Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gyvenimas kartu

Gyvenimas kartu

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/03 09:35:30 09:35:30

be saibu: Meile ne akla. Meile neieško sau naudos.
Kitas Jos vardas Ramybė. Viltis.
Žmogaus kūnas pats iš savęs šito neturi.
O kiek daug šitaip apsigauna.
"Gal yra lemtis, pries kuria nepakovosi? Palikti vienas kita, nors mylime?"
Yra. Ją pati ir sukūrei. Jei sakytum "aš esu verta" būtu kitokia lemtis.
Nemanau, kad mylite. Nes Meilei nerūpi stogas.
Jei tiki Meile, Meilė rūpinasi stogu.

Svečias: Kaip ir kiekvieno žmogaus, manau, taip ir mano nuomonė susiformavo priklausomai nuo daugėlio dalykų, tai ir tauta, religija, šeima, išgyvenimai, patyrimai ir suvokimas, nuo vaikystės iki šios dienos. Ir nuomonę, požiūri nėra taip paprasta imti ir pakeisti, kaip daugelis mėgsta sakyti, nes į tai sutelpa visa tavo patirtis. Mylėti žmogų reikia, ir tikėti, vilties neprarasti, nors ir kaip beviltiškai atrodytų

Tai praeitis. Ir daugelis ja gyvena.

Lk:12:34 Nes kur jūsų turtas, ten ir jūsų širdis”.

Atleiskite už statų klausimą, tačiau kaip Jūs pats gyvenate, gal esate mamos, o gal moters išlaikomas, o gal aukas parapija suneša??
Meilė tai jausmas, o buitimi rūpinamės patys. Meilei nerūpi stogas, stogu mes patys pasirupinti turim.Didelės JUMS MEILĖS IR GERO STOGO

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/03 09:50:45 09:50:45

Svečias:
Atleiskite už statų klausimą, tačiau kaip Jūs pats gyvenate, gal esate mamos, o gal moters išlaikomas, o gal aukas parapija suneša??
Meilė tai jausmas, o buitimi rūpinamės patys. Meilei nerūpi stogas, stogu mes patys pasirupinti turim.Didelės JUMS MEILĖS IR GERO STOGO

Nei vienas variantas netiko.
Su meile dirbu.
Tai ko norėti kai ant jausmų statomas gyvenimas. Čia yra, čia jau nėra.
Kaip tai greitai su linkėjimais. Ačiū.
Labai nesuvark su tais rūpesčiais.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/03 19:42:47 19:42:47

Aciu visiems atsakiusiems i mano, "benames" posta. Meile vis tik stipresne. Apsipykstame, bet ir vel kartu. Kazkas jau gal stumiasi laisves link, ir turesime pastoge, galbut. Reikia tiketi. Nes meile nepaleidzia, Jis nepaleidzia, vis kalbina meiliai, ir vis dar esame kaip ir kartu, nors ne po vienu stogu. Zinote, truputi pavydziu Raselei jos problemu, kas uz ka mokes. Noreciau tokiu problemu, bet kiekvienam savo duotos .

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/03 19:44:42 19:44:42

Ot kai rūpinasi žmogus su meile,tai malonu, bet ir šita praeis, tik amžinybė bus amžinai, ten nereikės nei stogų, nei žemiškų darbų, nei sėti, nei pjauti..

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/03 19:46:58 19:46:58

Svečias: :) Ot kai rūpinasi žmogus su meile,tai malonu, bet ir šita praeis, tik amžinybė bus amžinai, ten nereikės nei stogų, nei žemiškų darbų, nei sėti, nei pjauti..

Na kol nepraejo, dar nesame "ten" nukeliave, reikia rupintis tuo ka turime, ir Dievas tam gal nepriestarauja?

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/03 19:49:23 19:49:23

Svečias: Aciu visiems atsakiusiems i mano, "benames" posta. Meile vis tik stipresne. Apsipykstame, bet ir vel kartu. Kazkas jau gal stumiasi laisves link, ir turesime pastoge, galbut. Reikia tiketi. Nes meile nepaleidzia, Jis nepaleidzia, vis kalbina meiliai, ir vis dar esame kaip ir kartu, nors ne po vienu stogu. Zinote, truputi pavydziu Raselei jos problemu, kas uz ka mokes. Noreciau tokiu problemu, bet kiekvienam savo duotos .

Jeigu ištikrųjų mylite -būkite kartu ir tikėkite, kad tikrai ateis dieną kai galėsite būti ir po vienu stogu.Pačios geriausios Jums kloties

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/03 20:23:49 20:23:49

Svečias: :) Ot kai rūpinasi žmogus su meile,tai malonu, bet ir šita praeis, tik amžinybė bus amžinai, ten nereikės nei stogų, nei žemiškų darbų, nei sėti, nei pjauti..

Sitas postas ne mano:d

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/03 20:44:06 20:44:06

Svečias:
Svečias: Aciu visiems atsakiusiems i mano, "benames" posta. Meile vis tik stipresne. Apsipykstame, bet ir vel kartu. Kazkas jau gal stumiasi laisves link, ir turesime pastoge, galbut. Reikia tiketi. Nes meile nepaleidzia, Jis nepaleidzia, vis kalbina meiliai, ir vis dar esame kaip ir kartu, nors ne po vienu stogu. Zinote, truputi pavydziu Raselei jos problemu, kas uz ka mokes. Noreciau tokiu problemu, bet kiekvienam savo duotos .

Jeigu ištikrųjų mylite -būkite kartu ir tikėkite, kad tikrai ateis dieną kai galėsite būti ir po vienu stogu.Pačios geriausios Jums kloties

ACIU! Kaip malonu kad linkite gera:). Ir jums visapusiskos sekmes !

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/03 21:03:09 21:03:09

Ačiu:)

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/03 21:03:51 21:03:51

Be saibu:

Sitas postas ne mano:d

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume