Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gyvenimas kartu

Gyvenimas kartu

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/22 08:59:37 08:59:37

Raseleeee: ' Man nepatiktu, todel ir bandau suderinti tas visas islaidas. Ir jeigu toks mano noras, kad jis daugiau idetu I tai lesu pasirode savanaudiskas ar barakudiskas, tai man labai gaila tuomet. Aciu, velgi uz isminti, kad ne tik as renkuosi, bet ir mane. Tai vat as pasirinkau ir mane pasirinko! kas neaiskaus cia ?? kam isvis tokias frazes cia rasineti? Argi nesulauksiu nuosirdziu komentaru is jusu patirties apie buiti?

Nežinau kaip labiau galima nuoširdžiau.
Turi kilogramą obuolių ir kitoje kilogramą obuolių graužtukų, tai juk lygu ar ne?!
Viskas nuo "požiūrio" priklauso?
Tai ar ne tavo draugas bus artimas savo tėvo požiūriui? ir kuris geriau žino ką jis išsivaizduoja, jei ne jis pats? Diena veja diena ir kas ten žino, ką galvos po metų?
Pasirinkimas priklauso iš tos dienos sąlygų Iš to kas yra žinoma.
Apie buitį. Prie visų išlaidų kurias vardijai pridėk buitine technika, remontus, atostogas, baldus, pramogas, drabužius ir pampersus.
O dabar būtum sau geriausia draugė imk ir nuoširdžiai patark.

Nelabai kas gali patarti tai ką judu turite nuspręsti.
Kaip sprendimo laikysitės jau priklausys nuo vertybių.
Gyventi susimetus tai iš idėjos, o ne iš vertybės. Tai koks priimto sprendimo pamatas?
Juk ir ta idėja pas jus kiekviena asmeniškai. Čia atsakymas yra, o rytoj jau jo nėra.
Žmoniška juk klysti? jei po metų sakys 50/50 kas tada?

Yra ir buvo šeimų kuriose vyrai dengia 100% šeimos išlaidų. Vieni tai supranta kaip pareigą, kiti tame randa save kaip vyrišką tapatybę. Kitiems tai tėvo ir dukros santykis. Ir gyvena sau.
Tik ar to nori?!
Aš nenorėčiau..
Manau niekas nenorėtu būti reikalingu kitam dėl patogumo.
Tiesiog, kad esi, tai kas kita?

Raseleeee

R

8 įrašai

2012/11/24 14:29:18 14:29:18

Nusisneki, svecias, oj kaip nusisneki tavo pasakyma manai tureciau po 5 metu prisimint? Manai labai svarbus jis ir man istrigs atminty? Per daug gerai apie save galvoji. Zenytis dar ne laikas, kai ateis laikas tada ir zenysimes, o kada jis ateis tai cia tik musu reikalas.Tai taip iseina visi, kurie neapsizenije kartu gyvena tai vienas kitam yra puiki seksualine ir emocine parama? Ir kas sako, kad su kitu pagyvensiu, po to dar su kitu? Blemba kokie cia visi protingi, kaip viska numato ir zino. Draugauju su draugu, mylim vienas kita ir ateity galbut zadam apsigyvent kartu TAI VISKAS, ka jus dar cia bandot giliau izvelgti? Ka jus isvis tose diskusijose veikiat man idomu. Klausiu konkreciai paprastu klausimu, o atsako man visai apie kitka.
Apie islaikyma isvis tokios kalbos ne nebuvo. Man taip ziurisi, kad su galva negerai kazkam. Ir koks kieno reikalas apie musu intymu gyvenima, apie tai, del kokiu priezasciu mes gyvensim kartu ir kaip mums seksis? Koks jusu reikalas, atsakykit man? Kad tik prisikabint, pavaidint protingais patyrusiais labai. Kompleksuoti zmones taip dazniausiai daro. Nebemalkit sudo apie jusu auksines mintis apie gyvenima kartu ir visa kita. Kaip as elgiuosi ar elgsiuosi tai tik mano reikalas SUPRASKIT TA PAGALIAU, del savo elgesio as neklausiau jusu patarimo As tikrai nuosirdziai nesuprantu, kodel cia man nepazistami zmones aiskina kazkokius dalykus? Pirsti taip ikyriai savo nuomone mazu maziausiai kvaila. Tai daugiau pasako apie jus. Ir dar matai as atsiminsiu kazkokio nepazistamo zmogaus komentara po 5 metu? Tikriausiai laikot savo patarima tiesiog auksiniu. Nebemalkit sudo ir nustokit gilintis ir kistis ten kur jums nereikia, jau antra karta prasau, siauraprociai jus.

Raseleeee

R

8 įrašai

2012/11/24 14:32:44 14:32:44

Aciu, sveciui, kuris paskutinis rase ir kuris rase i tema, apie tai ko klausiau aciu jums uz jusu mintis, padejot man

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/24 14:47:51 14:47:51

Raseleeee: Aciu, sveciui, kuris paskutinis rase ir kuris rase i tema, apie tai ko klausiau aciu jums uz jusu mintis, padejot man

Pati tu durne nusisneki. Pati zinai, kad esi nemokamas seksas savo draugui,o i zmonas jis tave niekad neims ir nesvaik Kas nori, paima iskart, aisku, jei gerbia ta mergina ir mato joje savo zmona ir vaiku motina.O jei tik eiline keksyte - siandien viena, ryt kita, tai ko nepagyventi su tokia? Vis nemokama tarnaite ir vireja namuose Del to ir bandai nauda issipesti is jo, nes kiekviena, kuri duoda, nori bent ant kojiniu uzsidirbti

Be saibu

B

623 įrašai

2012/11/24 15:35:33 15:35:33

Raseleeee: Aciu, sveciui, kuris paskutinis rase ir kuris rase i tema, apie tai ko klausiau aciu jums uz jusu mintis, padejot man

Rasele, Rasele.
Mano ten komentaras.
Visi ir taip zino, kada mano rasyta pamaniau.

Butum ir man sunis paleidus jei ka butum supratus.
Pikta seji, pikta pjausi.

Svecio komentare teisybes kaip varijantas pamastymui yra.
Visai nesenai i foruma del taves ikeliau straipsni"kodel zmones meluoja sau".

Svecias. Gal zinai kas yra santuoka?

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/24 15:57:50 15:57:50

Ir dar Cia tau paciam pamastymui.
Isties myli(gerbia)moteri, tas kuris myli jas visas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/24 17:44:20 17:44:20

Šaunuolė, Rasele, kad diskutuoji ir pasidalini savo mintimis. Kad ir kokia didi meilė bebūtų nuo buities niekur nepabėgsime, su ja teks gyventi ir draugauti kiekvieną dieną, todėl labai protinga apie tai pakalbėti ir išsiaiškinti su savo draugu dabar, tiesiog paklausti, ką jis pats mano, ką manai Tu Sekmės

Raseleeee

R

8 įrašai

2012/11/24 19:46:35 19:46:35

Aciu, sveciui, kuris rase paskutinis. Tikiuosi, kad viskas gerai bus
O tam siauraprociui, kuris rase, kad as tik del sekso, tai istikruju net nezinau ka pakomentuoti tik daug klausimu kyla, is kur zinai? gal mane pazisti? pazisti mano drauga? zinai apie mane kazka? ar isvis skaitei mano laiska? ir ar kazka zinai apie musu draugyste? Kazkokios tai liguistos mintys pas tave. Skaiciau lyg kokio maniako komentara buciau skaiciusi. Kazkoks tai neissivystymas cia, o gal kitaip sakant KAIMAS. Kad tik pasijuokt, kad tik pasityciot, kad tik nesamones parasinet vienu zodziu kazka negatyvaus ir vien todel, kad esi ANONIMAS.

Geguzis123

G

1 įrašai

2012/11/24 19:52:07 19:52:07

Pirma karta girdziu kad tas kuris gerbia ir myli mergina tai paima ja i zmonas is kart. Nu yra tokiu bet labai labai mazai. Visi normalus ir subrende zmones vis delto padraugauja pagyvena kartu ne vienus metus kad visgi isitikint kad cia tas zmogus. Tikriausiai si komentara rase nepilnametis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/24 20:19:53 20:19:53

as ir sakau, kad tik asilas gali iskart zenytis. Viena pasibandai, kita... O gal ji dulkintis nemokes arba virtuvej visai nenores dirbti? Tai prapulsi gatavai. O dabar viena pasimatuoji kelis metus, kita... O jei nekvailas, tai ir 10 metu taip gali smagintis su kokiom 5 po kelis metus. Atsisviezini, neapsamanoji, tiek mergu gali pazinti ir tiek skirtingo sexo aptureti. Reikia tik nedurnam buti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume