Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gyvenimas kartu

Gyvenimas kartu

Raseleeee

R

8 įrašai

2012/11/17 13:58:28 13:58:28

Sveiki. Man 21, draugui - 25. Kalbejom apie tai, kad galbut reiktu kartu apsigyventi. Tikrai noriu su juo gyventi, myliu ta zmogu, bet galvoju, gal nesu pakankamai subrendusi dar tam ar cia visai kas kita? Draugaujam jau 4 metus. Galvoju kaip tektu dalintis islaidom. Jis turi nuosava buta, o as gyvenu su tevais, tad ir taip aisku, kad eiciau pas ji gyventi. Bet jis toks zmogus, na kaip cia pasakius.. tiesiog niekada neislaikytu moters ir ant jos pinigu galetu isleisti minimaliai. Kitaip sakant jam reikia lygiavercio partnerio. As visiskai su juo sutinku, kitaip nedraugauciau. As ir pati turiu darba, uzdirbu daugiau nei minimuma, todel savim pasirupinti galiu. Bet jis uzdirba dar daugiau. Mano nuomone - dalintumemes islaidas kartu, bet jis galbut turetu truputi daugiau i tai ideti pinigu, bet as nezinau, bijau tai jam pasakyti. Skambes labai negraziai. Jis nera sykstus, esu gavusi ir daug brangiu dovanu ir t.t. Bet jis taip prates. Pas ji seimoj jo mama perka visa maista, kaip su mokesciais nezinau, o tevas investuoja pinigus i nama sode ir visokius projektus. Ir kas keisciausia ju pinigai atskiri, nors gyvena jau 20metu kartu. Idomiai, bet jie labai laiminga seima, pasiturinti, abu lygiaverciai, niekas nieko neislaiko ir abu savo finansus tvarko atskirai. As sutinku, kad dabar pradziai mum reikia kiekvienas ant saves gyventi, bet jei dalijames mokescius per puse. Ziema butas brangiai atsieitu, dar plius triju kambariu. As uzdirbu 1200lt, be to ir pasitaupyt noris ir masina islaikyti ir uz moksla susimoket reikia. Gal pasiulyti, kad jis su butu tvarkytusi visus reikalus, o as busiu atsakinga uz maista? Ar taip atrodytu sazininga kaip jus manot? Na, atrodo keistai, kad nepasikalbu su juo apie tai, as tikrai pasikalbesiu, bet visu pirma noriu patarimo kaip saziningiau ir geriau susitarti. Pati nenoreciau buti islaikoma nuo kazko priklausoma, noriu buti visaverte ir stipri jo partnere, kuria jis gerbtu, bet tuo paciu ir manau, kad jis galetu kazkiek daugiau finansuoti islaidas negu as. Bet kaip tai pasakyti? Gal as cia per daug imu i galva tokius dalykus, gal but jis pats puikiai supranta, kad jo lesos bus didesnes. Nezinau, nes sia tema nesnekejom dar kaip butu jeigu butu. Tiesiog uzsiminem, kad butu kaip ir laikas kartu apsigyvent. Bet kai ateis tas pokalbis, kai teks viska svarstyt, noriu buti pasiruosusi viska issiaiskinti, kad po to nekiltu bedu. Todel, dar noriu paklausti apie ka dar vertetu pasneketi su draugu pries zengiant toki zingsi? Ko reikia nepamirsti ir ka aptarti, kad gyventume taikiai ir butume laimingi? Aciu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/18 05:53:24 05:53:24

Sveika, gera gyventi, kai ir šeima bendra ir pinigai bendri, tačiau jei taip nesigauna, gal 50% atlyginimo abu atsidėkit bendram pragyvenimui, o likusią dalį pasilikit savo išlaidom ir pasitaupymui. Gal taip būtų teisinga??

