tai tik silpnumo požymis. Labai abejočiau teigiamu rezultatu.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/13 16:53:54 16:53:54

Girdejau apie teigiamus rezultatus panasiose sutuaciose. Moteris flirtavusi su kitu, savo vyra megeja flirtuoti taip ''isveike'', kad jis nebenorejo ne pazvekgti po to i moteru puse, visus vakarelius prilipes prie zmonos buvo. Protingas, beje buvo vyras, suprato kas ir kodel. Bandyk ,Juta, sious vaistus, gal pades.

Juta

J

21 įrašai

2013/05/13 16:55:24 16:55:24

Svečias:

Įdomiai paklausėte. Bet ar gali tapti nuobodu dėl vyro ištikimybės? Kažkaipabejoju. Juk yra daug dalykų bendravime, kurie padaro jį įdomų, o ne vien tik neištikimybė. Tai man labiau panašu į ekstremalų pojūtį, o aš to ne mėgėja. Norėčiau pirma turėti visiškai ištikimą vyrą, o po to jau matysiu. Bet aš tai labai aukštai vertinu. Beje draugė pasakė kad su taip besielgiančiu vyru jai būtų paprasčiausiai neįdomu. Ko gero man irgi. Praeina visoks intymumo noras, kai žinai kad jo vilionės skirtos ne vien man. Skirtingai manančių žmonių esama...[/quote]
Mano rašyta.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/13 19:46:54 19:46:54

Jūta:
Šnekėjausi, šnekėjausi ir ne kartą. Nieko blogo tame jis nemato. Savo pranašumą matau tik prieš ex`o žmoną, nes ji yra vedusių vyrų viliotoja. Per daug pavydi? Nemanau, nes specialiai nestebiu ką ir su kuo jis daro. Viskas netikėtai išryškėjo. Niekad nebuvau pavydi, va gal dėl to jis taip ir elgiasi, nes matau kaip džiaugiasi kai aš vis tik pavydžiu. Nusprendžiau tą patį padaryti. Jau greitai dar vienas balius, su kita publika... Pamatysim kaip jam patiks pakštelėjimai, "jodinėjimai" ir kiti fintai, skirti iš manęs ne jam

Svečias: Girdejau apie teigiamus rezultatus panasiose sutuaciose. Moteris flirtavusi su kitu, savo vyra megeja flirtuoti taip ''isveike'', kad jis nebenorejo ne pazvekgti po to i moteru puse, visus vakarelius prilipes prie zmonos buvo. Protingas, beje buvo vyras, suprato kas ir kodel. Bandyk ,Juta, sious vaistus, gal pades.

Jūta 50/50 arba supras arba kils škvalas, kadangi dar paminėjote Liūto ženklą, o tai temperamentingi ir karštakošiai žmonės, dažnai kas galima jiems priimama neigiamai partnerio elgsenoje
Svečiau, priklausomas buvo vyras greičiau iš tų, kur moteris padaro jį vyru. Gali būti tų paklydimų, vieną kartą netyčia paflirtavo, antrą iš inercijos, o po trečio viso gero - jeigu tau būnant su manim reikia kitų landžių žvilgsnių - you are free to go and do as you please .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume