Visos sios mintys apie kaire ir anie susibegimai dabar vadinama seima?
Anas asmuo kaltas, kad as irzlus?
Jus juokaujat?!
Be saibu
2012/12/27 10:38:48 10:38:48
Visos sios mintys apie kaire ir anie susibegimai dabar vadinama seima?
Anas asmuo kaltas, kad as irzlus?
Jus juokaujat?!
Be saibu
2012/12/27 10:53:18 10:53:18
O kiek tau metu?
Taip ir pavadinkim, ateinanti pavakaroti.
Bet kuri moteris net is vienos nakties nuotykio tikisi ilgalaikiu santykiu.
Bet va tokius pasipisimus laiko seima. Na galne tai turetagalvoje, bet mintis sioje temojecskamba taip.
Visi tai daro. Tau patinka taip kaip yra?
Jus saves pasiskaitykit pries kiaulindamos.
ieva
2012/12/27 19:51:59 19:51:59
Mums tuoj 50.
Santykiai ilgalaikiai, nes trunka beveik 2 metus.
Suauge visi turi seksa, jei to nori. O musu metu juo labiau ner ko laukti.
Taip, man patinka taip,kaip yra.As nenoriu tuoktis.
skausmas
2012/12/27 19:54:50 19:54:50
Paaiškinti galiu tik tiek, kad laisvo kambario ne vienas mūsų neturime, o pavasario-vasaros sezonu savaitgaliais kambarys būna laisvas. Vaikai su mumis gyvena, ir mama,kuri prieš tokius santykius. 39-42 metai.
ieva
2012/12/27 19:55:58 19:55:58
Ka gydo tas U???
skausmas
2012/12/27 19:59:25 19:59:25
Mes ruošiamės kurti šeimą. Nekaltas anas asmuo. Todėl ir klausiu, ar busiu labai kalta jei turėsiu meilužį? Anas asmuo susierzins tai sužinojęs irgi ne dėl mano kaltės, čia jo problema, kad negali mano meilužio iškęsti? Aišku dabar aš juokauju
Svetlana
2012/12/27 20:11:42 20:11:42
Mielas Be saibu, ilgai stebėjau šią diskusiją, bet dabar jau įsiterpsiu dviem aspektais.
Labai neskaniai ir iš jūsų nelauktai pasirodė tas mano juodai paryškintas žodis jūsų citatoje. Neverta jūsų, pasakyčiau.
O antra, gal ne visai į temą, bet neseniai skaičiau laikraštyje kaip moteris JAV nusižudė. Ją užkamavo begalinis sekso troškimas, ji buvo priversta su vibratoriumi patirti iki 50 orgazmų per dieną, kreipėsi dėl invalidumo, nes nebegalėjo dirbti, gydytojai taip pat jai nieko nepadėjo. Ji nusižudė, nes neištvėrė kančios. Beje turėjo draugą, kuris su ja mylėjosi kartą per metus ar truputį dažniau.
Šeima, partnerystė - koks skirtumas? Ypač jei tai brandaus amžiaus pora. Autore, jūs turite teisę būti sveika ir laiminga, ir jeigu jūsų sieloje nėra didelių prieštaravimų, tai galima eiti į kompromisą. Tikiu, kad tikriausiai jūs abu padarėte ką galėjote, jei jau kreipėtės į forumą, bet tai tik jums spręsti. Po to straipsnio aš pakeičiau kai kuriuos savo įsitikinimus, nes supratau kad apie kai kurių žmonių kančias nenutuokiu nieko - vadinasi neturiu teisės smerkti.
Be saibu
2012/12/27 20:16:22 20:16:22
Nu ne tik suauge turi seksa, bet ir vaikai. Nemanau, kad penkiasdesimt. Kazkur apie sesiolika uzstrige.
Trunka beveik du metus ilgalaikiai santykiai matai.
Ar supranti mama, kad sitie santykiai dar paleistuvyste vadinasi?
O savo komentaru skaitantiems vaikams butent sita ir liudiji.
Kokia seima, tokia bendruomene. Kokia bendruomene, tokia valstybe. Ar supratai,mama, ka nors?
ieva
2012/12/27 20:28:28 20:28:28
Ne tau piemenie suaugusius mokyti. Itariu, kad ne seip mazgeli uzsirises vaikstai. Turi problemu, todel pyksti, kad kiti gali, o tu ne Juokingiausia, kai apie dorove svaicioja impotentas
Be saibu
2012/12/27 20:33:10 20:33:10
Vieno ir kito priklausomybiu cia nelieciau. Kiek tie visi skausmai psichosomatiniai, taip pat.
Kaip matai Samanta, as ne pries, kad jie du susede issiaiskintu ir pasakytu sudie arba pirmyn. Ir visais atvejais pajudetu traukinys. Taip zinau skaudes kuri laika. Bet nereikes detis auka. O meiluzis tik padidintu kancia. Bet kuris paliudys...
Nera zmoniu paruostu santuokai.
Ir tokie visi pasibandymai juokingi. Pernelyg ilgai ieskojau atsakymu, kad buciau drugnas.
Taip laikau tokius santykius kazkokiais pasipisimais. Kokia pareiga, kokia atsakomybe vienas pries kita? Jokios. Tai kaip tai vadinti?
Ps atsiprasau jei per grubiai, tikrai nieko izeisti nenoriu. Paskutiniu metu matau labai daug skausmo zmonese matau. Noriu tik vieno. Padeti.