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/19 17:19:48 17:19:48

Na, jis toks zmogus, kaip cia pasakius...egoistas tiesiog taip isaukletas. Seima nera akcine bendrove, bet jei tau patinka toks gyvenimas, tai valio, rinktis tau. Tik negalvok, kad su laiku jis pasikeis nors, stebuklu buna

P.S. gal as ir saipausi, bet tau nederetu to daryt savo atzvilgiu.

Raseleeee

R

8 įrašai

2012/11/19 20:48:15 20:48:15

Man patinka ir tinka toks gyvenimas ir nereikia atsakinet tai ko neklausiau Ir ka reiskia NEGALVOK, KAD JIS PASIKEIS? O kas sake, kad man taip blogai? Nera jis egoistas, bet nera ir labai dosnus Cia jau mano pasirinkimas koks man zmogus tinka. Ir man tikrai tinka! Prasau, tik patarimu, kuriu noreciau gauti, tai ka minejau laiske. Aciu.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/11/20 07:47:53 07:47:53

Manau, kad sąžiningą būtų pirmiau pasikalbėti su juo. Bet ne čia burti kas būtų jeigu būtų.
Taip pat manau sąžininga "kiekvieną daiktą ar veiksmą vadinti tikrais vardais". Lygybė tai ir yra lygybė. Nepriklausoma tai ir yra nepriklausoma.
Truputi nepriklausoma, truputi lygu - rūkas.
O kas yra visavertis? tai jausmas. Net ir pilnai išlaikoma, taip pat gali jaustis. Bet ar čia teisinga tai jau ne forumo, o jūsų abiejų klausimas ir kiekvieno atskirai manau.
"Gal as cia per daug imu i galva tokius dalykus, gal but jis pats puikiai supranta, kad jo lesos bus didesnes. "
O tu ar pati supranti, kad visą likusį gyvenimą būsi "truputi" išlaikoma, o jis tave "truputi" išlaikys ir tuo pat metu abu būsit priklausomi?
Ar supranti, kad tu turi į ką atsiremti, o ar jis turi? Galiausiai, kodėl jis tai turėtu suprasti?!

" ka dar vertetu pasneketi su draugu pries zengiant toki zingsi?"
Panelę, prieš žengiant Tokį žingsnį pirmiau turėtumėt išmokti kalbėti tarpusavyje. Taip kalbėtis, kad būtų "paliestos" visos temos ir išnarpliotos pagal jūsų abiejų supratimą.

"Ko reikia nepamirsti ir ka aptarti, kad gyventume taikiai ir butume laimingi? "
Reiktu pamiršti, kad (idealiai) Taip nebūna. Pamiršti, kad laimė priklauso nuo kito asmens.(O tavo laimė jau priklauso, nuo sąlygų kurias pati sukūriai ir dar kursi.)
Svarbiausia nepamiršti, kad kiek kartu suklupsi, tiek kartu turėsite abu atsitiesti. Abu vienas dėl kito.
Nepamiršti "Mylėti iki mirtis jus išskirs", o čia jau vertybių klausimas. Gaila, kad pagrindinis klausimas mažiausiai įdomus.

Neįmanoma gyvenimui "pasiruošti" taip kaip išsivaizduoji. Vieniems gyvenimas dovanoja išmintį, kitiems Išmintis dovanoja gyvenimą. Kam nori tam taip dalina.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/20 08:21:07 08:21:07

Raseleeee: Man patinka ir tinka toks gyvenimas ir nereikia atsakinet tai ko neklausiau Ir ka reiskia NEGALVOK, KAD JIS PASIKEIS? O kas sake, kad man taip blogai? Nera jis egoistas, bet nera ir labai dosnus Cia jau mano pasirinkimas koks man zmogus tinka. Ir man tikrai tinka! Prasau, tik patarimu, kuriu noreciau gauti, tai ka minejau laiske. Aciu.

Žinoma, kuriam nepatiktų kurio sąskaitas apmoka. Šiandienos norai, o rytoj privalai.
Matai ne tik tu viena renkiesi. Renkasi ir tave. Kiekviena diena renkasi.

Raseleeee

R

8 įrašai

2012/11/21 23:32:40 23:32:40

Be saibu, labai malonu buvo perskaityti jusu nuomone ir tokius gilius apmastymus apie tai ir ko as net neklausiau labai isvadas skubotai darote.
'O tu ar pati supranti, kad visą likusį gyvenimą būsi "truputi" išlaikoma, o jis tave "truputi" išlaikys ir tuo pat metu abu būsit priklausomi?' Ka reiskia VISA LIKUSI GYVENIMA BUSI TRUPUTI ISLAIKOMA? Is kur jus zinot? Prie ko cia visa gyvenima? Klausykit, nekapstinekit kur nereikia per daug. As noriu tik konkretumo, o ne tokiu ale moralu apie vertybes ir visa kita. Sioj sferoj viskas gerai, nepergyvenkit. Gal as kazkaip nelabai aiskiai parasiau. Pries klausdama, ka reikia apgalvoti pries apsigyvenant kartu, as turejau galvoj tik tuos dalykus, kuriuos liecia finansai, butas, maistas, kitos islaidos. O ne patarimu ar mes skirti vienas kitam ir visa kita, man tokiu patarimu nereikia tikrai nuosirdziai sakau. Ir is kur jus zinot, kad mes nemokam kalbetis tarpusavyje? Del to, kad prasiau cia patarimo? Del to taip viska numatot kas kaip vyksta?
'Gaila, kad pagrindinis klausimas mažiausiai įdomus.' Va sitoj vietoj, ponas, labiausiai mane supykdet. Is kur jus blemba zinot, kad tas klausimas man maziausiai idomus? Jeigu as jo cia neafisuoju, nes nera priezasties, tai maziausiai idomus? Ka as jum parasiau ta ir komentuokit, o ne isdarinekit dvirati. Turiu jus patikinti mano su draugu draugysteje viskas gerai, tik iskilo keli klausimai, kuriuos teks kazkada svarstyt ateityje, kai nuspresim apsigyvent kartu, todel buvo idomi patyrusiu zmoniu nuomone. Bet vienaip ar kitaip, aciu jums uz nuomone, gal ir protingi jusu zodziai. Bet nemegstu tai man kisa savo isminties perlus.

Raseleeee

R

8 įrašai

2012/11/21 23:41:45 23:41:45

'Žinoma, kuriam nepatiktų kurio sąskaitas apmoka. Šiandienos norai, o rytoj privalai.
Matai ne tik tu viena renkiesi. Renkasi ir tave. Kiekviena diena renkasi.'

Kuriam nepatiktu, kurio saskaitas apmoka? Ar jus skaitet mano laiska? Man nepatiktu, todel ir bandau suderinti tas visas islaidas. Ir jeigu toks mano noras, kad jis daugiau idetu I tai lesu pasirode savanaudiskas ar barakudiskas, tai man labai gaila tuomet. Aciu, velgi uz isminti, kad ne tik as renkuosi, bet ir mane. Tai vat as pasirinkau ir mane pasirinko! kas neaiskaus cia ?? kam isvis tokias frazes cia rasineti? Argi nesulauksiu nuosirdziu komentaru is jusu patirties apie buiti?

medutis

M

403 įrašai

2012/11/22 08:10:23 08:10:23

Man atrodo raseleeeei ne patarimo reik, o gero sekso, kad mažiau pikta būtų

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/22 08:45:43 08:45:43

o kodėl tu nori pagyventi, o ne ženytis? ... ar tau norisi biški būti išlaikoma (pagyventi) su vienu, paskui - su kitu, paskui - su dar .... ? Tu nori būti nemokama seksualine paslauga ir patogi emocine prasme savo draugeliui tol kol jam nenusibodai?
Nemanau, kad "išgirdai" kietą žodį mano, varstysi ir toliau kaip tau patogu ir pyksi dėl šito parašymo . Tik neabejoju, kad po kokių 5 metų prisiminsi, apie tai ką dabar skaitai, o jei ir tada neprisiminsi, tuomet toliau vargsi kol atrasi Tiesą .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume